Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημέρα. Καλα εσυ δεν έλεγες οτι προτεραιότητα εχει το εκκεντρο τριβειο ;
Κι ακόμα δεν ειναι 26 ;)

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βλεποντας οτι υπαρχει ενδιαφερον απο συμφορουμιτες και γιανπιεστικα/πλυστικα χωρις τροχους, το nilfisk του eshop ειναι πολυ αξιολογο και vfm θα ελεγα. Το αντιστοιχο με ροδες εχει 100-120 .
Το εχω και αν οι γνωστες και " γνωστες" λενε για κατινπαραπανω απο 110 bars, πχ 120-130 θα ελεγα για οικιακη χρηση ειναι 99% αρκετο.

Επισης,
http://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-800w-nilfisk-one-white18451183-p-HAP.435998

Δεν ειναι εργαλειο, αλλα οικιακη σκουπα, τυχαιο που ειναι ιδια φιρμα :7SFGSFG: αλλα η τιμη ειναι σουπερ για μια μικρη σκουπα απο επωνυμη εταιρια με επιδοσεις.
Πχ αντιστοιχη bosch εχει πανω απο 120 .

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημερα χρηστο ναι απλα ειδα την προσφορα!το προβλημα ειναι βεβαια οτι δεν ειναι 26 και θελει ακομα καμμια δεκαρια μερες!!

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

To πρωτο γιατι ειναι ασυγκριτα μικροτερο και ελαφρυτερο απο το δευτερο, γιατι η ισχυς ειναι περιπου η ιδια και επισης γιατι ειναι 'επαγγελματικο' μοντελο που σημαινει περισσοτερη αντοχη και αξιοπιστια.
Επιπροσθετως, αγοραζοντας αυτο το 10 βολτο επαγγελματικο σετακι, εχεις την δυνατοτητα πλεον να αγορασεις αν θες και αλλα χρησιμα δεκαβολτα εργαλεια της bosch, solo, μονο το σωμα δηλαδη σε αριστες τιμες.

To πρωτο γιατι ειναι ασυγκριτα μικροτερο και ελαφρυτερο απο το δευτερο, γιατι η ισχυς ειναι περιπου η ιδια και επισης γιατι ειναι 'επαγγελματικο' μοντελο που σημαινει περισσοτερη αντοχη και αξιοπιστια.
Επιπροσθετως, αγοραζοντας αυτο το 10 βολτο επαγγελματικο σετακι, εχεις την δυνατοτητα πλεον να αγορασεις αν θες και αλλα χρησιμα δεκαβολτα εργαλεια της bosch, solo, μονο το σωμα δηλαδη σε αριστες τιμες.

Σκέφτηκα ότι το psb-1800 έχει και κρούση άρα περισσότερη δύναμη , δεν ισχύει;

Δεν εχει περισσοτερη ροπη/δυναμη επειδη εχει κρουση, αλλα επειδη ειναι 18βολτο και το αλλο 10βολτο.
Η διαφορα στην ροπη ειναι μολις 8Νm (To μικρο εχει μαξ. ροπη 30Νm και το αλλο 38Νm -μικρη η διαφορα για να ειναι ουσιαστικη).

Αν θες ενα απο τα καλυτερα και μικροτερα δραπανακια που κυκλοφορουν για δουλειες στο σπιτι και οχι μονο, το μικρο ειναι ιδανικο. Ακομα και χωρις κρουση, μπορεις να κανεις περιστασιακα τρυπες σε μπετον με καλα τρυπανια.

Για ποια κυριως χρηση το προοριζεις?

Δεν εχει περισσοτερη ροπη/δυναμη επειδη εχει κρουση, αλλα επειδη ειναι 18βολτο και το αλλο 10βολτο.
Η διαφορα στην ροπη ειναι μολις 8Νm (To μικρο εχει μαξ. ροπη 30Νm και το αλλο 38Νm -μικρη η διαφορα για να ειναι ουσιαστικη).

