Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ναι, φαινεται οτι ειναι πιστο αντιγραφο του TRIO στο 1/3 της τιμης. Aπο την αλλη η ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το ΤΡΙΟ ειναι ακριβως αναλογη της διαφορας τιμης.

Oμως η μεγαλη ουσιαστικη διαφορα απο το ΤΡΙΟ ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιει αναλωσιμα 6μμ τα οποια τα βρισκεις στην αγορα, ενω το ΤΡΙΟ χρησιμοποιει bits με αξονα 4.8μμ που μονο η dremel βγαζει. Επισης, ειναι λιγο ισχυροτερο, στα 250watt, εναντι 200 του ΤΡΙΟ.

Στο δια ταυτα τωρα, εαν ΔΕΝ ειμουν συλλεκτης των εργαλειων Dremel, θα ειχα αγορασει το parkside.
Για τον τυπο του εργαλειου να πω οτι προσωπικα εχω καθυστερηση την αγορα router καθως κανω τις ολες βασικες και απλες εργασιες ρουτερ που χρειαζομαι, με το ΤΡΙΟ.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

http://www.e-shop.gr/pistoleto-peristrofiko-bosch-pro-27j-720watt-sds-plus-gbh2400-p-TLS.030563

20 ευρω απο το φτηνοτερο στο skroutz.
εχω δουλεψει το προηγουμενο μοντελο τις bosch και μπορω να πω οτι ειναι αψογο.

00106490.jpg

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταργηθεί.

Καλή σχετικά τιμή αλλά δεν παίρνει ανταλλακτικό ταχυτσοκ για κυλινδρικά εξαρτήματα.

Εγω εάν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το GBH 2-28 DFV που στοιχίζει (Amazon.de) περίπου 210 ευρώ που περιέχει και το ταχυτσοκ με 3,2J δύναμη και βάρος 3,1 κιλά. (το ταχυτσοκ μόνο στοιχίζει περίπου 40-50 ευρώ έξω).

GBH 2-28 DFV.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταργηθεί.

Καλή σχετικά τιμή αλλά δεν παίρνει ανταλλακτικό ταχυτσοκ για κυλινδρικά εξαρτήματα.

Εγω εάν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το GBH 2-28 DFV που στοιχίζει (Amazon.de) περίπου 210 ευρώ που περιέχει και το ταχυτσοκ με 3,2J δύναμη και βάρος 3,1 κιλά. (το ταχυτσοκ μόνο στοιχίζει περίπου 40-50 ευρώ έξω).

View attachment 112825

ωραια τοτε μολις εβγαλε σημερα στα ιδια χαρακτηριστικα(και λιγο πιο δυνατο)το Dewalt. με 209 ευρω
TLS.010927.jpg

http://www.e-shop.gr/pistoleto-ilektropneymatiko-dewalt-sds-plus-34j-3kg-26mm-800w-me-tsok-taxeias-allagis-d25124k-p-TLS.010927

αν και εγω θα προτιμουσα το μπλε χρωμα :a0210:

Αριστειδη δοκίμασε τα κίτρινα όταν σου δοθεί η ευκαιρία και θα αναθεωρήσεις η τουλάχιστον θα αλλάξει η γνώμη σου δραματικά.

Γιατί διαβάζω 239 και όχι 209;

πρέπει να το ανοίξεις απο το newsletter.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

ειναι σε newsletter..(κωδικος 1507)

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150218.html

Προφανώς, το πρώτο link που έβαλες δεν είχε την προσφορά.

Στην ουσία τώρα. Αυτού του είδους οι αναντιστοιχίες συμβαίνουν συχνά στο e-shop και πρόσφατα αγόρασα το πολυμηχάνημα Canon Pixma MX725, σε προσφορά από 149,90 (132 στο skroutz) σε 95 στο Crazy Sundays, και πλήρωσα με πιστωτική στην παραλαβή. Όταν εκτυπώθηκε η απόδειξη είδα με έκπληξη να αναγράφεται το ποσό των 149,90 !!!

Ακολούθησε μεγάλη διαδικασία προκειμένου να βεβαιώσει πωλητής (!!!) ότι η τιμή ήταν 95 ευρώ και να χρεωθεί το σωστό ποσό.
Γι' αυτό, μεγάλη προσοχή, ειδικά, στις περιπτώσεις που αγοράζουμε με κάρτες.

Ναι, φαινεται οτι ειναι πιστο αντιγραφο του TRIO στο 1/3 της τιμης. Aπο την αλλη η ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το ΤΡΙΟ ειναι ακριβως αναλογη της διαφορας τιμης.

Oμως η μεγαλη ουσιαστικη διαφορα απο το ΤΡΙΟ ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιει αναλωσιμα 6μμ τα οποια τα βρισκεις στην αγορα, ενω το ΤΡΙΟ χρησιμοποιει bits με αξονα 4.8μμ που μονο η dremel βγαζει. Επισης, ειναι λιγο ισχυροτερο, στα 250watt, εναντι 200 του ΤΡΙΟ.

Στο δια ταυτα τωρα, εαν ΔΕΝ ειμουν συλλεκτης των εργαλειων Dremel, θα ειχα αγορασει το parkside.
Για τον τυπο του εργαλειου να πω οτι προσωπικα εχω καθυστερηση την αγορα router καθως κανω τις ολες βασικες και απλες εργασιες ρουτερ που χρειαζομαι, με το ΤΡΙΟ.

Για κάποιον όμως που έχει ήδη router έχει νόημα η αγορά του?

