Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Όποιο καλό μαστόρι σκέφτεται να φτιάξει πάγκο για ρούτερ μια προσφορούλα από την ευρωπαική αποθήκη του κινέζου στα 22,95 + 0,76 μεταφορικά.

235mm x 120mm x 8mm Aluminum Router Table Insert Plate For Woodworking Benches

e182d5fa-2e2d-40d0-812c-effcda960367.jpg

Ωραίο...
Αν σκεφτεί κανένας για παραγγελία ας το κάνει επί δύο...-bye-

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Χαχαχα Κυριάκο έγινα Μακιτάνθρωπος μού φαίνεται.

Τό είδα σήμερα τό πρωί,αλλά κοίτα νά δείς τί γίνεται,το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο HP330 τό έχω αγοράσει πρόσφατα solo,χτές πήγα από praktiker πού έχει τό ίδιο πακέτο αλλά στά 250 ευρώ !!! για να πιάσω στά χέρια μου τήν σπαθοσέγα περισσότερο της Makita,τήν είδα γκουμούτσα μπροστά στήν Bosch πού τήν έπιασα καί αυτή στά χέρια μου στό κέντρο βίδας,καί λέω νά πάω στήν Bosch.
Σύν τοίς άλλοις άν ήταν οκ από θέμα εργονομίας η Makita καί το αγόραζα αυτό τό σύνολο 169 ευρώ,θά έπρεπε μετά νά μπώ σέ διαδικασία νά πουλήσω τό solo κρουστικό δραπανοκατασάβιδο πού είχα αγοράσει από τό κέντρο βίδας πρίν 15 μέρες (και λέω αυτό γιατί το άλλο τού e-shop θά έχει μιά απόδειξη καί γιά τά δύο εργαλεία),γιατί τί να τά κάνω δύο (έχω καί τό DF330 χωρίς κρούση) καί άντε ψάξε νά βρείς αγοραστή να το πάρει solo κ.τ.λ.

Εφόσον έχεις ήδη σετ μπαταρίες και φορτιστη ίσως σε συνεφερε να σπάσεις το πακέτο και να δώσεις το κατσαβίδι και μπαταρια φορτιστη! Άμ συμφέρει βέβαια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν*

Εφόσον έχεις ήδη σετ μπαταρίες και φορτιστη ίσως σε συνεφερε να σπάσεις το πακέτο και να δώσεις το κατσαβίδι και μπαταρια φορτιστη! Άμ συμφέρει βέβαια!

Αν*

Αυτό σωστό Κυριάκο,ήδη έχω 4 μπαταρίες 10,8 volt Makita καί 2 φορτιστές
Nά πάρω εγώ τήν σπαθοσέγα solo,καί κάποιος άλλος δραπανοκατσάβιδο-μπαταρίες-φορτιστή,φυσικά άν συμφέρει καί τούς δύο καί τά βρούμε.
Αλλά μετά προκύπτει πρόβλημα μέ τήν εγγύηση,εκτός άν τά δηλώσει ένας όλα (γιά τήν 3 ετή εγγύηση) καί δώσει φωτοτυπίες στόν άλλο,δέν ξέρω άν γίνεται αυτό.
Καί φυσικά τό δεύτερο άτομο νά είναι από Αθήνα μήν μπλέκουμε μέ ταχυδρομεία κ.τ.λ
Ετσι θά έρθει οικονομικά καί στούς δύο,καί θά κάνω μιά παραχώρηση στό θέμα εργονομίας.

Ποσο κανει η σολο σπαθοσεγα?
Ισως καποιος που σκεφτεται για ενα καλο δεκαβολτο κρουστικο να ενδιαφερεται για το υπολοιπο σετ.

Ποσο κανει η σολο σπαθοσεγα?
Ισως καποιος που σκεφτεται για ενα καλο δεκαβολτο κρουστικο να ενδιαφερεται για το υπολοιπο σετ.

Σέ ένα κατάστημα τήν βλέπω Μιχάλη στά 100 ευρώ solo,αλλά δέν μέ συμφέρει νά δώσω 100 ευρώ γιά solo,άν είναι δίνω άλλα 70 ευρώ καί αγοράζω τήν Bosch πού μέ βολεύει περισσότερο,καί παίρνω καί άλλες 2 μπαταρίες 2,5 Ah καί φορτιστή.
Eγώ άν είναι νά δώσω μέχρι 75 ευρώ γιά τήν σπαθόσεγα makita σόλο,καί ο άλλος ενδιαφερόμενος συνάδελφος 94 ευρώ καί νά κρατήσει κρουστικό δραπανοκατσάβιδο-μπαταρίες-φορτιστή,καί τήν βαλίτσα.Το θέμα είναι η εγγύηση τί γίνεται σέ τέτοιες περιπτώσεις,καί άν καλυφθούμε καί οι δύο.

