Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τα κοφτάκια ήρθαν αναίμακτα, χωρίς τελωνεία, και φαίνονται πέρα για πέρα γνήσια. Ελλάδα τα έχω βρει κοντά στο δεκάρικο.

http://www.banggood.com/America-XURON170II-Electronic-Pliers-170-Diagonal-Pliers-p-912118.html?rmmds=search

2j4yfki.jpg

32zje34.jpg

Καλοδουλευτα.
Εχουν κατι το ιδιαιτερο και τα επελεξες?Δουλεψετα και πες μας εντυπωσεις, αν υπαρχουν

Θυμαμαι ειχες παρει αρκετα κομματια. Θα τα μοιρασεις?

Εγω παρελαβα σημερα μερικα καλουδια απο το toolstore.
Για το τσοκ πηγαινα αλλα συμπληρωσα ενα 20ρικο.

Η ιδιαιτερότητα που έχουν είναι ότι κοστίζουν 3 . Μου είναι σχεδόν άχρηστο προσωπικά, για άλλους τα πήρα.

Έχω γραφτεί εγώ στο wwgoa και δεν έχει τίποτα το αξιόλογο. Τα καλά τα έχει με συνδρομή gold και σου γεμίζει το inbox με spam

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστ

Δεν πάει μόνο του όμως προσοχή.
Επίσης οι μέγιστες στροφές είναι 12.000, οπότε δεν ξέρω αν όλα τα πολυεργαλεία έχουν αυτόν τον ελάχιστο αριθμό στροφών...

Δε μου έκανε εντύπωση η τιμή αλλά το ποιος το πουλάει, δε ξέρω καν αν είναι καλή η τιμή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι τα κινεζομάγαζα πουλάνε μπλε bosch.

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Δε μου έκανε εντύπωση η τιμή αλλά το ποιος το πουλάει, δε ξέρω καν αν είναι καλή η τιμή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι τα κινεζομάγαζα πουλάνε μπλε bosch.

εδω ακομα φτηνοτερα...αλλα θελει ψαξιμο για την αυθεντικοτητα + οτι ακομα και αυθεντικο να ειναι δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα. Παντως αν ειναι bosch προκειται για μοντελο ασιατοινδικης αγορας. Αλλα για τοσο φτηνα το ρισκαρεις νομιζω.
http://www.dealsmachine.com/best_368427.html

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Γενικά πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι οι έλεγχοι στα δέματα από Κίνα έχουν ενταθεί από τον Δεκέμβριο, και πέφτουν (και ορθώς θα έλεγα) χαράτσια στα τελωνεία.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Γενικά πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι οι έλεγχοι στα δέματα από Κίνα έχουν ενταθεί από τον Δεκέμβριο, και πέφτουν (και ορθώς θα έλεγα) χαράτσια στα τελωνεία.

Ισχύει αυτό σε μερικές περιπτώσεις. Εγώ πάντως απο τότε που αναφερθηκαν μερικές περιπτώσεις παρέλαβα 3 κινητά τηλέφωνα και δεκάδες άλλα πράγματα μικρά ή μεγάλα χωρίς πρόβλημα. Μάλλον αυξήθηκαν οι δειγματοληψίες...

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Είναι γεγονός ότι από το ΝΟΕ 2016 που άρχισαν οι έλεγχοι σταματούσαν πολλά δέματα στο τελωνείο με αξία είτε μικρότερη της ατέλειας (22 ) είτε μεγαλύτερης, στη συνέχεια λιγόστεψαν οι πρώτες περιπτώσεις και συνεχίστηκαν οι δεύτερες όχι, όμως, σε καθολική εφαρμογή.

Μετά το νέο έτος παρουσιάστηκε μια ελαφρά πτώση στον αριθμό ελέγχου αλλά, τελευταία, φαίνεται ότι συνεχίζονται με επιβολή ΦΠΑ και τελών υπέρ ΕΛΤΑ.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστ

Φιλη σε αξια δεματος 10 ευρω πληρωσε 3 ευρω τελωνιακα.

Αυτό, Κυριάκο, είναι το τέλος παρουσίασης των ΕΛΤΑ και επιβάλλεται στα δέματα που μπαίνουν στο τελωνείο (των ΕΛΤΑ), για οποιοδήποτε λόγο (αμφισβήτηση της δηλωμένης αξίας ή της περιγραφής), αφού διαπιστωθεί ότι, πράγματι, η πραγματική αξία είναι μέσα στα όρια της ατέλειας (22 ) και δεν επιβάλλεται ΦΠΑ.

Δείτε στις προσφορές εργαλείων που έχω ανεβάσει ένα τελευταίο τεμάχιο, από stock, πάγκου μαζί με ρούτερ της ruobi αν τυχόν ενδιαφέρει κάποιον, Θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση για κάποιον που δεν έχει και ενδιαφέρεται.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/153349-%CE%95%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%28-%CE%9C%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%29/page2