Σε ποίες ταινίες δακρύσατε;

Συγχωρήστε με, αλλά όπου οι άλλοι συνήθως κλαίνε, εγώ σπάω χαμόγελο. Όχι κοροϊδεύοντας, αλλά από την ικανοποίηση της προβολής των βαθύτερων αισθημάτων (συμπόνια, αυτοθυσία, αφοσίωση) που δεν θεωρούνται και πολύ in.

Δακρύζω σχεδόν πάντα στις ταινίες του Woody Allen με την ελλοχεύουσα θλίψη της διακωμώδησης των ηθοπλαστικών της φτηνής μας εποχής.

Έχω δακρύσει σε πολλές, αλλά ακατάσχετο κλάμα έριξα στα Φώτα της πόλης (Charlie Chaplin) και τον Κύκλο των χαμένων ποιητών.

Και δεν κατάφερα να δω ολόκληρη εκείνη με το Βέγγο που λόγω δουλειάς δεν καταφέρνει να συναντηθεί με τη γυναίκα του ενώ μένουν στο ίδιο σπίτι.

Δημήτρη, η σκηνή της Ορχήστρας ήταν λόγος να δεις τον Τιτανικό. :worshippy:

Μικρος, στο Champ.

Μεγαλυτερος, στον Κυκλο των χαμενων ποιητων

Ωριμος πλέον, στο ΝΕΜΟ οταν ο μικρουλης μαθαινει οτι ο πατερας του τα εβαλε με καρχαριες κτλ για να τον βρει....

και πολλες αλλες φορες (Σινεμα ο παραδεισος, Η ζωη ειναι ωραια, Η μπλε ταινια...)!!!!

Re: Απάντηση: Σε ποίες ταινίες δακρύσατε;

Έλεγα κι εγώ.... Κανένας δεν θα το αναφέρει; :grinning-smiley-043

Originally Posted by Αγγελος
Μικρος, στο Champ.

Μεγαλυτερος στο Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0

:flipout: :flipout: :flipout:

A, μετράνε και τα πορνό; Τότε κι εγώ στο ''Deep throat'' και στο ''Jennas best'' στην σεκάνς με το μέλι ......... :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ: Γαύρος είμαι για όποιον δεν το ξέρει.

Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη ταινία που δάκρυσα στη ζωή μου.
Πιτσιρικάς του δημοτικού, όταν είδα με μια μεγαλύτερη εξαδέλφη σε καλοκαιρινό σινεμά στο Ελληνικό την ταινία:
«ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ» με την Ελίζαμπεθ Τέυλορ.

Να αναφέρω και τις τελευταίες:
ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Η ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Έλεγα κι εγώ.... Κανένας δεν θα το αναφέρει; :grinning-smiley-043

:flipout: :flipout: :flipout:

Αν το γυρισουμε στο ποδοσφαιρικο τοτε η λιστα σου Μπαμπινο θα ειναι μεγαλυτερη από του Σιντλερ!!!

Παντως και στο Ιταλια-Βραζιλια το 82 εκλαψα... Μην μου την πεσουν οι "Ιταλοι" τωρα και το σκισουμε το θεμα...

στο ΠΑΡΤΥ με τον πητερ σερλς απο το πολυ γελιο

σε κατι εικονες απο ταινιες του ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ και ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ

στα ΦΩΤΑ ΤΗς ΠΟΛΗς του Τσαρλι τσαπλιν

και απο ενα ελληνικο ΠΕς ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

τα ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ..του Βεντερς

.

Braveheart

Και σε άλλο ένα (ίσως να λεγόταν crash) που πυροβολήθηκε ενα κοριτσάκι , μπαίνοντας μπροστά από το όπλο του κακοποιού , για να σώσει τον πατέρα της , βασιζόμενο στο τυχερό φουλάρι που της είχε δώσει .

MILLION DOLLAR BABY

CITY LIGHTS (CHARLIE CHAPLIN)

GOOD WILL HUNTING
(στην σκηνή που ο Robin Williams επαναλαμβάνει στον Matt Damon "δεν φταίς εσύ - δεν φταίς εσύ" και εκείνος χαμογελόντας στην αρχή καταρρέει μετά αφήνοντας όλες τις "άμυνές" του και κλαίει στην αγκαλιά του...)