Σε ποσα site ειστε συχνοι θαμωνες?

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,393
Εγω σε αυτο,καθως και στο headfi,αλλα εκει τελευταια δε μπαινω και τοσο συχνα πλεον.

Εσεις?

Υ.Γ Εννοω να ειστε και μελη και να μπαινετε να συμετεχετε στις συζητησεις.

Last edited:
Αν συμετέχω και σε άλλο forum θα με χωρίσει η γυναίκα μου και θα με απολύσουν από τη δουλειά...

-bye-

Re: Απάντηση: Σε ποσα site ειστε συχνοι θαμωνες?

Αν συμετέχω και σε άλλο forum θα με χωρίσει η γυναίκα μου και θα με απολύσουν από τη δουλειά...

-bye-

Οποτε προσεχε!:grandpa:

Αvclub πρωτίστως(τί άλλο..) και απο bloggs στον eksapodo,στο pontos kai aristera,στο Aρδην και στο antinews.
Kαθημερινή,Ελευθεροτυπία και Guardian για ενημέρωση...

Υ.Γ.
Και οταν θέλω ´ψώνια´για Μουσική,mdt,amazon ,και μερικές φορές i-tunes...Συχνάζω ώρα εκεί γιατί δεν υπάρχει ωραιοτερο πράγμα απο το να φτιάχνεις με την ησυχία σου τον καταλογο τών παραγγελιών σου,με την ησυχία σου..Και λόγω τού πλούτου τών τίτλων ειναι καλύτερα καί απο δισκοπωλείο.

Last edited:
Περνάω πολύ χρόνο online ειδικά τις εποχές που διαβάω γιατί είμαι συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. Οπότε έχουμε και λέμε,

Avclub
Flickr (και στα φόρουμ του και απλά χαζεύοντας φωτογραφίες και τεχνικές)
photo.net
pentaxforums
apug

Facebook/msn/skype όταν θέλω να επικοινωνήσω με κανέναν φίλο και να δώ τα νέα τους γενικότερα.

Ελευθεροτυπία, BBC, NY times, για ενημέρωση και διάβασμα του τί συμβαίνει στον κόσμο. Αραιά και που θα μπώ και tvxs.gr για καμιά ανάλυση.
Επίσης contra.gr για τα τελευταία αθλητικά νέα και SportDay για να διαβάσω τα άρθρα του Πανούτσου/Καρπετ

Τελευταία μπαίνω συχνά στο JustinGuitar, απο όπου προσπαθώ και να μάθω να γρατζουνάω την κιθάρα.

Είμαι συνεχώς στο PtyxioMed.gr, φορουμ των φοιτητών της Ιατρικής του ΑΠΘ για θέματα, SOS, ημερομηνίες και γενικά οτιδήποτε αφορά την σχολή. Ειδικά όσο διαβάζω είναι πάντα ανοικτή σελίδα εκεί.

Διασκέδαση και παιχνίδι δεν μπορούν να λείπουν.
Travian όπου διαπρέπω φτιαχνοντας αυτοκρατορίες
Hattrick που είσαι προεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας με real time αγώνες και σεζόν. Παίζω στην 5 κατηγορία της ελλάδας...

YouTube, όταν θέλουμε να χαζέψουμε κανα τραγουδάκι, η videακι

Και βεβαίως eBay, που έχουμε ανοικτά τα μάτια για καμια καλή προσφορα.

Αυτα πάνω κάτω...

Με το που μπαίνω στο pc ανοίγουν:

avclub, ebay, zougla, diorismos, Steki Pliroforikon, Ekpaideusi, pde, in, g3twarez, pspgr, dpgr, flickr, sport24, sport-fm, bwin, betoto, didaskalia, xscores, scores24, facebook, audiovideo, emarket, blue-whitegt.

Με bold είναι τα fora, στα οποία σε κάποια γράφω συχνά και σε κάποια άλλα όχι αλλά τα παρακολουθώ λόγω χόμπι ή δουλειάς.

Last edited:
90% στο Ebay :worshippy:

97% εβαυ :BDGBGDB55:
..... εδω και στο Ινσομνια και που και που στο αλλο αντιπαλο φορουμ και μετα εφημεριδες και η σελιδα με τα ραδιοφωνα που μενει ολη μερα για να ακουμε ραδια ναουμ......

Last edited:
Καθημέρινώς avclub και ebay.de και thegreekz.com
καθώς και σε ιστοσελίδες εφημερίδων.
Περιοδικώς σε vwclub,greekgalaxy.net,navimania,youtube,audiovideo...

Απάντηση: Re: Σε ποσα site ειστε συχνοι θαμωνες?

Με το που μπαίνω στο pc ανοίγουν:

avclub, ebay, zougla, diorismos, Steki Pliroforikon, Ekpaideusi, pde, in, g3twarez, pspgr, dpgr, flickr, sport24, sport-fm, bwin, betoto, didaskalia, xscores, scores24, facebook, audiovideo, emarket, blue-whitegt.

Με bold είναι τα fora, στα οποία σε κάποια γράφω συχνά και σε κάποια άλλα όχι αλλά τα παρακολουθώ λόγω χόμπι ή δουλειάς.

Με κόκκινο χρώμα τα sym-fora!!!!!!!!!!:D:D-bye-