Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ευχαριστώ Αχιλλέα.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Γιατί ο μάστορας ο σωστός... είναι παντού σωστός! χαχαχα

3D Stainless Steel G-Dragon Style Cap Screw

4cfd2b61-0265-4d84-97f7-8e1780744195.jpg

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σε torx βγαίνει ? !!!

Αυτό σε χάλασε? :p

Κοίτα Παππού σοβαρέψου, μην γυρίσεις το μουχαπέτι στην ηλικία που είσαι... Κρίμα είναι έχεις και εγγόνια!!!! :p

Νομίζω ότι τα είχα ξαναβάλει πιο παλιά, αλλά τώρα πρέπει να έπεσε η τιμή του:

235mm x 120mm x 8mm Aluminum Router Table Insert Plate For Woodworking Benches 27,68

Οι βίδες που έχει για την στερέωση του ρούτερ, μάλλον δεν κάνουν, αλλά ταιριάζουν σε τρίμμερ. Έτσι γράφει στις κριτικές.

e182d5fa-2e2d-40d0-812c-effcda960367.jpg

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Παλικάρια μήπως αυτό συμφέρει για τίς αγορές από εξωτερικό ;

Σημερα τα μεσάνυχτα Γερμανίας (1 Ελλάδας ) το amazon.de βγάζει προσφορά εργαλεία makita έως 60%,αυτην την στιγμή έχει τροχό της makita απο 140 ε στα 39 https://www.amazon.de/b/ref=lp_1125...&smid=A3JWKAKR8XB7XF&node=11256827031&ie=UFT8

Καλη τιμη αλλα μονο 3 items??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην Ελλαδα βεβαια αρχικη τιμη εχει 67 ευρω...
http://www.skroutz.gr/s/8554286/Makita-9558NBGX1.html

Απ οτι κατάλαβα στις 1 Ελλάδας θα βγάλουν διαφορα εργαλεία απο makita

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ναι παραγγέλνουν για σένα απ' έξω...
Χωρίς φυσικό κατάστημα.

Κατόπιν παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU):
e00883818056502
Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες:

Διαβάστε και τους όρους επιστροφής.
"Το προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί και επίσης θα πρέπει να συνοδεύετε από το παραστατικό του."

χαχαχα όχι κύριοι της Mustshop, βρείτε αλλού κορόιδα...

Kαι το κατσαβιδι στα 95 ενω απο Amazon.de με τα μεταφορικα μου βγαινει 93.
http://www.skroutz.gr/s/7559795/Makita-DF330DWJ.html

Ναι παραγγέλνουν για σένα απ' έξω...
Χωρίς φυσικό κατάστημα.

Κατόπιν παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU):
e00883818056502
Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες:

Διαβάστε και τους όρους επιστροφής.
"Το προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί και επίσης θα πρέπει να συνοδεύετε από το παραστατικό του."

χαχαχα όχι κύριοι της Mustshop, βρείτε αλλού κορόιδα...

με τις εγγυησεις τι γινεται? καποιοι ειχαν πει οτι οι εγγυηση στα Makita απο εξωτερικο δεν ισχυει στην Ελλαδα. Το mustshop λεει για τα 2 χρονια του κατασκευαστη που δεν μπορει να αρνηθει αφου η αποδειξη θα ειναι απο ελληνικο καταστημα.

PHP:
Με τα μεταφορικά βγαίνει 78 ε (για Ελλάδα μιλαμε ) δεν ξερω πως μπαίνει φωτό θα στο έδειχνα ,η εγγύηση του amazon ειναι απίστευτη ,μπορείς να καείς επιστροφή εντός 15 ημερών σου δίνουν και τα μεταφορικά πισω λέγοντας απλα οτι δεν σου άρεσε ,εχω επιστρέψει εργαλείο μετά απο 8μηνες με βλάβη και με το αντικατέστησαν σε 3 μέρες με καινούριο χωρις καν να έχουν παραλάβει ακομα το χαλασμένο ,λυπάμαι που το λέω αλλα ειναι πολυ μπροστά

Kαι το κατσαβιδι στα 95 ενω απο Amazon.de με τα μεταφορικα μου βγαινει 93.
http://www.skroutz.gr/s/7559795/Makita-DF330DWJ.html

με τις εγγυησεις τι γινεται? καποιοι ειχαν πει οτι οι εγγυηση στα Makita απο εξωτερικο δεν ισχυει στην Ελλαδα. Το mustshop λεει για τα 2 χρονια του κατασκευαστη που δεν μπορει να αρνηθει αφου η αποδειξη θα ειναι απο ελληνικο καταστημα.

Με τα μεταφορικά βγαίνει 78 ε (για Ελλάδα μιλαμε ) δεν ξερω πως μπαίνει φωτό θα στο έδειχνα ,η εγγύηση του amazon ειναι απίστευτη ,μπορείς να καείς επιστροφή εντός 15 ημερών σου δίνουν και τα μεταφορικά πισω λέγοντας απλα οτι δεν σου άρεσε ,εχω επιστρέψει εργαλείο μετά απο 8μηνες με βλάβη και με το αντικατέστησαν σε 3 μέρες με καινούριο χωρις καν να έχουν παραλάβει ακομα το χαλασμένο ,λυπάμαι που το λέω αλλα ειναι πολυ μπροστά

Το κατσαβίδι της makita ξαναπηγε 97+μετσφορικα στο Amazon μάλλον είναι για πολύ γρηγορες αποφάσεις αγορές!

Σου εβγαλε 5 ευρω μεταφορικα για το κατσαβιδι μεσα σε θηκη με 2 μπαταριες? ουτε γραμμα δεν στελνεις με 5. Εμενα παντως μου το πηγε 93 στην οικονομικη αποστολη και το θεωρω φυσιολογικο κοστος για το AMAZON.

Και εδω ενα αντοιστιχο Makita να κανεις δοκιμη ποσο στο βγαζει.

AMAZ.png

Σου εβγαλε 5 ευρω μεταφορικα για το κατσαβιδι μεσα σε θηκη με 2 μπαταριες? ουτε γραμμα δεν στελνεις με 5. Εμενα παντως μου το πηγε 93 στην οικονομικη αποστολη και το θεωρω φυσιολογικο κοστος για το AMAZON.

Και εδω ενα αντοιστιχο Makita να κανεις δοκιμη ποσο στο βγαζει.

View attachment 134475
Πως μπορώ να βάλω φωτό εδω ?