Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πολύ καλές τιμές! Δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα, αλλά στη μετάφραση δεν τα πάνε κ τόσο καλά.

Τα carolus είναι η "φτηνή" εταιρεία της Gedore, κατασκευάζονται στην ταιβάν σε εργοστάσια της Gedore (δεν είναι παραγγελίες φασον σε άλλους). Σταθερή ποιότητα, όχι κορυφαία αλλά μέτρια. Υπερκαλύπτουν τον πολύ απαιτητικό ερασιτέχνη.
Υ.Γ. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ

Κ τιμές συγκρισιμες με παουρφιξ. Μάλλον ευκαιρία θα έλεγα!

carolus Να μια εναλλακτική απο λιντλ αρκετα φτηνη που να αξιζει να μαζεψεις φραγκα για κατιτις.

μερσι toasted!

carolus Να μια εναλλακτική απο λιντλ αρκετα φτηνη που να αξιζει να μαζεψεις φραγκα για κατιτις.

μερσι toasted!

Το μερσι πρεπει να παει στον thanasisvr που εδωσε το λινκ φιλε μου.
Να σαι καλα Θαναση πολυ καλα και οικονομικα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Να διευκρινίσω πως (...μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα) στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ο thanasisvr παλι μεριμνησε σε αυτο στο μυνημα νά μας το γνωστοποιηση #821

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Παιδιά ο Γιάννης στη Labo σίγουρα θα σας κάνει καλύτερες τιμές αν πάτε από κει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός

Ο thanasisvr παλι μεριμνησε σε αυτο στο μυνημα νά μας το γνωστοποιηση #821

Ουπςςςςςςς...:bang: Χίλια συγνώμη μου διέφυγε αυτό.:slapface: :slapface: :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκ

ΣΕΓΑ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ KRAUSMANN 100MM 750W 9201 - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Τιμη εφαμιλη του λιντλ στα ιδια βαττ....34.00

TLS.040023.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αντι για 51 ευρω

Και πολλα ειναι!

Για όλα αυτά τα κινέζικα, πάνω κάτω της ίδιας ποιότητας, ο νικητής προκύπτει από το after sale και εδώ τα 3 χρόνια εγγύηση είναι καθοριστικής σημασίας.

Έχω μια σέγα Krausmann 400w. Την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια 25 καινούρια. Μια ωραία μέρα έσπασε το γρανάζι που ανεβοκατεβάζει την λάμα. Πάει λέω, για τα σκουπίδια.
Μου ήρθε φλασιά και πήρα τον εισαγωγέα. Με ρώτησαν σε ποια περιοχή είμαι και μου συνέστησαν να πάω στο Χ μαγαζί. Μάλιστα μου είπε στείλε την να σου την φτιάξουμε.
Του εξήγησα πως την έχω διαλυμένη και ότι θα την φτιάξω εγώ. Πήγα στο κατάστημα της περιοχής μου, παρήγγειλαν το γρανάζι, το είχα σε 2 μέρες, έδωσα 1,5 και η σέγα
δουλεύει πάλι μια χαρά.
Αυτό που διαπίστωσα είναι πώς έχουν σοβαρή υποστήριξη, ασχέτως αν τα προιόντα είναι φτιαγμένα στη Κίνα.
Άριστη εξυπηρέτηση και από το τηλέφωνο.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Έχω μια σέγα Krausmann 400w. Την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια 25 καινούρια. Μια ωραία μέρα έσπασε το γρανάζι που ανεβοκατεβάζει την λάμα. Πάει λέω, για τα σκουπίδια.
Μου ήρθε φλασιά και πήρα τον εισαγωγέα. Με ρώτησαν σε ποια περιοχή είμαι και μου συνέστησαν να πάω στο Χ μαγαζί. Μάλιστα μου είπε στείλε την να σου την φτιάξουμε.
Του εξήγησα πως την έχω διαλυμένη και ότι θα την φτιάξω εγώ. Πήγα στο κατάστημα της περιοχής μου, παρήγγειλαν το γρανάζι, το είχα σε 2 μέρες, έδωσα 1,5 και η σέγα
δουλεύει πάλι μια χαρά.
Αυτό που διαπίστωσα είναι πώς έχουν σοβαρή υποστήριξη, ασχέτως αν τα προιόντα είναι φτιαγμένα στη Κίνα.
Άριστη εξυπηρέτηση και από το τηλέφωνο.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση, ισως καποιος ξελασπωσει ετσι με το μεταχειρισμενο του Ε σοπ.

Αξίζει η επισκευή για 1.5 ευρώ.
Έμαθες και κάτι στο τέλος τέλος!