Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Και αν πεις πως θες να παραγγείλεις εδώ στο φόρουμ όλο και κάποιος θα θέλει κάτι να μοιραστείτε τα μεταφορικά....

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι σε αναζήτηση, αν θα πάρω το GSR ή το GSB...και φυσικά να μαζέψω και τα λεφτά!!!

Πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον...
Να ρωτήσω και κάτι...θυμάμαι οτι αναφέρθηκε κάπου για αγορά με επαγγελματικό ΑΦΜ.
Τι σημαίνει αυτό; Στο πουλάει με άλλη τιμή ή απλά σου κόβει τιμολόγιο το οποίο το περνάς στα έξοδα;

Πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον...
Να ρωτήσω και κάτι...θυμάμαι οτι αναφέρθηκε κάπου για αγορά με επαγγελματικό ΑΦΜ.
Τι σημαίνει αυτό; Στο πουλάει με άλλη τιμή ή απλά σου κόβει τιμολόγιο το οποίο το περνάς στα έξοδα;

Σού κόβει τιμολόγιο κανονικά τό πληρώνεις,αλλά σού επιστρέφει τό Φ.Π.Α όταν γίνει η εκκαθάριση

Όχι ακριβώς Δημήτρη.

Εφ όσον έχεις ενεργοποιήσεις τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές (Taxisnet), του δίνεις το ΑΦΜ σου και αφαιρεί απευθείας το Γερμανικό ΦΠΑ από τις τιμές.
Απλά όταν λάβεις την παραγγελία σου παραδίδεις άμεσα το τιμολόγιο στον λογιστή σου (εντός μηνός από την ημέρα αγοράς αν δεν κάνω λάθος).

Όχι ακριβώς Δημήτρη.

Εφ όσον έχεις ενεργοποιήσεις τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές (Taxisnet), του δίνεις το ΑΦΜ σου και αφαιρεί απευθείας το Γερμανικό ΦΠΑ από τις τιμές.
Απλά όταν λάβεις την παραγγελία σου παραδίδεις άμεσα το τιμολόγιο στον λογιστή σου (εντός μηνός από την ημέρα αγοράς αν δεν κάνω λάθος).
Ετσι ακριβως. Καθε μηνα συμπληρωνει ο λογιστης στο συστημα VIES για ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Η απαλλαγη στο ΦΠΑ γινεται μονο προς επιχειρησεις και φυσικα να εχει συναφεια με το αντικειμενο. Πχ εγω ως μουσικος δεν μπορω να αγορασω ενα παγκοπριονο για την σχολη και να την περασω στα εξοδα... Αν καποιοι εχετε φιλους ξυλουργους , με συνεργεια κλπ Εκμεταλλευτειτε το :)

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό περί συνάφειας, το έχουμε ξαναπεί.

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό περί συνάφειας, το έχουμε ξαναπεί.
εν μερη σωστο. Πχ αγορασα φωτογραφικη και ηλεκτρικη σκουπα για την σχολη και περασε ως εξοδο (με μια μικρη γκρινια απο τον λογιστη). Δεν μπορω ομως να αγορασω ουτε κατσαβιδι για την σχολη...

Είναι παλιό μοντέλο αλλά η τιμή είναι χάρισμα. Και από την στιγμή που είναι bosch θα υπάρχουν ανταλλακτικά για πολλά χρόνια ακόμα. Ευκαιρία

Είναι παλιό μοντέλο αλλά η τιμή είναι χάρισμα. Και από την στιγμή που είναι bosch θα υπάρχουν ανταλλακτικά για πολλά χρόνια ακόμα. Ευκαιρία

καλά όχι και τελείως σίγουρο. για το δράπανό μου (απλό 500RET), χάλασε ο διακόπτης (κλασσικό πρόβλημα στο μοντέλο) και απλά δεν υπάρχει ανταλλακτικό. κοινώς, σα να είχα πάρει ανώνυμο...

Με τα επώνυμα όμως σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάτι που να ταιριάζει, έστω κι από άλλο μοντέλο. Το ξέρω από ιδία πείρα...

Αρκεί ο μάστορας που θα αναλάβει την επισκευή να το έχει λίγο μεράκι!

Μόλις το χτύπησα στα 85 ευρά χωρίς ΦΠΑ + μεταφορικά.
Ούτε στον Παπά να το πεις!

Diabolic είμαι απο κινητό ,αν μπορείς στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι !
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων .

85 χ 19% ΦΠΑ ή το δικό μας 24%;
Είτε έτσι είτε αλλιώς δεν βγαίνει 109.99

Πάντα κάνει και μία έξτρα έκπτωση ανάλογα το κομμάτι. (19% ΦΠΑ έχουν).

Α μάλιστα ΟΚ πάσο :)

Vespas το μοντέλο που λες μήπως είναι πράσινο;

Κόψε και κάτι για τα μέλη του forum.
Να μην πω χωρίς ΦΠΑ τι γίνεται.