Αν θες ενα απο τα καλυτερα και μικροτερα δραπανακια που κυκλοφορουν για δουλειες στο σπιτι και οχι μονο, το μικρο ειναι ιδανικο. Ακομα και χωρις κρουση, μπορεις να κανεις περιστασιακα τρυπες σε μπετον με καλα τρυπανια.

Το θελω για ερασιτεχνικη χρηση αλλα θελω να παρω κατι καλο για να μεινει

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Το μπλε θα παρεις!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδη το gsr μπορει να τρυπησει τοιχο?
Τρυπανια καλα εννοεις αυτα τα της bosch με το μπλε βαφτησμα της μυτης?

Ναι μπορει να τρυπησει τοιχο ανετα. Αυτο κανω παντα και χωρις κρουση και με νορμαλ τρυπανια. Για μπετο μονο θα χρειαστεις καλυτερα τρυπανια/επωνυμα.
Εαν βρεις νευρο τουβλου, βαζεις ενα μικροτερο τρυπανακι πρωτα και μετα το νουμερο που θες. Κανενα προβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τοτε το σετακι του δεκαβολτου, με τα τρυπανακια που εχει σαν δωρο, θα ειναι ιδανικο για σενα.

Ευχαριστω πολυ.το μπλε θα παρω με πεισατε😉😀

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ευχαριστω πολυ.το μπλε θα παρω με πεισατε😉😀

Δεκα χρονια εχω το πρωτο της οικογενειεας και προσφατα μετα απο ενα γενικο καθαρισμο πηρε αλλα δεκα χρονια ζωη.
Επαγγελματικη χρηση.
Αυτο το εχω παρει προφατα οποτε ειναι νωρις ακομη για συμπερασματα αλλα δεν δειχνει να υστερει καπου.

Εγώ κάνω μία τρύπα 5-6 χιλιοστών με το πνευματικό και μετά την φαρδαίνω σε 8άρα ή 10άρα πολύ εύκολα με το μπλέ μικρό.
Κάνει απίστευτη δουλειά ακόμα και σε τσιμέντρο η πέτρα.
Χωρίς ζόρι με λίγο υπομονή φυσικά.

Καλύτερα από εργαλειοσυναγερμο και πιο φθηνά και μεγαλύτερες μπαταρίες

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας.
Να ρωτήσω, ποιο κατάστημα είναι αυτό το "εργαλειοσυναγερμος";

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας.
Να ρωτήσω, ποιο κατάστημα είναι αυτό το "εργαλειοσυναγερμος";

Ευχαριστώ

Αυτο εδω φιλε μου.
http://www.werkzeugalarm.de/

Ευχαριστώ πολύ.
Δεν πήγε το μυαλό μου στο γερμανό καθόλου...

Και εγώ στην αρχή γκουγκλαρα εργαλειοσυναγερμος και δεν έβγαζε τπτ!

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφέρει μέσω του δικού του site ή μέσω amazon;

Συμφέρει μέσω του δικού του site ή μέσω amazon;

Mεσω του αμαζον η επιστροφη σε τυχον ελλατωματικο προιον ειναι παιχνιδακι και σου επιστρεφει και τα μεταφορικα. Στο αλλο δεν ξερω.
Εγω πλεον ψωνιζω σχεδον αποκλειστικα απο το αμαζον για ακριβως αυτον τον λογο, ας ειναι και λιγο ακριβοτερος.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Θα δώσεις πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα αλλά θα πάρεις φορτιστή 30λεπτών αντί μιας ώρας, μπαταρίες 2Ah αντί 1.5Ah και L-Boxx αντί υφασμάτινης τσάντας.

Όσον αφορά τις μπαταρίες είναι νεότερης γενιάς και επιπλέον όταν σε μερικά χρόνια θα πέσει η απόδοση τους στο 70% καλύτερα να έχεις 1,4Ah αντί 1,05Ah.

Καλημέρα και πάλι!

Σε ποίο σετ αναφέρεσαι; Μήπως αυτό ΕΔΩ;