Σε αναζήτηση πικάπ

δεν σε μούτζωσε κανείς...
απλά άρχισες να φλερτάρεις με το χάιεντ....

Δεν είναι high end βρε αυτά! Κανένα κομμάτι από το σύστημά μου δεν κάνει πάνω από 5.000 ευρώ! Δεν έχω εγώ χρυσά αυτιά για να επενδύσω σε τέτοια μηχανήματα... -bye-

Πλάκα πλάκα το Marantzάκι μου και ο Rogers μου ακόμη παίζουν...

βρε μου πες να τα κουνησω τα καλωδια και τα κουναω απ το πρωι αλλα βομβος γιοκ!...εγω σερνικα τα αφησα τα rca μου, αν μου βγουν τιουτα και θηλυκα απ το κουνημα πληρωνεις

Συνέχα! Συνέχα! Κάποια στιγμή θα λεπτύνει και ο ήχος τους και θα ακούγονται σαν Nordost! :flipout:

Δεν είναι high end βρε αυτά! Κανένα κομμάτι από το σύστημά μου δεν κάνει πάνω από 5.000 ευρώ! Δεν έχω εγώ χρυσά αυτιά για να επενδύσω σε τέτοια μηχανήματα... -bye-

φλερτάρεις είπαμε, :grandpa:δεν φτάσαμε ούτε καν στα προκαταρκτικά...

Κανένα δεν κάνει 5000 ?
Που πα ρε Καραμήτρο...:grinning-smiley-043

Του έχω βάλει ήδη την Benz Ace L...
Μόνο που δεν ξέρω πότε θα το ακούσω τελικά! :'(

διαφορετικο βραχιονα θα εχουμε ..εγω θα κρατησω τον rb 300! αντε να δουμε..να ακουσουμε ηθελα να πω!!-bye-

φλερτάρεις είπαμε, :grandpa:δεν φτάσαμε ούτε καν στα προκαταρκτικά...

Ζε σέλω! Η επόμενη αναβάθμιση για το στερεοφωνικό μου (εκτός από το phono stage) θα είναι η υπόγα μου... :p
:grandpa: Εκεί να δεις χαϊεντίλα! Θα έχω και το σκύλο από δίπλα να κατουρεί...

διαφορετικο βραχιονα θα εχουμε ..εγω θα κρατησω τον rb 300! αντε να δουμε..να ακουσουμε ηθελα να πω!!-bye-

Βέβαια αν δεν τα ακούσουμε στο ίδιο σύστημα δεν θα μπορούμε να βγάλουμε άκρη...

Αυτό που θέλω να ακούσω είναι κατά πόσον έχει κρατήσει το κλασικό μπάσο του RB300 ο βραχίωνας που μου ήρθε...

πριν ενα μηνα αλαξα τα καλωδια του βραχιονα με cardas το μπασο ''ξεφουσκωσε''.. εγινε βεβαια πιο αναλυτικο. οποτε στον δικο σου τροποπιοιημενο βραχιονα μαλλον τα πραγματα θα εχουν αλεξει

Καλά, το μαμίσιο καλώδιο που έχουν οι φτηνοί rega βραχίονες είναι για να σου δείχνουν πόσο μπορεί να σου χαλάσει τον ήχο ένα λάθος καλώδιο... -bye-

Από το τηλέφωνο πάντως έμαθα ότι ακόμα παλεύουν για την πάρτη μου...

Καλά, το μαμίσιο καλώδιο που έχουν οι φτηνοί rega βραχίονες είναι για να σου δείχνουν πόσο μπορεί να σου χαλάσει τον ήχο ένα λάθος καλώδιο... -bye-

Εγω βρε πηγα το μεσημερι αλλα ειχες φυγει. Το τι καντηλια κατεβασε ο Μαχος δεν λεγεται. Αλλα παει καλα το θεμα. Ειδα και τον βραχιονα σουρωτηρι! Ωραια δουλεια παντως φαινεται.

Το τι καντηλια κατεβασε ο Μαχος δεν λεγεται. Αλλα παει καλα το θεμα. Ειδα και τον βραχιονα σουρωτηρι! Ωραια δουλεια παντως φαινεται.

:flipout::flipout::flipout:
Το πιστεύω! Συνήθως λέει "Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά στο στήσιμο!"
Εχθές μου είπε "Ε, πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλίτσα... όσο μπορούσαμε... μου έφαγε όλη την ημέρα..." και έπνιγε κάτι "ΓΜ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ!!!" :flipout:

Άμα είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για Rega 250άρη και σου έρθει αυτό το πράγμα χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου... :flipout:

Στον δικό μου RB300 έβαλα VDH (το MSS7? Δεν θυμάμαι) και η διαφορά με το μαμίσιο καλώδιο είναι μέρα-νύχτα! Σε συνδιασμό με την Benz Glider S-L, επιτέλους άρχισε και ο Rega να παίζει μουσική.....

Η καλωδίωση του RB300 μάνα μου ούτως η άλλος είναι η νύχτα...

Και σε σούρουπο να πας θα ακούσεις διαφορά! :flipout: