Screenline, Remote control και όρια

Πανο, δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η ρυθμιση των οριων. Το ενα switch που λεει κανει το reverse αν ειναι αναποδα τα κουμπια στο πανω κατω, και το αλλο λεει περι μνημης η διαγραφης των καναλιων. Καμμια αναφορα περι οριων στο κειμενο.

Το εκανες εσυ ?

Χρήστο, δεν το δοκίμασα ακόμη, γιατί δεν άδειασα. Το ΣΚ θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Πάντως ότι γίνεται πρέπει να γίνεται με το κουμπί P3 (κάτι σαν memory πρέπει να λειτουργεί συν τις άλλοις)

Χρήστο, δεν το δοκίμασα ακόμη, γιατί δεν άδειασα. Το ΣΚ θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Πάντως ότι γίνεται πρέπει να γίνεται με το κουμπί P3 (κάτι σαν memory πρέπει να λειτουργεί συν τις άλλοις)

Σε ποιο Σ/Κ αναφερεσαι? :flipout:

Σε ποιο Σ/Κ αναφερεσαι? :flipout:

Ουπς... :damnyou: το ξέχασα :slapface:

Λοιπόν, ότι και να δοκιμασα κι εγώ Χρήστο δεν κατάφερα κάτι... Πάντως το σίγουρο είναι ότι γίνεται από το τηλεκοντρόλ, αφού έτσι θυμάται και ο Κάστρο. Το θέμα είναι ΠΩΣ??? :FSGSFGS4:

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση :grinning-smiley-043
-bye-

εγω που πηρα την συγγεκριμενη οθονη και δεν εχει καθολου τηλεκοντρολ τι να πω??
μονο διακοπτη τοιχου..

Απάντηση: Re: Screenline, Remote control και όρια

εγω που πηρα την συγγεκριμενη οθονη και δεν εχει καθολου τηλεκοντρολ τι να πω??
μονο διακοπτη τοιχου..

Γιατί η ηλεκτρική της συγκεκριμένης εταιρίας βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Μια με το τηλεκοντρόλ και μια σαν αυτή που αγόρασες εσύ. -bye-

αφου στο καταστημα που την πηρα με διαβεβαιωναν πως δεν βγαζει πλεον με τηλεκοντρολ

Απάντηση: Re: Screenline, Remote control και όρια

αφου στο καταστημα που την πηρα με διαβεβαιωναν πως δεν βγαζει πλεον με τηλεκοντρολ

Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά. Ομως τόσο σύντομα σταμάτησαν την παραγωγή τους? Πριν 2 μήνες την αγόρασα εγώ και είχε. Σταμάτησε κιόλας???

Ουπς... :damnyou: το ξέχασα :slapface:

Λοιπόν, ότι και να δοκιμασα κι εγώ Χρήστο δεν κατάφερα κάτι... Πάντως το σίγουρο είναι ότι γίνεται από το τηλεκοντρόλ, αφού έτσι θυμάται και ο Κάστρο. Το θέμα είναι ΠΩΣ??? :FSGSFGS4:

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση :grinning-smiley-043
-bye-

Καλα, τον Καστρο ξεχνα τον. Δεν ξερει.

Απ οτι φαινεται δεν ξερουν ουτε αυτοι.

Δε μας βλεπω να ρυθμιζουμε ορια ποτε....:furious3:

Ξερώ ότι είναι λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά ίσως να ενδιαφέρει ακόμα κάποιους η ακόμα και μελλοντικούς αγοραστές screenline μιας και εγώ εδώ κι ένα μηνά είμαι κάτοχος .Στην δική μου όπως την κοιτάς στα αριστερά είναι το μοτέρ, αν βάλεις το κεφάλι σου από κάτω για να το δεις κοιτάξεις δηλαδή μέσα στο κουτί θα δεις 2 βίδες αλεν. Η μια είναι για το ανώτατο και η μια για το κατώτατο όριο. Στην δική μου οθόνη η βίδες ήταν η μια κίτρινη και η μια άσπρη . Η άσπρη ήταν για το κάτω όριο. Μιας και όλες οι screenline έχουν somfy μοτέρ πιστεύω πως σε όλες θα είναι το ίδιο.
Καλή χρονιά σε όλους.