Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Dewalt DW745 Δισκοπρίονο Πάγκου στα 480 από toolshouse

Πολύ καλή προσφορά. Πολύ καλό και αξιόπιστο εργαλείο. Δεν είναι βέβαια 1850W αλλά 1700w. Το έκανα θέμα στο Κέντρο βίδας και το έχουν διορθώσει στο site τους. 1850w γράφει το κουτί συσκευασίας αλλά το ταμπελάκι στο μηχάνημα και το αυτοκόλλητο στο κουτί γράφουν 1700. Έγινε και επιβεβαίωση και με την Dewalt. Μια τηλεφωνική επικοινωνία με το Toolshouse για επιβεβαίωση γιατί κυκλοφορεί και μοντέλο στα 1850w αλλά δεν νομίζω σε αυτήν την τιμή. Από ότι ξέρω δεν φέρνει και η Dewalt στην Ελλάδα.
Αυτό βέβαια δεν μειώνει την καταπληκτική απόδοσή του.
Ευκαιρία για όποιον το θέλει.

Last edited:
Παναγιώτης +
Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή !

βέβαια η τιμή διαμορφώνεται τελικώς στα 480+33=513 έναντι των 565 από το κέντρο βίδας και των 560 από τον στρίγγο.

Παναγιώτης +

βέβαια η τιμή διαμορφώνεται τελικώς στα 480+33=513 έναντι των 565 από το κέντρο βίδας και των 560 από τον στρίγγο.

Και άν πας από εκεί, Κέντρο βίδας το παίρνεις γύρω στα 500 .

Παναγιώτης +

Έχει δωρεάν αποστολή σε μεταφορικη στον Ταύρο παιδιά.
Chios express.
ΔΩΡΕΆΝ.

Μαλλον ειναι ξεστοκαρισμα της Bosch, και εχει βγει "καμπανια" απο την εταιρια για αυτο.
Αλλιως ειναι "τυρακι" εισαγωγης της μπλε σειρας στα σουπερμαρκετ.

Πλέον διαμορφώνεται ως κανονική τιμή του GKS 190, εφόσον πάντα υπάρχει κάποιος στην αγορά που το διαθέτει σε αυτή.
Μονο ο δισκος που φοραει πρεπει να εχει καμια 30 ... Αν ειχε και μαχαιρι θα το αγορασα. Οσο και να μου αρεσει ομως το θελω για παγκο οποτε σε λιγες μερες που θα παρω δισκοπριονο δυστυχως θα το προσπερασω.

Μου ειχε πει ο Νεκ οτι ειναι βαρυ, και χτες που το επιασα στα χερια μου, καταλαβα τι εννοουσε.

Μου ειχε πει ο Νεκ οτι ειναι βαρυ, και χτες που το επιασα στα χερια μου, καταλαβα τι εννοουσε.
Εγω παντως που επιασα παρομοιων δυνατοτητων Dexter και makita μπορω να πω οτι το bosch ειναι πιο συμμαζεμένο σε διαστασεις και εχει καλυτερη κατανομη του βαρους στη λαβη.

Ναι ειχαμε μια κουβεντα στο σκαιπ γι αυτο με τον Νεκ που το εχει, και μου ελεγε οτι ειναι βαρυ και εχει λιγο "θρος" (μεσα εξω παιξιμο). Χτες που το σηκωσα, σε σχεση με ενα Skillακι που ειχα δουλεψει παλια, μου φανηκε πολυ πιο βαρυ.

Για όποιον ενδιαφέρεται
Έχει μόνο για σήμερα το πλαίσιο πολύ καλή προσφορά σε TV/Monitor full HD Samsung... Το έχω πάρει πριν λίγο καιρό και είναι πολύ καλό.
http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-TV-Monitor-23-6-T24E390EW.htm?cm_sp=homepage%20Top-Banner-_-Weekend-Samsung-TV-T24E390EW-_-20170203

Την ίδια τιμή έχει και ο Κωτσόβολος γενικά.

screenshot_65.png

κορδέλα από φάτσαμπουκ

Βγάζει ροζ κορδέλα η valex?

έλα Σωτήρη, πάμε, 50-50;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άμα καταφέρουμε και τον τζούτζη, 33-33-33 :afro:

Στείλτε μου στοιχεία επικοινωνίας (δεν έχω φβ) για να περάσω να τη δω αν θέλετε. Είναι και ωραίο χρωματάκι χεχε!

έχει ένα κινητό,6948040250 Λάμπρος Χρήστου, πάρε να σου πει που είναι ακριβώς, στην Βάρη λέει.

Ωραία, αν σας ενδιαφέρει πραγματικά μπορώ να πάω αύριο το απόγευμα. Πείτε μου ό,τι θέλετε.

http://www.valex.it/webvalex/prodot...LLO|img|MACCHINE PER LA LAVORAZIONE DEL LEGNO

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσοχη χρειαζεται μονο καθως εχει ξεβαψει απο τον ηλιο.

Επισης δεν πρεπει να βγαινει πια καθως στον καταλογο της εχει μονο το μικροτερο μοντελο.