Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημερα σας
Μπηκα στο σαιτ του paleta deals και κοιτωντας καποια κομματια της makita ειδα οτι τα "κοπαναει" στις τιμες σε σημειο πιο ακριβα και απο καταστημα παραδειγμα το δισκοπριονο της μακιτα στο παλετα 289 ευρω στο amazonuk 246 ευρω !
Καντε μια ερευνα αγορας γιατι μπορει τελικα να μην συμφερει.
Το κιτ των 6 εργαλειων το εχει 989 ευρω!!!

Ρωτησα Κυριακο και μου ειπαν οτι μπαταριες εχουν αλλα φορτιστες οχι . Οποτε αν τα βαλεις κατω βγαινει το ιδιο να παρεις καινουριο !

Παιδια τα μακιτα ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (λεει στην ιστοσελιδα) με ανοιχτη συσκευασια. Αρα πρεπει να ειναι πληρη τα σετ που πουλαει. Εαν δεν ειναι...σε κλεβει...
Μετα υπαρχει η εγγυηση του κατασκευαστη σε αυτα (τα πας Μακιτα ελλας για βλαβη εντος εγγυησεως;) ; Εαν οχι, σε αυτες τις τιμες...ΔΕν.

Με τα μακιτα που έχει ο παλέτας κοιτάξτε αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι 230V και όχι 110V που έχει αρκετά. εκτός αν έχετε τη δυνατότητα για τα δευτερα

http://www.paletadeals.gr/product/210/pp-router-1200w-pro1200a
http://www.paletadeals.gr/product/9633/router-energer-1200w-230v-enb468rou

Μια και μιλάμε για τον παλέτα, αυτά τα ρουτεράκια που έχει λένε τίποτα για ερασιτεχνική χρήση ή να περιμένω το parkside?

Μάκη εγω που ειχα δει την Bosch για τον Νίκο, δεν ειχε κανένα εξάρτημα πανω της (οδηγό παράλληλων, βαθύμετρο, προστατευτικο τζαμάκι) και φυσικά δεν ειχε ούτε το collet, ούτε και το παξιμάδι που ασφαλίζει το κοπτικό. Αν υποθέσουμε οτι τα βρίσκεις όλα αυτα που λείπουν, προστιθέμενα στο κόστος του ρουτερ, κάνουν την αγορα του ασύμφορη. Χωρια οτι του Lidl εχει και 3 χρονια εγγύηση. Δες και φωτο που ειχα ανεβάσει τοτε.

Μάκη το πιο ασφαλές θα είναι να περιμένεις του λιντλ.

Μάκη εγω που ειχα δει την Bosch για τον Νίκο, δεν ειχε κανένα εξάρτημα πανω της (οδηγό παράλληλων, βαθύμετρο, προστατευτικο τζαμάκι) και φυσικά δεν ειχε ούτε το collet, ούτε και το παξιμάδι που ασφαλίζει το κοπτικό. Αν υποθέσουμε οτι τα βρίσκεις όλα αυτα που λείπουν, προστιθέμενα στο κόστος του ρουτερ, κάνουν την αγορα του ασύμφορη. Χωρια οτι του Lidl εχει και 3 χρονια εγγύηση. Δες και φωτο που ειχα ανεβάσει τοτε.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες, δεν το ήξερα ότι μπορεί να μην είναι πλήρες το εργαλείο από το παλέτα......Οπότε καλύτερα του Λιντλ όποτε βγει

Το εξακοσαρι δραπανο που έχει το eshop πως το βλέπετε???
Το bosch ; το είχε και πριν δυο εβδομάδες. Δεν το βρίσκεις ούτε στο amazon το πακετο αυτό σε αυτή την τιμή. Εντυπώσεις μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει. Ο diabolic νομίζω.

Το bosch ; το είχε και πριν δυο εβδομάδες. Δεν το βρίσκεις ούτε στο amazon το πακετο αυτό σε αυτή την τιμή. Εντυπώσεις μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει. Ο diabolic νομίζω.
Αν δεν κάνω λάθος το έχει ελάχιστα ακριβότερο τώρα αλλά με βαλίτσα και τρυπάνια!
http://www.e-shop.gr/drapano-kroyst...t-kasetina-4-trypania-0601217103-p-TLS.030915

Εγώ το είχα πάρει από Γερμανία το ίδιο σετ με 90 ευρώ (75+15 μεταφορικά). Δεν το έχω δουλέψει πολύ έως τώρα αλλά είναι πολύ δυνατό και κυρίως ήσυχο. Τρύπησα με 40άρι τρυπάνι 10 mm τοίχο στην αργή ταχύτητα και δεν κατάλαβε τίποτα.
Τρομερό εργαλείο και αξίζει με τα χίλια ειδικά σε αυτήν την τιμή.
Για μία ζωή θα το έχεις.

Επειδή το GSR που βρήκα δεν μου τα λέει καλά σκέφτομαι να το αγοράσω να το κάνω δώρο στον παππού μου στην Χιο να γεφυρωσουμε το χάσμα ενός σκαπτικου Varo και ενός 18βολτου δραπανου Parkside.

Made in Russia λεει. Το καλωδιο γιατι αραγε εχει την υποδοχη για τσοκοκλειδο; Για περιπτωση αλλαγης τσοκ;

Made in Russia λεει. Το καλωδιο γιατι αραγε εχει την υποδοχη για τσοκοκλειδο; Για περιπτωση αλλαγης τσοκ;

Αυτήν τήν απορία τήν είχα καί εγώ Δημήτρη αλλά μάλλον θά είναι γιά περίπτωση αλλαγής τσόκ,πού έχω τό λίγο μεγαλύτερο Bosch 1600 RE καί επίσης γράφει made in Russia

Προφανώς επειδή βγαίνει και με τσοκ κρεμαγιέρας το συγκεκριμένο δράπανο, βγάζουν ένα καλώδιο μόνο για να μην έχουν διπλή παραγωγή! ;)
Μπορεί επίσης στο μέλλον να θες να βάλεις απλό τσοκ οπότε να σου δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης του κλειδιού πάνω στο εργαλείο.