Σχόλια για την έκθεση High End του Μονάχου 2010

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Υπονοείς ότι μέλος ή μέλη της Δ.Ο. με τη δυνατότητα να σβήνουν μηνύματα έχουν "φιλική ή οποιάδηποτε άλλη σχέση με τους εμπλεκόμενους στο μήνυμα";

Γιατί κακό είναι? Όλοι μας επηρεαζόμαστε και αντιδρούμε αλλιώς όταν πρόκειται για φίλους μας, αυτό είναι το φυσιολογικό.

Απάντηση: High End Munich Show 2010

Προφανώς πέραν των άλλων,δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...

Το μήνυμα που σβήστηκε,αφού κάνεις χαρακτηρισμούς το διάβασες υποθέτω,υπερασπιζόταν το σύστημα των παιδιών.

Τι λές λοιπόν;Αν το έσβηνα π.χ εγώ,θα είχα δόλο και θα ήθελα να σαμποτάρω τον αγαπητό Μορφέα;

Γι' αυτό σου λέω δεν πάς καθόλου καλά...

Τι ανακάλεσες λοιπόν;Καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Αρκετά μας ταλαιπώρησες με ανοησίες...

χιουστον τα μηνυματα τα σβηνουν οι διαχειριστες της κατηγοριας.τους ξερεις.αν πιστευεις οτι μετα απο τοσο καιρο εδω μεσα τα παιδια εχουν δολο τοτε μαλλον δεν χρειαζεται να συζηταμε το θεμα γιατι δεν καταλαβαινεις που βρισκεσαι.τοσο καιρο γραφεις και συνδιαλεγεσαι εδω μεσα με τους διαχειριστες αυτη τη γνωμη εχεις γι'αυτους?μην προτρεχεις για να μην εκτεθεις....

Γιατί κακό είναι? Όλοι μας επηρεαζόμαστε και αντιδρούμε αλλιώς όταν πρόκειται για φίλους μας, αυτό είναι το φυσιολογικό.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ουκ ολίγες φορές (σε αυτό το φόρουμ) έχουν πέσει μπαν σε φίλους από φίλους (και δικαίως)

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ουκ ολίγες φορές (σε αυτό το φόρουμ) έχουν πέσει μπαν σε φίλους από φίλους (και δικαίως)

Εξ ιδίων δεν κρίνω τίποτα Δημήτρη, όπως είπα και πριν δεν υπάρχει θέμα δόλου η φιλίας στο συγκεκριμένο θέμα. Απλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια....;)

Μάλλον παρεξηγήσατε τα λεγόμενά μου.

Φίλε superfly εγώ μπορεί να είμαι καιρό εδώ μέσα και να ξέρω τι παίζει άλλοι όμως μπαίνουν μία στο τόσο και παρεξηγούν πιο εύκολα. Εξου και η αναφορά μου στη γυναίκα του Καίσαρα παραπάνω...

Eπειδή διαφαίνεται αδυναμία λογικής συννενοησης,το θέμα κλειδώνεται μέχρι την επιστροφή του καπετάνιου.

Για μένα παραμένει ανοιχτό το θέμα των χαρακτηρισμών του Μιχάλη...

Προφανώς πέραν των άλλων,δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...

Το μήνυμα που σβήστηκε,αφού κάνεις χαρακτηρισμούς το διάβασες υποθέτω,υπερασπιζόταν το σύστημα των παιδιών.

Τι λές λοιπόν;Αν το έσβηνα π.χ εγώ,θα είχα δόλο και θα ήθελα να σαμποτάρω τον αγαπητό Μορφέα;

Γι' αυτό σου λέω δεν πάς καθόλου καλά...

Τι ανακάλεσες λοιπόν;Καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Αρκετά μας ταλαιπώρησες με ανοησίες...

Καλά ΟΚ ότι πεις.

Το παρόν θα μείνει κλειδωμένο...

Είναι κρίμα ένα θέμα που προσφερόταν για φιλική κουβεντούλα
ανταλλαγή απόψεων και καλή διάθεση, κατέληξε ένα μνημείο
αντιπαραθέσεων, υστεροβουλίας, και βαρύτατων χαρακτηρισμών...

Status
Not open for further replies.