Ναι, το αγόρασα. Η τιμή ειναι 1580, μικρή απόσταση από αυτήν του Mytec και επειδή ο ήχος με ικανοποίησε είπα να μην ψαχτώ άλλο, ελπίζω να έπραξα σωστά.
για τα δικά μου αυτιά - δεν ξέρω τι θα λέγανε τα πιο έμπειρα δικά σαςperator:
Επίσης θα συνιστούσα αυτά να τα δώσετε σε δικά μας παιδιά,έλληνες κατασκευαστές που ασχολούνται με κατασκευή ντάκ.
Το έκανα για πλάκα και για να κατεβάζω-ακούω κι εγώ απο το λαπτοπ και τώρα σπάνια ακούω χωρίς αυτό.Βέβαια το δικό μου έιναι ιδιάιτερη περίπτωση απο άποψη φιλοσοφίας κατασκευής και βασίζεται (και) σε δικές μου απαιτήσεις,αλλά δώστε ευκαιρία σε έλληνες.Θα γλυτώσετε χρήμα και βάσανα.
Τώρα ακούω Pete Escovedo Live από Audirvana, καθαρός ήχος που γεμίζει σωστά το χώρο, για τα δικά μου αυτιά - δεν ξέρω τι θα λέγανε τα πιο έμπειρα δικά σαςperator:
1α. Δεν τον τσεκαρα γιατι δεν ξερω τον τρόπο, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Απλά "έπαιξα" με το volume στέλνοντας το σήμα στον ενισχυτή, χωρίς να προσδιορίσω ακόμα σε ποιά στάθμη πρέπει.1. α)Τον προενισχυτή του και β) τον ενισχυτή ακουστικών τα τσέκαρες ή το χρησιμοποίησες μόνο σα dac? 2. Αυτό που πήρες για δοκιμή να υποθέσω πως το είχαν στρώσει στον Ορφέα σωστά?
Για να πάω σε πιό πρακτικά θέματα, ας ξεκινήσω με τη σύνδεση μέσω usb. To καλώδιο usb που έχω στο σπίτι ήταν πολύ κοντό για να χειρίζομαι ξεκουραστα το mbp, έτσι έφερα απο το γραφείο ένα καλώδιο 4,5 m με διάμετρο μακαρόνια spaghettini. H ακρόαση είναι υποδεέστερη και δεν νομίζω πως οι λόγοι είναι ψυχολογικοί. Ο κατασκευαστής προτείνει καλώδιο μέχρι 3 μέτρα, το ιδανικό μήκος για άνετη σύνδεση απο τον καναπέ του σαλονιου είναι στα 3,5-4 μέτρα. Tι αγορά μου προτείνετε για να καταλήξω σε ένα σωστό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές;
Ακριβώς. Το laptop με βολεύει να είναι επί του καναπέως :guitarist:Το λαπ εννοείς θα είναι στον καναπέ μάλλον,κατάλαβα,οκ.
Εχω το carbon της audioquest. Σα να τονιζει λιγο τα μεσαια αλλα ειναι πολυ ησυχο απο κοκκο κλπ. Νομιζω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.