Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Tό άν είναι καλή μιά τιμή Παναγιώτη σέ ένα προιόν είναι υποκειμενικό,ο καθένας τό κρίνει μέ τό βαλάντιο και τήν τσέπη του.
Ο άνεργος μέ 0 εισόδημα τά 120 ευρώ τού κρουστικού θά τό δει πανάκριβο καί απλησίαστο.
Αυτός πού βγάζει τό βασικό 480 ευρώ τόν μήνα θά τό δεί απλά ακριβό
Αυτός πού βγάζει 1000 ευρώ τόν μήνα θά τό δεί φτηνό
Αυτός πού βγάζει 2000 ευρώ τόν μήνα θά το δεί τσάμπα.
Καλά βρε Δημήτρη, ολόκληρη οικονομοτεχνική ανάλυση έκανες. Χαχαχα
Είπα αν σαν προσφορά αξίζει η όχι.
Υπάρχει κάτι που κάποιος με 0 εισόδημα βλέπει κάτι προσιτό ;

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Εγω λιγα εχω παρει απο aliexpress και λιγα περισσοτερα απο banggood. Το πρωτο ομως δεν πιανεται στη ταχυτητα Παραλαβης μεχρι τωρα, οτι εχω δει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Καλά βρε Δημήτρη, ολόκληρη οικονομοτεχνική ανάλυση έκανες. Χαχαχα
Είπα αν σαν προσφορά αξίζει η όχι.
Υπάρχει κάτι που κάποιος με 0 εισόδημα βλέπει κάτι προσιτό ;

Εκανα τήν ανάλυση Παναγιώτη δεδομένου ότι όλα είναι υποκειμενικά.
Ναί αμέ ένα δραπανοκατσάβιδο Budjet μέ 25-30 ευρώ από τό praktiker θά τό δεί προσιτό.

Γιά μένα πάντος στά 120 ευρώ (ο Κυριάκος ανάφερε 12 volt,βγάζει 12 volt Ελλάδα η Makita ?) μέ σακκίδιο καί δυό μπαταρίες δέν θά τό αγόραζα,μέ λίγα παραπάνω παίρνεις μέ βαλίτσα,πού είναι πιό εύχρηστη,βέβαια καί εδώ είναι υποκειμενικό,σέ άλλον τού αρέσει τό σακκίδιο σέ άλλον όχι.

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Στις αρχες Δεκεμβρη εκανα παραγγελια απo το 2 πωλητες του aliexpress και παρελαβα αρχες Ιανουαριου αψογα.
Το Banggood, υποτiθεται oτι ειναι 1 μαγαζi και δεν ειναι δικο μου προβλημα εαν αυτοι δεν μπορουν να μαζεψουν τα πραγματα σε ενα σημειο, αυτα τους εγραψα και σε email και μου απαντουσαν άλλα αντ' άλλων. Οντως ειχαν αριστη εξυπηρετηση αλλα μου την εσπασαν με τα tracking number.
Το ebay δεν το συμπαθω και πολυ! Επισης ψωνιζω και απο το DX.

Δημήτρη, υποκειμενικό είναι αν τα 120 είναι πολλά ή λίγα.
Το αν το συγκεκριμένο set είναι φτηνό ή ακριβό δεν είναι υποκειμενικό.
Αν πχ βρείς μια πριονοκορδέλα Metabo 318 στα 300 μπορεί για έναν άνεργο να είναι τεράστιο ποσόν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η τιμή δεν είναι τσάμπα. Αυτό δεν είναι υποκειμενικό.
Όταν ρωτάει ο Παναγιώτης, αν αξίζει δηλαδή αυτή η προσφορά ή όχι, εννοεί συγκριτικά με αντίστοιχες τιμές ανάλογων εργαλείων κι όχι ανάλογα με το εισόδημα του καθενός.

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Δημήτρη, υποκειμενικό είναι αν τα 120 είναι πολλά ή λίγα.
Το αν το συγκεκριμένο set είναι φτηνό ή ακριβό δεν είναι υποκειμενικό.
Αν πχ βρείς μια πριονοκορδέλα Metabo 318 στα 300 μπορεί για έναν άνεργο να είναι τεράστιο ποσόν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η τιμή δεν είναι τσάμπα. Αυτό δεν είναι υποκειμενικό.
Όταν ρωτάει ο Παναγιώτης, αν αξίζει δηλαδή αυτή η προσφορά ή όχι, εννοεί συγκριτικά με αντίστοιχες τιμές ανάλογων εργαλείων κι όχι ανάλογα με το εισόδημα του καθενός.

Συμφωνώ απόλυτα Μπάμπη στά λόγια σου,καί έτσι ακριβώς είναι όπως τό διατυπώνεις.
Αλλά έχω παρατηρήσει ότι τό κάθε μέλος τό βλέπει από τήν σκοπιά του,άλλο μέλος σάν σύνολο χρημάτων θά πεί ακριβό είναι,άλλο μέλος φτηνό είναι,άλλο μέλος θά πεί πάρτε π.χ parskide καί αφήστε τά επώνυμα,ίσως έπρεπε νά διατυπώσω διαφορετικά τόν όρο υποκειμενικό ώς πρός τήν τελική τιμή.

Kαι πρός προσωπική απάντηση στόν φίλο Παναγιώτη τό βλεπω μιά λογική τιμή τό makita 10,8 volt μέ δυό μπαταρίες σέ σακκίδιο 119 ευρώ,χωρίς νά είναι κάποια "τρελλή" προσφορά.

Παρεπιπτώντος αύριο κατά ένα 80% θά περάσω μιά βόλτα από τό Leroy νά ρίξω μιά ματιά,άν θέλει κάποιος φίλος κάτι απο τα πέριξ μού λέει νά τού αγοράσω.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Εγω δε το βλεπω προσφορα οταν με 30 ευρω παραπανω αγοραζεις και την σπαθοσεγα της σειρα σε βαλιτσακι.
150 κατι το εβγαλε προσφορα το e-shop

+ 1000

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845567898916731&set=gm.1882769998608934&type=3&theater

Router dw 26204k
Ελαφρος μεταχειρισμενο, οπως αναφερει ο πωλητης.
250 .

Δες το λινκ Nek.
Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο έδινε και ο Μπάμπης, φτηνότερα.
Αλλά και με 227.50 το Makita από Γερμανία ποιός να το κοιτάξει...

Last edited:

Δες το λινκ Nek.
Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο έδινε και ο Μπάμπης, φτηνότερα.
Αλλά και με 227.50 το Makita από Γερμανία ποιός να το κοιτάξει...

Το θεωρησα καλο γιαυτο το ανεφερα.
Το λινκ δουλευει, μαλλον χρειαζεται λογαριασμος φβ

Εχω FB Νεκ αλλά μάλλον είσαι γραμμένος σε κλειστή ομάδα.

"Ίσως έχει λήξει ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή η σελίδα εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένο κοινό στο οποίο δεν ανήκετε."

Εχω FB Νεκ αλλά μάλλον είσαι γραμμένος σε κλειστή ομάδα.

"Ίσως έχει λήξει ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή η σελίδα εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένο κοινό στο οποίο δεν ανήκετε."

Να γραφτείς γρήγορα στην ομάδα

είναι σε κλειστή ομάδα και δεν φαίνεται σε όσους δεν είναι μέλη στην ομάδα.

screenshot_60.png

screenshot_61.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Για την σπροξον λες;;

Όχι, προς το τέλος Σεπτέμβρη, ειχα πει οτι πουλάω το Dewalt KW1600EKA, σχεδόν σφραγισμένο, στα 220 .