SciFi HD Portugal

sateliter

Senior Member
9 March 2008
421
Καλημέρα. Λαμβάνει κάποιος το συγκεκριμένο κανάλι; Είναι στον Atlantic Bird 12,5 W FTA, σύμφωνα με τις λίστες των καναλιών.

μολις το δοκιμασα και παιζει μια χαρα. αθηνα με humax 2000 και 1.20 πιατο. αγγλικη ομιλια με υποτιτλους (πορτογαλικους υποθετω).

Απάντηση: Re: SciFi HD Portugal

μολις το δοκιμασα και παιζει μια χαρα. αθηνα με humax 2000 και 1.20 πιατο. αγγλικη ομιλια με υποτιτλους (πορτογαλικους υποθετω).

Εγώ δυστυχώς με τον ίδιο δέκτη, αλλά πιάτο 1,10, δεν το κατεβάζω, παρά το ότι πιάνω κανάλια του ίδιου δορυφόρου. Μήπως είναι θέμα διαμέτρου της κεραίας;

Θα το δοκιμασω και εγώ το απόγευμα να δω αν το πιανω και θα σας πω.

Re: Απάντηση: Re: SciFi HD Portugal

Εγώ δυστυχώς με τον ίδιο δέκτη, αλλά πιάτο 1,10, δεν το κατεβάζω, παρά το ότι πιάνω κανάλια του ίδιου δορυφόρου. Μήπως είναι θέμα διαμέτρου της κεραίας;

δεν σου δινει σημα η συχνοτητα ? γιατι εχει τουλαχιστον 10 καναλια. και αρκετα καλο σημα (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο ).
προσεχε λιγο τις ρυθμισεις Atlantic Bird 1 (12.5W) - 11179.00 V DVB-S2 (8PSK) - 22400 2/3 .

Εγω κατεβαζω τα καναλια της συχνοτητας (15) αλλα το καναλι αυτο δεν το κατεβαζει με δεκτη dreambox800

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SciFi HD Portugal

δεν σου δινει σημα η συχνοτητα ? γιατι εχει τουλαχιστον 10 καναλια. και αρκετα καλο σημα (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο ).
προσεχε λιγο τις ρυθμισεις Atlantic Bird 1 (12.5W) - 11179.00 V DVB-S2 (8PSK) - 22400 2/3 .

Έκανα τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, αλλά δεν κατεβάζει κανάνα κανάλι. Μήπως θέλει διάμετρο κεραίας μεγαλύτερη από 1,10 η συγκεκριμένη συχνότητα; Κάποιες άλλες στον ίδιο δορυφόρο τις κατεβάζει ο HUMAX 2000 HD. Eυχαριστώ για την απάντηση.

Kατέβασε 10 κανάλια στη συχνότητα αλλά το σήμα είναι πολύ αδύναμο, με αποτέλεσμα πολλά σπασίματα.
Έπαιξα λίγο με το κινητό πιάτο αλλά το μάξιμουμ σήματος είναι και πάλι μικρό.

Μάλλον παιδιά πρέπει να είναι πολύ αδύναμο το σήμα στη συγκεκριμένη συχνότητα.

Απάντηση: Re: SciFi HD Portugal

Εγω κατεβαζω τα καναλια της συχνοτητας (15) αλλα το καναλι αυτο δεν το κατεβαζει με δεκτη dreambox800
Το κατέβασες με τον Azbox, μάλλον ο Dream το βλέπει σαν data κανάλι.

θυμαμε που και το BBCHD σαν data το κατευαζε και μετα με το dreambox edit το αλλαζες!