Αν θέλεις καλή ποιότητα εικόνας θα σου πρότεινα να αποφεύγεις τα αρχεία χαμηλής ποιότητας και να προτιμάς 720p και πάνω.
αυτό είναι αυτονόητο... αλλά δεν είναι πάντα στο χέρι μου...
Αν θέλεις καλή ποιότητα εικόνας θα σου πρότεινα να αποφεύγεις τα αρχεία χαμηλής ποιότητας και να προτιμάς 720p και πάνω.
=Και 17 μοντέλα μπορεί να υπάρχουν αυτό δεν λέει τίποτα.Στο αρχικό σου ποστ δεν ανέφερες τίποτα για budget οπότε σου έγιναν κάποιες ποιοτικές προτάσεις.Η f5000 δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και μην περιμένεις καμιά επεξεργασία της προκοπής στην εικόνα.Ναι είναι 'καλή' για τα λεφτά της αλλά μέχρι εκεί!Κανείς δεν περιφρονεί τα 400 ευρώ ειδικά σήμερα αλλά αν σκεφτείς αναλογικά σου πρότεινα ποιο πάνω sony με 48" πολύ καλύτερη σε επεξεργασία απο την f5000 και smart με 150 ευρώ πάνω στο budget σου που έμαθα όμως αργότερα.Τώρα αν θεωρείς οτι η αγορά τηλεόρασης είναι για σένα κάτι το μηδαμινό τότε αγόρασε όποια νομίζεις. Είναι αυτονόητο το 'οτι δίνεις παίρνεις' και σε αυτο το φόρουμ πάντοτε γίνονται προτάσεις με το καλύτερο value for money και όπως και να το κάνουμε η 48w605 είναι καλύτερο vfm απο την 42f5000.Η απόφαση δική σου.:ernaehrung004:
Το ίδιο είναι να βλέπεις AVI με πιξέλιασμα σε ακριβότερη τηλεόραση και το ίδιο χωρίς πιξέλιασμα σε φθηνότερη τηλεόραση;
Δεν έχω καμία απαίτηση να κρύψει η τηλεόραση προβλήματα που προϋπάρχουν στο περιεχόμενο ( να υποθέσω πως "τεχνουργήματα" είναι τα artifacts?)
Τι δυνατότητες ρύθμισης έχω ώστε να μην εισαχθούν νέα; Κι αν ακόμη δεν εισαχθούν, δεν υπάρχει και το έξτρα πρόβλημα του pixelation?
Εδώ και 15 χρόνια βλέπω τηλεόραση σε μια 21" Sony CRT 4:3. Πλέον το νέο περιεχόμενο φαίνεται σε μια λωρίδα λόγω εντελώς ασύμβατου λόγου ύψους/πλάτους, όπως όλοι γνωρίζουμε. Οπότε καταλήγω να βλέπω νέο υλικό στο PC, και η τηλεόραση ανοίγει σπάνια.
με υπότιτλους .srt & .sub/.idx?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.