Screenline, Remote control και όρια

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Καλησπέρα σε όλους, καλές γιορτές και καλή Ανάσταση :ernaehrung004:

Πρόσφατα εγκατέστησα στο σπίτι μια οθόνη τηλεχειριζόμενη Screenline Othello.
Το τηλεκοντρολ έχει 4 κουμπιά, από τα οποία τα 2 είναι για να ανεβαίνει και να κατεβαίνει το πανί. Τα άλλα 2 κουμπιά μου έχουν πει ότι είναι για να ρυθμίζεις τα όρια του πανιού, κάτι το οποίο σε άλλες οθόνες γίνεται από το μηχανισμό του πανιού με κάτι βίδες κι όχι από το τηλεκοντρόλ.
Ξέρει κανείς πώς μπορώ στην συγκεκριμένη οθόνη με το τηλεκοντρόλ να ρυθμίσω βασικά το κάτω όριο της???

Καλησπέρα σε όλους, καλές γιορτές και καλή Ανάσταση :ernaehrung004:

Πρόσφατα εγκατέστησα στο σπίτι μια οθόνη τηλεχειριζόμενη Screenline Othello.
Το τηλεκοντρολ έχει 4 κουμπιά, από τα οποία τα 2 είναι για να ανεβαίνει και να κατεβαίνει το πανί. Τα άλλα 2 κουμπιά μου έχουν πει ότι είναι για να ρυθμίζεις τα όρια του πανιού, κάτι το οποίο σε άλλες οθόνες γίνεται από το μηχανισμό του πανιού με κάτι βίδες κι όχι από το τηλεκοντρόλ.
Ξέρει κανείς πώς μπορώ στην συγκεκριμένη οθόνη με το τηλεκοντρόλ να ρυθμίσω βασικά το κάτω όριο της???

Αμα το βρεις Πανο, πες το και σε μενα........:ADFAD2::furious3:

Καλημέρα Πάνο,

Όπως την βλέπεις μπροστά σου, στην αριστερή μεριά, από την πίσω πλευρά έχει 2 άσπρες βίδες. Η μία είναι για να ορίσεις το limit up και η άλλη για να ορίσεις το limit down.

Και πάλι να σου ευχηθώ καλορίζικη & καλή τύχη με την συγκεκριμένη οθόνη !

Απάντηση: Re: Screenline, Remote control και όρια

Καλημέρα Πάνο,

Όπως την βλέπεις μπροστά σου, στην αριστερή μεριά, από την πίσω πλευρά έχει 2 άσπρες βίδες. Η μία είναι για να ορίσεις το limit up και η άλλη για να ορίσεις το limit down.

Και πάλι να σου ευχηθώ καλορίζικη & καλή τύχη με την συγκεκριμένη οθόνη !

Γιαννη, στις τηλεχειριζομενες ΔΕΝ υπαρχουν αυτες οι βιδες.

Το θεμα ειναι οτι ουτε οι αντιπροσωποι δεν μπορεσαν αν μου πουν το πως ρυθμιζετε η τηλεχειριζομενη.......

Δεν εχουν μειλ στο σαιτ της οθελο. Εχουν φορμα για συμπληρωση ερωτηματος. Την εχω κανει αλλα δεν μου απαντησαν ποτε....

Απάντηση: Re: Screenline, Remote control και όρια

O αντιπροσωπος δεν μπορει να βοηθησει?

Γιαννη, στις τηλεχειριζομενες ΔΕΝ υπαρχουν αυτες οι βιδες.

Το θεμα ειναι οτι ουτε οι αντιπροσωποι δεν μπορεσαν να μου πουν το πως ρυθμιζετε η τηλεχειριζομενη.......

:ernaehrung004:

Προσωπικά για τέτοιο θέμα, θα είχα πάρει τηλέφωνο κατευθείαν.

Εδώ παίρνουμε αμερικές,αγγλίες, ολλανδίες, κίνες κλπ.

Μην κολλάτε. Το τηλέφωνο είναι το καλύτερο απ' όλα.

Προσωπικά για τέτοιο θέμα, θα είχα πάρει τηλέφωνο κατευθείαν.

Εδώ παίρνουμε αμερικές,αγγλίες, ολλανδίες, κίνες κλπ.

Μην κολλάτε. Το τηλέφωνο είναι το καλύτερο απ' όλα.

Για να μην πω ότι αυτό θα όφειλε να το κάνει ο αντιπρόσωπος....

Βρήκα το φυλάδιο που ήταν μέσα στο κουτί του πανιού και λέει πως ρυθμίζεται τελικά! Το τηλεκοντρόλ έχει μια κρυφή θήκη, στο κάτω μέρος, το οποίο αποκαλύπτεται όταν ξεβιδώσεις τις 2 μικρές βίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ. Οταν πάω σπίτι θα τραβήξω καμιά φωτογρ5αφία να σας δείξω, αλλά κι ακόμα καλύτερα θα σκανάρω το φυλλάδιο για να το έχουμε κι εδώ, για όποιον θέλει να διαβάσει ακριβώς τις οδηγίες και να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά.

Βρήκα το φυλάδιο που ήταν μέσα στο κουτί του πανιού και λέει πως ρυθμίζεται τελικά! Το τηλεκοντρόλ έχει μια κρυφή θήκη, στο κάτω μέρος, το οποίο αποκαλύπτεται όταν ξεβιδώσεις τις 2 μικρές βίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ. Οταν πάω σπίτι θα τραβήξω καμιά φωτογρ5αφία να σας δείξω, αλλά κι ακόμα καλύτερα θα σκανάρω το φυλλάδιο για να το έχουμε κι εδώ, για όποιον θέλει να διαβάσει ακριβώς τις οδηγίες και να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά.

Για καντο να το δουμε γιατι εμενα δεν ειχε τιποτα οδηγιες μαζι. Κατι γενικα μονο.
Εχεις το στρογυλλο τηλ/ριο με τα 4 κουμπια??

Για καντο να το δουμε γιατι εμενα δεν ειχε τιποτα οδηγιες μαζι. Κατι γενικα μονο.
Εχεις το στρογυλλο τηλ/ριο με τα 4 κουμπια??

Ναι, το στρογγυλό με τα τέσσερα κουμπιά, άσπρου χρώματος. Εάν παρατηρήσεις, στο κάτω μέρος του, στην πίσω πλευρά, έχιε 2 βιδες μικρές. Εάν τις ξεβιδώσεις, θα αποκαλύφθούν από κάτω κι άλλα κουμπάκια ;)
Ξέχασα γμτ να φέρω μαζί μου στο γραφείο το φυλλάδιο για να το σκανάρω και να το ανεβάσω :slapface:

Λοιπόν Πανο.

Ζήσε πρώτα τις καλές στιγμές σαν νιόπαντρος και γρήγορα με ένα παιδάκι, τι AV και HI-END, πας σε άλλη διάσταση με ένα πιτσιρικά. Και όταν σου λέει ΕΓΩ το τηλεντοντολ εσύ δεν ξέρεις μπαμπά ..... να δούμε τι θα κάνεις.

Μιά και έχω ένα EPSON 2000 στο κουτί, ίσως να μείνει εκεί για 2 μήνες ακόμα, πές μου αν με την οθόνη και τον προβολέα είσαι ικανοποιημένος να προχωρήσω κ εγώ στην αγορά πανιού.

Αν δεν είσαι ή δεν θές να το πείς εδώ στείλε ένα PM :idea:

Λοιπόν, όπως σας υποσχεθήκα, επισυνάπτω το manual του τηλεκοντρόλ για όποιον θέλει να ρυθμίσει τα όρια του πανιού του. :a0210:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• remote_screenline_othello_01.jpg
    remote_screenline_othello_01.jpg
    57.6 KB · Views: 121
  • remote_screenline_othello_02.jpg
    remote_screenline_othello_02.jpg
    118.5 KB · Views: 122