Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Διαβασα ψαχνωντας οτι οι li-ion μπαταριες χανουν απο 10-20% καθε χρονο αναλογα με την αποθηκευση χωρις να δουλευουν καθολου.

Θα δειτε στις παραγγελιες οτι πηρα ενα κρουστικο δραπ. bosch στα 400ευρω με 2 μπατ. 6.0. απο Ελλαδα και αφου τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι οι μπαταριες δεν μενουν ουτε εβδομαδα στο μαγαζι.
Ευρισκα το ιδιο σε σπασμενο σετ, δηλαδη bare tool, +GAL1880+ 2X6.0Ah τελικη τιμη περιλαμβανοντας τα μεταφορικα απο Γερμανια 375ευρω. Για τον λογο ομως οτι δεν εμπειστευομαι τις μπαταριες και δεν ξερω και το Inlay που εχει μεσα το L-BOX επελεξα το Ελληνικο ετοιμο πακετο με 25 ευρω ακριβοτερα.
και πολύ καλά έκανες...25 διαφορά είναι μιά χαρά για Ελλάδα και στηρίζεις και τους Έλληνες.
Μπράβο σου!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

και πολύ καλά έκανες...25 διαφορά είναι μιά χαρά για Ελλάδα και στηρίζεις και τους Έλληνες.
Μπράβο σου!

Για τέτοιες διαφορές εννοείται ότι ψωνίζεις από Ελλάδα. :)

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πάντως το συγκεκριμένο πακέτο που έβαλε ο Κώστας, εχει ασύρματη φόρτιση (επαγωγικά) και εχω την εντύπωση οτι τετοια τεχνολογία δεν ήταν διαθέσιμη το 2014 σε εργαλεια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως το συγκεκριμένο πακέτο που έβαλε ο Κώστας, εχει ασύρματη φόρτιση (επαγωγικά) και εχω την εντύπωση οτι τετοια τεχνολογία δεν ήταν διαθέσιμη το 2014 σε εργαλεια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κυκλοφορησε Φθινοπωρο του 14. Δεν λεω οτι το πακετο του Κωστα εχει παλιες μπαταριες. Απλα ειναι φθηνοτερο 30 ευρω απο το ιδιο με 2.0 μπαταριες και φαινεται περιεργο. Θα εχει μια λογικη να ειναι λιγο παλιες π.χ. του 15 και να θελει να το σπρωξει να φυγει.
http://toolguyd.com/bosch-18v-wireless-inductive-battery-charging-system/

Jks που τις έχεις βρει τις μπαταρίες τόσο φθηνά Ελλάδα;

Jks που τις έχεις βρει τις μπαταρίες τόσο φθηνά Ελλάδα;

Μπαταριες δεν βρηκα σκετες. Πανε μαζι με το πακετο το GSB18 VE-EC.
Αυτο μεχρι τωρα ειχε 579 στην Ελλαδα με 2χ5.0 Ah και οπως παρακολουθουσα το κεντροβιδας το διαφημιζει με 389 και 2χ6.0Ah αλλα αναμενεται εδω και 10 μερες. Επειδη ομως εχω ξεμεινει απο εργαλειο ψαχνομουν απο εξωτερικο οπου και εκει εχει ελλειψεις, και τελικα το βρηκα Ελλαδα στο
Ergalia.gr (Στριγκος) με 398 +5μεταφ. οπου και το παρηγγειλα.

Μπαταριες σκετες δεν βρισκονται ευκολα ουτε εξω σε καλες τιμες. Και οσοι εχουν χαμηλες σε κατι ebay θα δειτε οτι εχουν και φωτο τον πατο με ημ. κατασκευης παλια. Το amazon και Axminster (πλην λιγων εξαιρεσεων) δεν στελνουν Ελλαδα σκετες μπαταριες.

Last edited:

Μπαταριες δεν βρηκα σκετες. Πανε μαζι με το πακετο το GSB18 VE-EC.
Αυτο μεχρι τωρα ειχε 579 στην Ελλαδα με 2χ5.0 Ah και οπως παρακολουθουσα το κεντροβιδας το διαφημιζει με 389 και 2χ6.0Ah αλλα αναμενεται εδω και 10 μερες. Επειδη ομως εχω ξεμεινει απο εργαλειο ψαχνομουν απο εξωτερικο οπου και εκει εχει ελλειψεις, και τελικα το βρηκα Ελλαδα στο
Ergalia.gr (Στριγκος) με 398 +5μεταφ. οπου και το παρηγγειλα.

Μπαταριες σκετες δεν βρισκονται ευκολα ουτε εξω σε καλες τιμες. Και οσοι εχουν χαμηλες σε κατι ebay θα δειτε οτι εχουν και φωτο τον πατο με ημ. κατασκευης παλια. Το amazon και Axminster (πλην λιγων εξαιρεσεων) δεν στελνουν Ελλαδα σκετες μπαταριες.