http://www.skroutz.gr/s/8317826/Makita-JR100DZ.html

Για την πλάκα ρουτερ παιδιά 8 χιλιοστά;;;; αν δεν έχει πατουρα να κουμπωσει πιο μέσα το ρουτερ θα χάνεις από ύψος κατεργασιας.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σέ ένα κατάστημα τήν βλέπω Μιχάλη στά 100 ευρώ solo,αλλά δέν μέ συμφέρει νά δώσω 100 ευρώ γιά solo,άν είναι δίνω άλλα 70 ευρώ καί αγοράζω τήν Bosch πού μέ βολεύει περισσότερο,καί παίρνω καί άλλες 2 μπαταρίες 2,5 Ah καί φορτιστή.
Eγώ άν είναι νά δώσω μέχρι 75 ευρώ γιά τήν σπαθόσεγα makita σόλο,καί ο άλλος ενδιαφερόμενος συνάδελφος 94 ευρώ καί νά κρατήσει κρουστικό δραπανοκατσάβιδο-μπαταρίες-φορτιστή,καί τήν βαλίτσα.Το θέμα είναι η εγγύηση τί γίνεται σέ τέτοιες περιπτώσεις,καί άν καλυφθούμε καί οι δύο.

http://www.skroutz.gr/s/8317826/Makita-JR100DZ.html

Εγω λεω μη το ψαχνεις τοσο με την εγγυηση. Ας τη κρατησει αυτος πουβθα παρει και το φορτιστη μπαταριες, τι να παθει η σεγα...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγω λεω μη το ψαχνεις τοσο με την εγγυηση. Ας τη κρατησει αυτος πουβθα παρει και το φορτιστη μπαταριες, τι να παθει η σεγα...

Μα η εγγυηση καλυπτει το εργαλειο ανεξαρτητα ποιος το εχει ή ποιος το χρησιμοποιει. Δεν εχει η makita εγγραφη των serial οπως η bosch? Και δεν νομιζω οτι χρειαζεται πλεον η αποδειξη αγορας.

Για την πλάκα ρουτερ παιδιά 8 χιλιοστά;;;; αν δεν έχει πατουρα να κουμπωσει πιο μέσα το ρουτερ θα χάνεις από ύψος κατεργασιας.

Πρεπει να εχει παχος για να μπαινουν τα δαχτυλιδια. το ελαχιστο που μπορεις να πας ειναι 6. Αλλιως δεν εχεις περιθωριο για τις φρεζατες κεφαλες των βιδων αλλα ουτε και την απαιτουμενη ακαμψια. Αλλωστε κερδιζεις 4-5 χιλιοστα απο την πλακα του ρουτερ που αφαιρεις και στο τελος η διαφορα ειναι 1-3 mm

Ρε παιδιά να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς αυτά εδώ :https://m.aliexpress.com/item/32692976044.html#autostay
Κάνουν δουλειά?
Είναι λίγα τα 12 και αν δουλεύει ίσως να μην αξίζει να το κάνεις μόνος σου.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Το συγκεκριμένο πάντως έχει και πολύ υψηλά μεταφορικά.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Οταν δίνεις κάποια χρήματα Νεκτάριε γιατί νά μήν έχεις εγγύηση,μιά στίς χίλιες νά γίνει μιά στραβή γιατί νά κλαίς τά λεφτα πού έδωσες ?Εκτός άν τό πάρει απόφαση ο αγοραστής,ότι δέν θά έχει εγγύηση και νά τό ρισκάρει.
Τώρα άν γίνει μιά φωτοτυπία τής πρωτότυπης απόδειξης,καί ο καθένας βάλει τό δικό του εργαλείο στήν επέκταση τής εγγύησης,δέν ξέρω ισχύει αυτό η όχι.

Μα η εγγυηση καλυπτει το εργαλειο ανεξαρτητα ποιος το εχει ή ποιος το χρησιμοποιει. Δεν εχει η makita εγγραφη των serial οπως η bosch? Και δεν νομιζω οτι χρειαζεται πλεον η αποδειξη αγορας.

Εχει εγγραφή τών serial όπως η Bosch ,αλλά μαζί μέ τήν επέκταση τής εγγύησης στά 3 χρόνια,χρειάζεται καί η πρωτότυπη απόδειξη.

Last edited:

π[αιδια, οπσοι αγοραζετε απο banggood ριξτε μια ματια σημερα...εχουν γενεβλια με ενδιαφερουσες προσφορες.
πχ ειδα σε εκπτωση γωνιες αρμοδεσης επιπλων

Προσφορα σε παπουτσακια εργασιας εδω.
http://gr.sportsdirect.com/dunlop-safety-on-site-boots-mens-181063?colcode=18106305
http://gr.sportsdirect.com/dunlop-safety-hiker-boots-mens-181020?colcode=18102005

Αν γνωριζω καλα εχει κανενα 10ευρω μεταφορικα απο Αγγλια.
Ενδιαφερεται κανεις?

14691232_1294101837290295_6686125967542567447_o.jpg

Πωλειται σε ομαδα στο FB 200 ευρω απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΙΣΤΑΚΗΣ‎
στο Πωλήσεις μηχανημάτων και εργαλείων.
Αξιζει σαν εργαλειο με 1000.