Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

●Don't use the drill bit to put too much pressure on! Easily damaged drill chuck and motor

Νομιζω ειναι ακαταλληλο.

Εμείς έχουμε Boston που ....δεν καταλαβαίνει τίποτα !!!:BDGBGDB55:

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τι ανάγκη έχεις εσύ πλοιοκτήτη;

Για τον φιλο Dimitrisven που μας ειπε προχθες πως ειναι σε αναζητηση γωνιακου τροχου!
86,90 στο μειλ τους.
http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...+pro+720watt+rythmizomenes+strofes+gws+7+115e

TLS.030182.jpg

Καλημερα σας. Χρειαζομαι ενα δραπανο για ερασιτεχνικη χρηση στο σπιτι και σχετικα φθηνο. Ειδα αυτη τη προσφορα στο e shop http://www.e-shop.gr/drapano-kroyst...k+decker+13mm+850watt+auto+me+kasetina+kr806k αξιζει ; Υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα ή αλλη προταση με ισως λιγοτερα χρηματα ;

Για τον φιλο Dimitrisven που μας ειπε προχθες πως ειναι σε αναζητηση γωνιακου τροχου!
86,90 στο μειλ τους.
http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...+pro+720watt+rythmizomenes+strofes+gws+7+115e

TLS.030182.jpg

Ψαχνω και εγώ, αλλα καθώς στον προηγούμενο bosch(πρασινη σειρα) χαλασε η γωνιακή με λιγη σχετικά χρήση, ειπα να δω σε μακιτα. Τι γνωμη εχετε για τον
115MM 720W GA4530

στα 55Ε από e-shop.gr? Καθε αλλη προταση ευπροσδεκτη

Καλημερα σας. Χρειαζομαι ενα δραπανο για ερασιτεχνικη χρηση στο σπιτι και σχετικα φθηνο. Ειδα αυτη τη προσφορα στο e shop http://www.e-shop.gr/drapano-kroyst...k+decker+13mm+850watt+auto+me+kasetina+kr806k αξιζει ; Υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα ή αλλη προταση με ισως λιγοτερα χρηματα ;
Αν δεν κάνω λάθος το έχει ο weather1967 για να σου πει την γνώμη του από την εργασία με αυτό.
Πάντως με βάση τα λεγόμενα σου και τα χαρακτηριστικά του θα σε καλύψει μια χαρά.

Το εχω, με συχνη χρήση δεν εχει παθει τίποτε. Ειναι και μεταλλικό το τσοκακι, ενω σε αλλα αντιστοιχα πλαστικό. Για καθαρα ερασιτεχνικη χρηση κοιτα και το 710W στα 50 στο ιδιο site

Ψαχνω και εγώ, αλλα καθώς στον προηγούμενο bosch(πρασινη σειρα) χαλασε η γωνιακή με λιγη σχετικά χρήση, ειπα να δω σε μακιτα. Τι γνωμη εχετε για τον
115MM 720W GA4530

στα 55Ε από e-shop.gr? Καθε αλλη προταση ευπροσδεκτη

Έχω τον πράσινο 13-125 εδώ και 15 χρόνια και έχει βγάλει απροβληματιστα πολύ δουλειά.
Θεωρώ πως έτυχε.
Πάντως το άσχημο σε αυτόν που βλέπεις είναι το Ταχύτητα χωρίς φορτίο 11000 rpm.
Μόνο κοπες μπορείς να πραγματοποιησεις και λειανση με δίσκο λιανσης.
Γνώμη μου να βρεις έναν με ρυθμιζόμενη ταχύτητα όπως ο παραπάνω για να τον αξιοποιησεις στο έπακρο.

Ευχαριστώ για την απαντηση. Με τη ρυθμιζόμενη ταχύτητα τί άλλες εργασίες μπορούν να γίνουν (μεχρι τώρα τον χρησιμοποιηούσα για κοπές και κανενα δισκο/συρματοβρουτσα)

Υ.Γ ειμαστε και κοντοχωριανοί από ότι βλέπω (Χίος/Καλαμωτη εγώ)

Έλα! Όντως χωριανοι είμαστε.

Συρματοβουρτσα για να δουλέψεις πρέπει οι στροφές να πέσουν κάτω από τις 5.000 ίσως και λιγοτερο ανάλογα το μοντέλο βούρτσας αλλά και το είδος εργασίας!
Στις 11.000 στροφές είναι άκρως επικίνδυνο!!!

Με ρυθμιζόμενο εύρος στροφών μπορείς να δουλέψεις και δίσκους λειανσης με επιφάνεια velcro που ισωπεδωνει τις ανωμαλιες στις επιφάνειες σε χρόνο dt!

ευχαριστώ πολύ Κυριάκο! αλλά θέλω κάποιο με μεγαλύτερη ισχύ. θέλω τα χαρακτηριστικά του lidl αλλά σε μικρο μέγεθός για χρήση με 1 χέρι .

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

ευχαριστώ πολύ Κυριάκο! αλλά θέλω κάποιο με μεγαλύτερη ισχύ. θέλω τα χαρακτηριστικά του lidl αλλά σε μικρο μέγεθός για χρήση με 1 χέρι .

Δημήτρη, τροχός δυνατός κ με ένα χέρι.......θέλει πολύ προσοχή έως κ αποφυγή.

Σε μικρο τροχο,οτιδηποτε λιγοτερο από μπλε bosch 125 με ρυθμιζόμενες στροφες...είναι ημιμετρο...

Όλα τα αλλα...lidl...:operator:

Last edited:

Για τρόχο πάντως πιστεύω πως είναι λάθος να πάρει κάποιος 115 αντί για 125. Τα δισκάκια έχουν ίδια λεφτά και η διαφορά στην αρχική αγορά είναι πολύ μικρή.

Εκτός και αν ανήκει στο dark side και το δουλεύει χωρίς προφυλακτηρα.