Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

που τα ξετρυπώνεις, δεν μου βρίσκεις και μένα κανα παγκοπρίονο που ψήνομαι :ernaehrung004:

Έτσι για να μην μένεις παραπονεμένος.... :http://www.vardakas-tools.gr/prosfores/Mannesmann-12853-Diskopriono-me-pagko/catpageindex/2 , http://www.vardakas-tools.gr/prosfores/Einhell-FKS-22-315-diskopriono-hlektriko-2200-watt/catpageindex/3.

Υ.Γ. Παγκοπρόονο δεν έχω δει. Θα το έχω στα υπόψιν....

Προσφορά που ετοιμάζει το Leroy, ρώτησα τιμή και μου είπαν 119. Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο με 2 μπαταρίες 1.5Αh αν θυμάμαι καλά δεν θυμάμαι volt. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή η τιμή.
2427123227659cc1f596e983f5a13082.jpg

Αυτο σκέφτηκα κι εγω Παναγιώτη.
Τα απούλητα της Ευρώπης κι αντί να τα δώσουν με μικρο κέρδος να φύγουν, τα βγάζουν δήθεν προσφορά
120 για κρουστικο δραπανοκατσάβιδο, ακόμα και 18βολτο να ειναι, δεν ειναι ακριβως προσφορά.
Γνώμη μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Παιδια οι τιμες του Banggood δεν ειναι και οι καλυτερες! αναζητηση του ιδιου προιοντος στο aliexpress σιγουρα θα ειναι πιο φτηνο, αλλά θελει πολυ ψαξιμο.
Ψωνιζα διαφορα πραγματα απο το Banggood τα τελευταια 2 χρονια, ομως απο το καλοκαιρι και μετα δινουν tracking number για παραγγελιες ανω των 25 . Την τελαυταια παραγγελια αξιας 70 (14 προιοντα) την εκανα στις 26 Δεκεμβρη και οι τυποι στο Banggood μου εσπασαν την παραγγελια σε 6 μερη και βεβαια δεν μου εδωσαν tracking number. Διαμαρτυρηθηκα για τα tracking number αλλά τιποτα.
Το κορυφαιο ειναι οτι μεχρι σημερα εχουν ερθει τα μισα πραγματα και ανταλλασουμε email για να μου επιστρεψουν τα υπολοιπα λεφτα!

Όποιος το αγοράσει πάντως, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει είναι να πετάξει το σακίδιο. :flipout:

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Γενικά είναι καλή τιμή ή όχι. *οχι δεν σκέφτομαι να πάρω.

Tό άν είναι καλή μιά τιμή Παναγιώτη σέ ένα προιόν είναι υποκειμενικό,ο καθένας τό κρίνει μέ τό βαλάντιο και τήν τσέπη του.
Ο άνεργος μέ 0 εισόδημα τά 120 ευρώ τού κρουστικού θά τό δει πανάκριβο καί απλησίαστο.
Αυτός πού βγάζει τό βασικό 480 ευρώ τόν μήνα θά τό δεί απλά ακριβό
Αυτός πού βγάζει 1000 ευρώ τόν μήνα θά τό δεί φτηνό
Αυτός πού βγάζει 2000 ευρώ τόν μήνα θά το δεί τσάμπα.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Παιδια οι τιμες του Banggood δεν ειναι και οι καλυτερες! αναζητηση του ιδιου προιοντος στο aliexpress σιγουρα θα ειναι πιο φτηνο, αλλά θελει πολυ ψαξιμο.
Ψωνιζα διαφορα πραγματα απο το Banggood τα τελευταια 2 χρονια, ομως απο το καλοκαιρι και μετα δινουν tracking number για παραγγελιες ανω των 25 . Την τελαυταια παραγγελια αξιας 70 (14 προιοντα) την εκανα στις 26 Δεκεμβρη και οι τυποι στο Banggood μου εσπασαν την παραγγελια σε 6 μερη και βεβαια δεν μου εδωσαν tracking number. Διαμαρτυρηθηκα για τα tracking number αλλά τιποτα.
Το κορυφαιο ειναι οτι μεχρι σημερα εχουν ερθει τα μισα πραγματα και ανταλλασουμε email για να μου επιστρεψουν τα υπολοιπα λεφτα!

Η τιμή για τα μπιτ (σετ 1/4) ηταν η καλύτερη και με διαφορα απο το ebay. Φυσικά στα περισσότερα είναι όπως τα λες και θέλει ένα ψαξιματάκι τουλάχιστον στο ebay ( εχει τυχει να βρω κατι στο 1/3 της τιμης στο ebay).

Για την δικη σου περιπτωση παντως δεν εισαι ο μοναδικος. Και εγω καθως και πολλοι αλλοι περιμενουμε απο εκεινες τιε μερες πραγματα. Λογω εορτων υπηρξαν καθυστερησεις αλλα οφειλονται ως επι το πλειστον στα δικα μας ταχυδρομεια. Ενδεικτικα εχω δεμα που ηρθε ελλαδα απο τις 31 δεκεμβριου συστημενο με ems (λαμπα) και ακομα δεν το παρελαβα.

Τελος σχετικα με το σπασιμο της παραγγελιας , αυτο σου το δειχνει απο πριν ( φευγουν απο διαφορετικα σημεια τα προιοντα). Λογικο αφου εφυγαν ετσι να μην εχουν το καθε ενα αριθμο αναζητησης.

Προτιμω το banggood γιατι εχει αριστη εξυπηρετηση πελατων και χρονο παραδοσης εκτος εορτων και σε λογικων διαστασεων αντικειμενα γυρω στις 15 μερες.

Χαλβαδιάζω επικίνδυνα αυτά εδώ MAKITA 10.8V LI-ION HP330D + ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ JR100D 10.8V έχω ήδη το δραπανοκατσάβιδο και το παλμικό...και χρειαζόμουν άλλες 2 μπαταρίες.

Οπότε σκέφτομαι να δώσω το κάτι λίγο παραπάνω και εκτός από 2 ωραιότατες μπαταρίες να τσιμπήσω και κρουστικό & σπαθοσέγα..

Χαλβαδιάζω επικίνδυνα αυτά εδώ MAKITA 10.8V LI-ION HP330D + ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ JR100D 10.8V έχω ήδη το δραπανοκατσάβιδο και το παλμικό...και χρειαζόμουν άλλες 2 μπαταρίες.

Οπότε σκέφτομαι να δώσω το κάτι λίγο παραπάνω και εκτός από 2 ωραιότατες μπαταρίες να τσιμπήσω και κρουστικό & σπαθοσέγα..

Χτύπα τό Γιώργο,οι μπαταρίες μόνο οι γνήσιες έχουν 50 ευρώ η μία.

Όταν με ακόμα 55 ευρώ παίρνεις αυτό

https://ergalia.gr/set-ergaleion/10273-clx-202-aj.html

Για εμένα δεν είναι προσφορά.

Θέλει τίς μπαταρίες Δημήτρη νά έχει καβάντζα ο Γιώργος άλλες δύο,απο του παλιού τύπου 1,3 Ah,αυτό το πακέτο έχει άλλες συρταρωτές.