Σε αναζήτηση τηλεόρασης, και σκεφτόμουν για την Philips 55oled 754

Anestis32

New member
22 June 2020
4
Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι και εγώ σε αναζήτηση τηλεόρασης, και σκεφτόμουν για την Philips 55oled 754. Ψάχνω ψαχνω για reviews αλλά τίποτα, φάντασμα η τηλεόραση.. Πείτε μου παρακαλώ εντύπωσεις όσοι την έχετε, είστε ευτυχισμένοι; το ambilight είναι αυτό που με κέρδισε και φυσικά επειδή είναι oled και είναι και τα χρήματα που θέλω να δώσω. Είναι η πρώτη τηλεόραση που θα πάρω, και θέλω καλή, δυστυχώς όμως δεν με παίρνει να δώσω παραπάνω. Θα την έχω για γενική χρήση, YouTube Netflix κτλ.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Νήμα κατόχων Philips OLED754 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο πρώτο ποστ του νήματος κατόχων θα βρεις reviews-test .

Σε ότι απορίες έχεις για την αγορά νέας τηλεόρασης ,ποστάρισμα σε αυτό το νήμα αγοράς νέας τηλεόρασης.

----------------------------------

Καλως ήρθες Anestis32, αν θες πες δυο λόγια και για τα υπόλοιπα παρακάτω:

Απόσταση θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : για γενική χρήση, YouTube Netflix κτλ.

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Είναι η πρώτη τηλεόραση που θα πάρω

Απάντηση: Philips OLED754 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διαβάζω διαβαζω αυτά που γράφεται ρε παιδιά, και έχω προβληματιστει.. Αρχικά ήθελα να πάρω μια lg 55sm8600, είδα ότι ήταν προσφορά. Αργότερα όταν είδα το ambilight έμεινα με ανοιχτό το στόμα, την θέλω! Αλλά διαβάζοντας αυτά δεν είμαι σίγουρος..δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από τηλεοράσεις, ξέρω ότι οι oled είναι καλύτερες, γιαυτό και επιλέγω την low entry. Θα ήθελα να μας πουν και αυτοί που την έχουν τώρα, έχει στρώσει η τηλεόραση με τα updates? Να παραγγείλω ή να περιμένω μήπως βγει κάνενα νέο μοντέλο σχετικά οικονομικό; ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και να απαντήσω στα ερωτήματα σου. Περίπου 3 4 μέτρα απόσταση. Χωρίς γωνία θέασης, αντε να έχει 45 μοίρες(θα έχει γωνία ο καναπές). Προϋπολογισμό στο 1000αρικο περίπου. Χρήση γενική, και νετφλιξ και γιουτουμπ και ελληνικά εάν έχει κάτι καλό βέβαια. Το σαλόνι δεν είναι σκοτεινό, την ημέρα τουλάχιστον, το βράδυ όλα είναι! Επίσης είδα και την Samsung 55q80r διότι κάποιοι ανέφεραν το burn in. Σε αυτά τα θέματα έχω μαύρα μεσάνυχτα δυστυχώς. Θέλω να είναι και να δείχνει ωραία. Όλες οι απόψεις όσο αντίθετες και αν είναι με τα στάνταρ μου θα τα λάβω υπόψη και θα δω τα ανάλογα reviews και συγκρίσεις

Νήμα κατόχων Philips OLED754 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο πρώτο ποστ του νήματος κατόχων θα βρεις reviews-test .

Σε ότι απορίες έχεις για την αγορά νέας τηλεόρασης ,ποστάρισμα σε αυτό το νήμα αγοράς νέας τηλεόρασης.

----------------------------------

Καλως ήρθες Anestis32, αν θες πες δυο λόγια και για τα υπόλοιπα παρακάτω:

Απόσταση θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : για γενική χρήση, YouTube Netflix κτλ.

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Είναι η πρώτη τηλεόραση που θα πάρω

Νόμιζα ότι απάντησα στο άλλο νήμα, δεν το πρόσεξα