Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μου ηρθε με mail ενα ενημερωτικο απο Ολλανδικη εταιρια εργαλειων. Απο εκει ειχα αγορασει πριν 2 χρονια ενα κοπτικο ρουτερ αντιγραφης με ρουλεμαν στο πανω μερος. Εχει ποιοτικα προιοντα και οχι πολυ ακριβα μεταφορικα.

http://shop.jvl-europe.com/epages/61425996.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61425996/Products/1DT300Q

Από τό e-shop αυτό τό Bosch GSR μέ 1 μπαταρία 4 Ah,καί 2 μπαταρίες 2 Αh μαζί μέ τρυπάνια καί κατσαβιδόλαμες στά 157,9 ευρώ νομίζω είναι καλή προσφορά,στά καταστήματα μόνο οι μπαταρίες έχουν τόσο.

http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...tteries-4ah-2x2ah-39-accessories-p-TLS.031092

Καλησπερα Μιχάλη. Ψάχνω ιντερνετικα εδω και κανα μισάωρο, να δω την πλήρη σειρα των 10.8 μπλε Bosch.
Δεν τα κατάφερα. Εχεις κανα link, PDF, κλπ. ;
Διερευνώ την προσφορα του e-shop.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλησπερα Μιχάλη. Ψάχνω ιντερνετικα εδω και κανα μισάωρο, να δω την πλήρη σειρα των 10.8 μπλε Bosch.
Δεν τα κατάφερα. Εχεις κανα link, PDF, κλπ. ;
Διερευνώ την προσφορα του e-shop.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα Χρήστο, η τιμή είναι πολύ καλή. Σε αυτή την τιμή πουλάνε άλλοι χωρίς την 4Ah.
H 10,8V σειρά http://www.mytoolstore.com.au/categories/Bosch-10.8v-Cordless-Series/

Ξέρω δεν είναι πλήρης..

Last edited:

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Το είδα κι εγώ αυτό αλλά έψαχνα κάτι επίσημο. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα κάτι άμεσα

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Το είδα κι εγώ αυτό αλλά έψαχνα κάτι επίσημο. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα κάτι άμεσα

Δυστυχως η πληρης σειρα στο ιντερνετ δεν υπαρχει Χρηστο, τουλαχιστον δεν την ειχα βρει ουτε εγω οταν μαζευα 10 βολτα...
Υπαρχει σε βιβλιαρακι που βγαινει καθε χρονο και το εχουν οι εμποροι. Ειχα ενα του 2015 αλλα δεν ξερω που το εχω, αν το βρω θα στο φερω. Το 2016 το μονο νεο δεκαβολτο ηταν το μινι τροχακι.
Εχω ομως βιβλιαρακι της πληρους 18βολτης σειρας Ryobi, αν ενδιαφερεσαι :))

Ευχαριστώ Μιχάλη. Τώρα που το ανέφερες ίσως να τον έχουν συνάδελφοι τον κατάλογο της Bosch.
Αν ο κατάλογος της RYOBI είναι ηλεκτρονικός, θα τον ήθελα σε παρακαλώ.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Τώρα που το ανέφερες ίσως να τον έχουν συνάδελφοι τον κατάλογο της Bosch.
Αν ο κατάλογος της RYOBI είναι ηλεκτρονικός, θα τον ήθελα σε παρακαλώ.

Σε βιβλιαρακι εχω της Ryobi ONE+ αλλα υπαρχει η πληρης γκαμα 18βολτων και στο site τους

https://www.ryobitools.com/power-tools/products/list/family/one-plus

Ευχαριστώ και πάλι

χαχαχα..

Ryobi = η καλυτερη, πιο ολοκληρωμενη και Βest value for money 18βολτη ερασιτεχνικη σειρα εργαλειων μπαταριας!!!

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Γιατι εχει ομως το ιδιο σετ πιο πανω με 2.0 μπαταριες αντι για 4.0 και ακριβοτερο 30 ευρω?
Εχω την εντυπωση πως το σετ που δινουν ειναι χρονολογιας 2014 και οι μπαταριες θα ειναι πεσμενες. Εχω βρει μπαταριες 5.0 bosch με 20 ευρω καινουριες αλλα με ημερ. παραγογης 2013 και αρχες 2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Γιατι εχει ομως το ιδιο σετ πιο πανω με 2.0 μπαταριες αντι για 4.0 και ακριβοτερο 30 ευρω?
Εχω την εντυπωση πως το σετ που δινουν ειναι χρονολογιας 2014 και οι μπαταριες θα ειναι πεσμενες. Εχω βρει μπαταριες 5.0 bosch με 20 ευρω καινουριες αλλα με ημερ. παραγογης 2013 και αρχες 2014

Ρίξε τους ένα mail ή ένα phone. Eίναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί & συνεργάσιμοι άνθρωποι.

Παλιό πρέπει να είναι αλλά η τιμή είναι σούπερ...
Και 2-3 ετών μπαταρίες να έχει πάλι δεν παθαίνουν κάτι σοβαρό αφού είναι ηλιθίου!

Παλιό πρέπει να είναι αλλά η τιμή είναι σούπερ...
Και 2-3 ετών μπαταρίες να έχει πάλι δεν παθαίνουν κάτι σοβαρό αφού είναι ηλιθίου!

Διαβασα ψαχνωντας οτι οι li-ion μπαταριες χανουν απο 10-20% καθε χρονο αναλογα με την αποθηκευση χωρις να δουλευουν καθολου.

Θα δειτε στις παραγγελιες οτι πηρα ενα κρουστικο δραπ. bosch στα 400ευρω με 2 μπατ. 6.0. απο Ελλαδα και αφου τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι οι μπαταριες δεν μενουν ουτε εβδομαδα στο μαγαζι.
Ευρισκα το ιδιο σε σπασμενο σετ, δηλαδη bare tool, +GAL1880+ 2X6.0Ah τελικη τιμη περιλαμβανοντας τα μεταφορικα απο Γερμανια 375ευρω. Για τον λογο ομως οτι δεν εμπειστευομαι τις μπαταριες και δεν ξερω και το Inlay που εχει μεσα το L-BOX επελεξα το Ελληνικο ετοιμο πακετο με 25 ευρω ακριβοτερα.