Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ θα πάρω έναν μάλλον. Επίσης Δείτε κι αυτό. http://www.getatool.gr/stand-rythmizomenou-ypsous-me-raoulo.html

Τό είδα Αχιλλέα αλλά έκανα τόν Κινέζο :flipout: τό θέμα είναι ότι δέν ξέρω αυτού τού τύπου τά πόδια (σάν τού Wolfcraft) διάβαζα στό Amazon ότι δέν έχουν σταθερότητα σάν τού Τρίτωνα πού είναι σάν αστέρι ο σχεδιασμός τών ποδιών,καί σύν τοίς άλλοις ο Τριτωνας κάνει ένα κενό-αυλάκι στό πάνω μέρος ,δέν έχει ράουλο καί μπορεί νά μπεί τό καδρόνι στό αυλάκι και να μήν πέσει μέ τίποτα κάτω.
Kαί επίσης τό επάνω ρολαρισμα (ράουλο) μπορεί νά βγάζει έξω τήν τάβλα καθώς τήν σπρώχνουμε στό Stand,τώρα προσωπικά δέν έχω δοκιμάσει τίποτα ότι διάβασα αναφέρω.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

μπορείς δηλαδή Δημήτρη να μαγκώσεις ένα ξύλο και να το πλανίσεις?
ο πάγκος αυτός (όπως και ο μικρός BD) και όλοι του ίδιου στυλ, έχουν μεγάλο πρόβλημα στο δεξιά-αριστερά, και όχι τόσο στο μπρος-πίσω.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

μπορείς δηλαδή Δημήτρη να μαγκώσεις ένα ξύλο και να το πλανίσεις?
ο πάγκος αυτός (όπως και ο μικρός BD) και όλοι του ίδιου στυλ, έχουν μεγάλο πρόβλημα στο δεξιά-αριστερά, και όχι τόσο στο μπρος-πίσω.

Στήν παρακάτω φωτογραφία πλάνισα τίς ακμές σέ ένα δοκαράκι Σωτήρη,αλλά έβαζα ''πόδι" στήν τραβέρσα γιατί όντως έφευγε στό αριστερό-δεξί όπως λές.
Τώρα άν είχα πιό μακρύ δοκαράκι και είχα και ένα δεύτερο πάγκο πιό πέρα ίσως ήταν σταθερός,γιατί στό ενδιάμεδο δέν θά μπορώ νά βάζω "πόδι" έτσι καί αλλιώς θά πάρω καί ένα δεύτερο πάγκο φτηνό B&D καί θά τό δοκιμάσω αυτό άν γίνεται,καί άν δέν γίνεται θά πέσει πατέντα πού έχω σκεφτεί,ένα η δυό τσουβάλια χώμα η καλύτερα άμμο επάνω στίς τραβέρσες καί θά γίνει βράχος θέλει δέν θέλει μετά .

trapez36.jpg

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ θα έδινα 1.4 ευρώ παραπάνω και θα έπαιρνα σετάκι από το lidl.
Σϊγουρα καλύτερη ποιότητα και με χρωματική κωδικοποίηση για να φαίνεται εύκολα.

Δεν αμφιβάλλω ότι το σετάκι του Lidl είναι πιθανό να έχει καλύτερη ποιότητα, αλλά από όσα έχω δει εκεί απουσιάζουν οι πιο "ειδικές" μύτες που με ενδιαφέρουν για επισκευές σε ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές. Και σε αυτό το κινέζικο δεν υπάρχουν όλες αλλά έχει αρκετές και τα torx ξεκινάνε από το Τ4 κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Βρε παιδια πόση σταθερότητα μπορει να εχει ενας πάγκος που ειναι 4-5κιλα...με σηδερακια...

Εχω δυο δεν θα τους επέρνα αν είχα χώρο για κατι μεγαλύτερο...αλλα δεν οπότε το οτι ειναι δυο και σπαστό σημαινει μικρότερο χώρο αποθήκευσης...πολυ σημαντικό...
...οταν έφτιαχνα τον μπουφέ μου έλυσαν τα χέρια γιατι κοψίματα κατα μήκος δυο μέτρων δεν θα μπορουςα να κανω αλλιως...
Το προβλημα τους αν και αγκυρωμένους μεταξύ τους με σφηκτηρες για να μην κουνιούνται...αυτοί λόγω μικρού βάρους πήγαιναν βόλτα οπότε και επρεπε να πατάω τις τραβέρσες για να σταθεροποιούνται...οχι το ποιο βολικό πράγμα στον κόσμο για τοσο μεγάλη δουλειά...
αλλα χωρις αυτους δεν θα μπορουςα να την κανω...

Δεν προορίζονται για Βαρβατές δουλειές αλλα οπότε χρειάστηκε να βάλω βάρος πάνω τους...βασταξαν...
οπότε για τα 10ευρω που είχα δώσει έκαστος στο Leroy άξιζαν με το παραπανω...

Αλήθεια γιατι δεν περνάτε τους no name που εχει ολο τον χρόνο στο Leroy με ενα 10 ...???
Πανομοιότυπος όλοι του είδους...ανεξάρτητου φίρμας που γράφουν επάνω...

Sent from my iPad using Tapatalk

Επειδή Έχω δουλέψει τακτιξ στο παρελθόν αν και κινέζικα είναι ένα κλικ πάνω από τους άλλους κινέζους. Μάλλον ΘΑ εκδώσω στο δεκαπενταρι αν και με πετυχαίνει στην χειρότερη περιοδο

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αν είχα paypal αυτό το σετάκι θα το χτύπαγα.

Εδώ είσαι:http://www.werkzeugalarm.de/elektro...d-ladegeraet-al1130cv-in-l-boxx-gr-3/a-10352/

Σε καλύτερη τιμή που ίσως να γίνει και καλύτερη με ένα mail!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν είχα paypal αυτό το σετάκι θα το χτύπαγα.

Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα Θείε?

Αν κανει και paypal θα τον χωρισει η γυναικα του...

Πάω πάσο τότε!
Θείε αν κάνει υπομονή λίγο μπορεί να κάνω εγώ σύντομα παραγγελία και να το βάλω μέσα.
Θα σε ενημερώσω για τις εξελίξεις!

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πάω πάσο τότε!
Θείε αν κάνει υπομονή λίγο μπορεί να κάνω εγώ σύντομα παραγγελία και να το βάλω μέσα.
Θα σε ενημερώσω για τις εξελίξεις!

Αν δεν το κάνεις θα σε αποκληρώσω... :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αν δεν το κάνεις θα σε αποκληρώσω... :grandpa:

Θα σου στείλω πουμου!
Έναν σε έχω τι να σε κάνω!!!