ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ

makis1973

AVClub Addicted Member
25 June 2007
2,454
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ
τα δεδομενα εχουν ως εξης :

εχω μια μικρη μπουμπου η οποια δεν με αφηνει να χαρω τα 802d οσω θελω ...

εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ?

αγορα ηχειων ωστε να ακουω σε ενα μικρο χωρο που ειναι το γραφειο περιπου 13 τ.μ και να σερφαρω μεταφεροντας το hdx εκει της naim η αγορα ακουστικων πχ hd800 στο συστημα και μεταφορα του λαπτοπ σχετικα κοντα ?

κοστος λογω οτι υπαρχει το σετακι της jeff rowland capri και τελικος 102 ειναι ιδιο .
υποψιν δεν εχω ασχοληθει ποτε με ακουστικα αλλα δεν μπορει ολοι λενε καλα λογια ...

η γνωμη μου - αγοραζεις απο Jumbo καγγελακι περιφραξης πολυτιμων συσκευων και συνεχιζεις την ζωη σου - εχουν και οι γονεις διακαιωματα - οχι μονο υποχρεωσεις - εχω τρια παιδια - δεν μου εχουν κανει ποτε ζημια.

Εγώ και με τα τρία παιδια μου έκανα το εξής: μόλις άρχισαν να περπατάνε και πείραζαν το οτιδήποτε απο περιέργεια τα έπαιρνα τα έβαζα να πειράζουν τα κουμπιά, τρόμαζαν και απο καμμιά φορά και σιγά σιγά ανακάλυπταν ότι δεν τους ενδιέφερε και το άφηναν ήσυχο. Η μόνη που έδειξε κάποιο ενδιαφέρον ήτα η κόρη μου, οπότε της το έδειξα, αλλά απο τότε που πήραν ipod και κινητά με μνήμες μεγάλες το παράτησε και αυτή. Και τώρα είμαι στην άλλη μεριά τους προτρέπω να το πειράζουν αλλά η απάντηση (η πιο ευγενική), όταν θα γίνουμε μεγάλοι τότε θα καθόμαστε σπίτι και θα ακούμε.

την μπουμπου μου δεν την αλλαζω με τιποτα !
ειναι οντως η ποιο ωραια μουσικα στο σπιτι .
απλα εντασεις σπιτι πλεον γιοκ !
τις αρεσει η μουσικη ποτε ποτε ακουμε παρεα .
η μανα της με εχει ζαλισει με τα καλωδια γιατι συνεχεια μου κοπαναει οτι οπου ναναι θα περπατησει και φοβαται ...
το καλο ειναι οτι θα τις στειλω πακετο στο νησι σε 18 μερες για 3 μηνες ...

τα εχω δει αυτα τα καγκελα αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι ...
ασε που θελω για 5 μετρα πλατος ...
καμμια καλη προταση σε χαμηλο κοστος εχουμε ?

η μανα της με εχει ζαλισει με τα καλωδια γιατι συνεχεια μου κοπαναει οτι οπου ναναι θα περπατησει και φοβαται ...

Να τη χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου Μάκη!

Μη βιαστείς να πάρεις απόφαση, άστο λίγο,
μιας και όπως λές θα φύγουν οι γυναίκες σου για τρείς μήνες,
έχεις καιρό να βρείς λύση..

ευχαριστω για τα καλα σου λογια !
δεν ξερω ακομα τι θα κανω . εαν παρω ακουστικα κατι σε hd800 με κοβω . κοστος 1000 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις (999 για την ακριβεια).
εαν παρω ηχεια μαλλον κατι σαν τα genelec 8050 που ειδα σε αγγελια ...
οποτε κοστος θεωρω οτι ειναι το ιδιο ...

Εγώ με την δική μου μπουμπού ξεσαλώνουμε παρέα μέχρι τα 70db περίπου.
Για τα 90βάλε db θα περιμένεις ευκαιρίεσόπως αυτή που ανέφερες να μείνεις μόνος σου.
Σίγουρα ούτε στις εντάσεις που άκουγες θα μπορείς νε ακούς ούτε με τις ώρες.
Τα παιδιά οπως τα μάθεις είναι κοίτα μην την κάνεις τηλεορασόβια όσο για την σύζυγο εκπαιδευσέ την λιγάκι να αφήσει λίγο χώρο και για εσένα ( κοινώς με την καλή ένοια σκίσε την γάτα) με όπλο την αγάπη της για εσένα.

τα εχω δει αυτα τα καγκελα αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι ...
ασε που θελω για 5 μετρα πλατος ...
καμμια καλη προταση σε χαμηλο κοστος εχουμε ?

Κάγκελα δεν χρειάζεσαι.. Απλά τοποθέτησε τα προστατευτηκά τω ηχείων να μην φαίνοντα τα μεγάφωνα (εγώ αυτό έχω κάνει στα 803s) και αστην ελευθερη να ικανοποιήσει την περιέργεια της.
Να σου ζήσει το κουκλάκι σου και για τις μικρές θυσίες που θα κάνεις στο χόμπυ και τον προσωπικό σου χρόνο να ξέρεις οτι θα αντα μειφθείς πλουσιοπάροχα.

ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας !
την κορουλα μου την εχω σαν τα ματια μου οποτε ισως να ειμαι και εγω λιγο υπερβολικος ...
οσο για τις θυσιες δεν τις θεωρω θυσιες αλλα υποχρεωση μου ...

Ούτε υποχρέωση αλλα σαν την ζωή σου που μόλις ξανάρχισε!..
Σου ευχομαι να είναι γερή και τυχερή όπως καί εσυ για να την δείς οπως επιθυμείς και να την καμαρώνεις.

Πάντως έχω φίλο με δύο πιτσιρίκια και κανένα τους δεν πείραξε το στερεοφωνικό. Ένας άλλος γνωστό όμως έκλαψε τις μεμβράνες όταν η γιός του τις ζούληξε...