Screenshot ;

οκ
Ειναι το πιο απλο και ελαφρυ picture viewer. Eιναι και Freeware.
το κατεβαζεις απο εδω

http://www.irfanview.com/

και αφου το εγκαταστησεις πας στα options πατας capture κανεις οτι ρυθμιση θες και μεγεια το screeshot

Απάντηση: Re: Screenshot ;

οκ
Ειναι το πιο απλο και ελαφρυ picture viewer. Eιναι και Freeware.
το κατεβαζεις απο εδω

http://www.irfanview.com/

και αφου το εγκαταστησεις πας στα options πατας capture κανεις οτι ρυθμιση θες και μεγεια το screeshot

οκ...το δοκιμάζω και σου λέω...

Θυμησου μονο οταν πατησεις το hot key για screenshot να πατησεις ενα αλλο tab και οχι αυτο του irfanview κατω γιατι θα νομιζεις οτι δεν βγαζει τιποτα.

Ρε παιδιά τι τον μπερδεύεεται με ένα σωρό extra προγράμματα;

Είναι πολύ απλό το θέμα.

Γιάννη, όπως είσαι και έχεις ενεργό το παράθυρο πάτα Alt και Printscrn.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εμφανησιακά.

Μετά ανοίγεις το Microsoft PAINT που είναι ενσωματωμένο από την εποχή του Κολοκοτρώνη στα windows, και πήγαινε Edit - Paste

Απλά.

Οπως τα λεει ο Τασος. Προσοχη ομως! Screen CAPTURE (οχι shot -αυτο ειναι με φωτογραφικη μηχανη) κανετε μονο οταν το pc ειναι σε VMR mode και οχι σε Overlay!

Ρε παιδιά τι τον μπερδεύεεται με ένα σωρό extra προγράμματα;

Είναι πολύ απλό το θέμα.

Γιάννη, όπως είσαι και έχεις ενεργό το παράθυρο πάτα Alt και Printscrn.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εμφανησιακά.

Μετά ανοίγεις το Microsoft PAINT που είναι ενσωματωμένο από την εποχή του Κολοκοτρώνη στα windows, και πήγαινε Edit - Paste

Απλά.

Τάσο, αυτο που λές το δοκίμασα πολλές φορές αλά γιά κάποιον περίεργο λόγο δεν μου έβγαινε.Για αυτό και κατέβασα το προγραμματάκι που μου είπαν και όλα καλά....

Τάσο, αυτο που λές το δοκίμασα πολλές φορές αλά γιά κάποιον περίεργο λόγο δεν μου έβγαινε.Για αυτό και κατέβασα το προγραμματάκι που μου είπαν και όλα καλά....

Βρε Γιαννη, αφου του "παγωσες" το μυαλο του πισιου -bye-

Τα "ξεχασε" ολα απο το κρυο ....:flipout::flipout::flipout:

Χμμ... το alt γιατί χρειάζεται; Εγώ πατάω μόνο printscreen και μετά paste στο paint. Με Video δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω περί overlay και vmr.

Αυτο που λεει ο Τακης με το overlay και το vmr , ισχυει.

Βρε σεις, κανεις δε διαβαζει το help!!