Ο Μπιθικώτσης ή ο Μητσιάς το είχε πρωτοπεί?
Βασικά το έχουν πεί και άλλοι (Μητροπάνος,Νταλάρας πχ.)
Αλλά τα πρωτεία ποιός κατέχει?
Νομίζω αυτό που έβαλα είναι το πρότυπο.Ο Μπιθικώτσης ή ο Μητσιάς το είχε πρωτοπεί?
Ίσως αλλάξεις γνώμη..Ένα προσεγμένο ντοκιμαντέρ που τα παίρνει τα πράγματα από την αρχή.. Εδώ κατάλαβα τι εννοούσε μεταξύ άλλων ο Φώντας Τρούσας όταν έλεγε για τους Μοντέρνους Καιρούς και το ελαφρολαικο . Ας μην επεκταθώ.Εγώ τη βρίσκω με φάση ταβέρνα και μουσική ala παλιές ελληνικές ταινίες...
Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με αυτό και τις τότε ηχογραφήσεις, όμως μου αρέσει μόνο το μπουζούκι με μαγνήτες ενώ το "φυσικό" δεν μπορώ να το ακούσω με τίποτα.
Ο Χιώτης εδώ εκτός από τη τεχνική που έτσι και αλλιώς πάντα διέθετε, και για αυτό συζητάνε πάντα πρώτα, έχει και το αίσθημα.
Επίσης είναι και σε πολύ surf κατάσταση.
Από την άλλη αγαπημένη είναι κάθε νότα του Ζαμπέτα, αν και όχι τόσο αυτές που ακούγαμε συνήθως στις ταινίες.
Για εμένα είναι ο περισσότερο ιδιαίτερος /ξεχωριστός /αγαπητός συνθέτης του είδους.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ - ΛΙΝΤΑ - ΧΙΩΤΗΣ
Αναφέρομαι καθαρά στην ερμηνεία.. Περισσότερο το συναίσθημα από την Μπέλλου.Κοίτα , Σπύρο με τη Μπέλλου δεν έχω αντίρρηση, αλλά η εισαγωγή αυτή είναι μοναδικά σημαδιακή..
.....κολοκυθόπιτα ,όπως λες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.