Και λόγω χώρου αλλά μια χαρά ολοκληρωμένοι υπάρχουν πλέον δεν βρίσκω το λόγο να έχω χωριστά κομμάτια.δεν θέλεις προ-τελικό λόγω χώρου?
Και λόγω χώρου αλλά μια χαρά ολοκληρωμένοι υπάρχουν πλέον δεν βρίσκω το λόγο να έχω χωριστά κομμάτια.
Γιατί συνήθως παίζουν καλύτερα τα χωριστά κομμάτια.
Αν και μίλησες μόνο για καινούργια,εγώ θα σου πρότεινα να έριχνες μια ματιά σε κάτι σαν αυτό.
Συνολική και αναγνωρισμένη λύση.
http://www.ebay.co.uk/itm/ASR-EMITT...ier-2x160-W-/281243731421?hash=item417b6ec5dd
Δεν ειναι δεδομενο οτι τα σετ προ-τελικου θα παίζουν καλυτερα. Προστιθενται ενώσεις και καλωδια, δλδ και παράσιτα κτλ. Το "προβλημα" των ολοκληρωμένων εστιάζεται κυρίως στο γεγονος οτι εχουν κοινη τροφοδοσία και οτι αυτη συνήθως (αλλα οχι παντα) ειναι στο ιδιο σασι, πραγμα που θεωρητικα μπορει να προκαλει παρεμβολες.
Το νεο μας μελος εχει μαλλον ξεκαθαρες ιδεες και θελει αντίστοιχες προτασεις. Μπορει να ειναι καινουργιος στο φορουμ αλλα τα μηχανηματα που συζητάει δειχνουν οτι το εχει ψαξει το θεμα.
Και μια προσωπικη γνωμη, αν και δεν γνωριζω πως θα αποδωσει σαν συνδιασμος με τα ηχεια σου, για τον Mod Wright ακουγονται εξαιρετικα πραγματα. Απο εκει και περα σε αυτα τα χρηματα εκτος των προαναφερθεντων υπαρχουν και ενισχυτες απο την Symphonic Line, Accuphase και ελαχιστα πιο πανω ο ASR emitter.
Με έχει εξιτάρει τελευταία ένα σετ που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει σε τελική μορφή ακόμα(?) (ο τελικός) ο οποίος συγκεντρώνει φοβερά χαρακτηριστικά (σύμφωνα με τον κατασκευαστή)
και από πρώτα δοκιμαστικά reviews έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια.Περιμένω πως και πως να τον φέρει ο Θ. Ζαφειρόπουλος για να τον ακούσω.
Πρόκειται γι αυτό:
![]()
Δηλαδή το σετάκι Benchmark DAC2 HGC D/A και του Benchmark AHB2 - High-resolution amplifier.
Για το DAC δεν έχω και πολλα να πω,εξάλλου το έχω ακούσει και για τα λεφτά του νομίζω παίζει μόνο του.
Πρόσφατο review εδώ:
http://www.stereophile.com/content/benchmark-dac2-hgc-da-processorheadphone-amplifier
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.