Δες στο werkzeugalarm.de.
Εχω πάρει ένα σκασμό σκέτες μπαταρίες χωρίς πρόβλημα και οι τιμές είναι πολύ καλές.
Οι μπαταρίες δε είναι ολόφρεσκες!

Δες στο werkzeugalarm.de.
Εχω πάρει ένα σκασμό σκέτες μπαταρίες χωρίς πρόβλημα και οι τιμές είναι πολύ καλές.
Οι μπαταρίες δε είναι ολόφρεσκες!

Για κοιταξε τωρα. Δεν μου βγαζει καθολου μπαταριες, και εχει λιγα κομματια bosch. Μηπως δεν βλεπω σωστα το site?

Για κοιταξε τωρα. Δεν μου βγαζει καθολου μπαταριες, και εχει λιγα κομματια bosch. Μηπως δεν βλεπω σωστα το site?

Μπορεί να κάνει καμιά αναβάθμιση γιατί δείχνει πολύ λίγα πράγματα.
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ψώνισα και τα έδειχνε όλα ΟΚ.

Aυτο που δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα απο την Μακιτα ειναι το γεγονος οτι εβγαλε 10βολτα εργαλεια με αποκλειστικη χρηση μεγαλης πλακε μπαταριας.
Πρωτα απ'ολα χανεται η συνοχη απο τα προηγουμενα εργαλεια που επαιρναν τις νορμαλ μικρες 10βολτες και δευτερον μεγαλωνουν πολυ τον ογκο των εργαλειων.

Η Bosch απο την αλλη, εβγαλε παρομοια μεγαλη δεκαβολτη μπαταρια η οποια ομως μπορει να μπει σε ΟΛΑ τα δεκαβολτα της σειρας.

Γενικα, η αλλαγη συστηματος μπαταριων απο επαγγελματικα εργαλεια ειναι εντελως απαραδεκτη κατα τη γνωμη μου καθως απαξιωνουν τα παλαιοτερα εργαλεια ενος επαγγελματια.

Εδω η ερασιτεχνικη ryobi φροντισε για την νεα γενια μπαταριων λιθιου (και πολυ καλες μαλιστα) να μπορουν να χρησιμοποιηθουν με ολα τα εργαλεια μπαταριας τους, οσο και παλια να ειναι.
Αυτο σημαινει σεβασμος στον καταναλωτη.

Παιδιά 579 για ένα δραπανο?
800 έχει στην Αγγλία ολόκληρο σετ 5 εργαλείων.

Ειπαμε οχι 579 αλλα 389 για brushless με 2x6.0 μπαταριες. Το 800 στην Αγγλια θα εχει 5 εργαλεια (οχι brushless) οχι με 10 μπαταριες προφανως, αλλα με 2 ή 3 και ποσα Ah? + 50-100 μεταφορικα?
Παντως οι ελληνικες τιμες απο οτι ειδα προσαρμοζονται στις ξενες αλλα οχι αμεσα. Η τιμη που δινει το κεντρο βιδας οταν και αν φερει το GSB18 VE-EC ειναι χαμηλοτερη απο του εξωτερικου οπου και αν κοιταξα.

Ειπαμε οχι 579 αλλα 389 για brushless με 2x6.0 μπαταριες. Το 800 στην Αγγλια θα εχει 5 εργαλεια (οχι brushless) οχι με 10 μπαταριες προφανως, αλλα με 2 ή 3 και ποσα Ah? + 50-100 μεταφορικα?
Παντως οι ελληνικες τιμες απο οτι ειδα προσαρμοζονται στις ξενες αλλα οχι αμεσα. Η τιμη που δινει το κεντρο βιδας οταν και αν φερει το GSB18 VE-EC ειναι χαμηλοτερη απο του εξωτερικου οπου και αν κοιταξα.

Με τρεις 5Α είναι μια χαρά το πακέτο με 830 ευρώ στην πόρτα σου και με κρουστικο, παλμικο, γωνιακό τροχό, δισκοπριονο και Πνευματικό!!!!

Dewalt;

Παναγιώτη την έχω και αξίζει.
Αρκεί να είναι γνήσια.
Βλέπω άριστες κρητικες και αμερικανικες προδιαγραφές οπότε λογικά αξίζει.

Κάποιος γνώστης, αξίζει; Το μέγεθος πως το μετράμε;

Για το μέγεθος δοκίμασε του Κυριακού πριν παραγγείλεις.

Παναγιώτη την έχω και αξίζει.
Αρκεί να είναι γνήσια.
Βλέπω άριστες κρητικες και αμερικανικες προδιαγραφές οπότε λογικά αξίζει.

Οπότε λογικά μου κάνει;

Για το μέγεθος δοκίμασε του Κυριακού πριν παραγγείλεις.

Χαχα άντε βρες τον Κυριάκο...-bye-