Για κάποιον όμως που έχει ήδη router έχει νόημα η αγορά του?

http://youtu.be/VKOuTLL6fUQ

Ετσι όπως την βλέπω απο το video μπορεί να διευκολύνει για πιο ήπιες εργασίες και κάθετες κοπές. Ειναι πιο μικρή και ελαφριά απο το ρουτερ αλλά και απο σέγα.

Η λαβή της φρέζας βοηθάει σε τέτοιου είδους κάθετες κοπές . Η λαβή επίσης αλλάζει θέση απο οριζόντια σε κάθετη.

Αυτο το εργαλειάκι μανουβράρεται καλύτερα σίγουρα.

Ενω ημουν εντελώς αρνητικός στην αγορά του τώρα το ξανασκέφτομαι .

Ισως να ειναι απο τα εργαλεια που θα με βολέψουν καλύτερα σε πολλές και διαφορετικές εργασίες και μετά μετανιώσω που δεν το αγόρασα.

Σίγουρα δεν ειναι απαραίτητο υπο την έννοια οτι ειναι βασικό εργαλείο αλλά μπορεί να ειναι βολικό όπως παρέθεσα.

Θοδωρη παντως ειδικα για εσενα που εχεις DREMEL με καθετη βαση δε βλεπω νοημα να το παρεις.

Συμφωνώ Κυριάκο αλλά ειναι η λαβή που με έβαλε σε κάποια σκέψη .

Η φωνή της λογικής βέβαια μου λέει να την προσπεράσω :)

http://www.e-shop.gr/pagkos-ergasias-tactix-anadiploymenos-rythmypsoys-100kg-330001-p-TLS.150066

Νομίζω είχαν γραφτεί καλά λόγια λίγο παλαιότερα και ελλείψει οποιουδήποτε πάγκου νομίζω ότι για 19 ευρώ αξίζει...τι λέτε;
Είναι σχεδόν 20% χαμηλότερη η τιμή από το φθηνότερο στο skroutz.

http://www.e-shop.gr/pagkos-ergasias-tactix-anadiploymenos-rythmypsoys-100kg-330001-p-TLS.150066

Νομίζω είχαν γραφτεί καλά λόγια λίγο παλαιότερα και ελλείψει οποιουδήποτε πάγκου νομίζω ότι για 19 ευρώ αξίζει...τι λέτε;

Χτύπα τον George... Για μικροεργασίες είναι μια χαρά, και τσάμπα.

Τον έχω ειναι μια χαρά για 20 ευρώ . Καλύτερα δεν γίνεται νομίζω.

Μήπως δεν είναι σταθερός; γιατί βλέπω ότι έχει δύο λεπτά ελάσματα στα πλαϊνά.
Επίσης το πλάτος τραπεζιού των 335 χλστ σε τι αντιστοιχεί;

Edit
@Θοδωρή
Γράφαμε ταυτόχρονα.
Μπορείς να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματά μου;

Μήπως δεν είναι σταθερός; γιατί βλέπω ότι έχει δύο λεπτά ελάσματα στα πλαϊνά.
Επίσης το πλάτος τραπεζιού των 335 χλστ σε τι αντιστοιχεί;

Edit
@Θοδωρή
Γράφαμε ταυτόχρονα.
Μπορείς να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματά μου;

Οσον αφορά τη σταθερότητα μην ανησυχείς πατάει αριστα ειδικά με λίγο βάρος πάνω του. Γενικά είναι αντοχής. (έως 100 κιλά που αναφέρει πάντα)

Οι οικονομικοί πάγκοι αυτου του εύρους τιμής συνήθως δεν πατάνε 100 % τέλεια χωρίς κάποιο βάρος πάνω . Εχουν μικροαποκλίσεις.

Ο δικός μου με λίγο μοντάρισμα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια πατάει αριστα ακόμη και χωρίς βάρος.
Οχι οτι χρειαζόταν ή ειναι απαραίτητο απλά εγώ ηθελα να το κάνω.

Οσον αφορά το πλάτος εννοεί οταν ανοίγεις τέρμα τις σιεγόνες του πάγκου πόσο πλάτος έχει. Ειναι οντως 33 εκτατοστά και κάτι ψιλά.

ναι για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλος τον εχω και εγω απλα για να πατησει αριστα (ο δικος μου) του "εφαγα" με το σβουρακι λιγο το ενα πλαστικο παπουτσακι που εχει στα ποδια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Οσον αφορά τη σταθερότητα μην ανησυχείς πατάει αριστα ειδικά με λίγο βάρος πάνω του. Γενικά είναι αντοχής. (έως 100 κιλά που αναφέρει πάντα)

Οι οικονομικοί πάγκοι αυτου του εύρους τιμής συνήθως δεν πατάνε 100 % τέλεια χωρίς κάποιο βάρος πάνω . Εχουν μικροαποκλίσεις.

Ο δικός μου με λίγο μοντάρισμα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια πατάει αριστα ακόμη και χωρίς βάρος.
Οχι οτι χρειαζόταν ή ειναι απαραίτητο απλά εγώ ηθελα να το κάνω.

Οσον αφορά το πλάτος εννοεί οταν ανοίγεις τέρμα τις σιεγόνες του πάγκου πόσο πλάτος έχει. Ειναι οντως 33 εκτατοστά και κάτι ψιλά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δηλαδή το συνολικό πλάτος, όταν ανοίγουν οι σιαγόνες, είναι 33 εκ.;
Λίγο δεν είναι;
Και όταν κλείσουν πόσο είναι;

Προσφορές άνοιξη 2015 Unimac:

http://www.unimac.gr/unibook/index.asp?id=470&lang=el

Προτείνω δημιουργία ξεχωριστού Thread με τους κατάλογους προσφορών όλων των εταιριών (unimac, husqvarna, stihl, efco, echo, makita etc), τι λέτε?