Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω;;;

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι απλό για πολλούς αλλά για μένα πολύ δύσκολο....:FSGSFGS4:
Χθες κατέβασα από γνωστό site μια ταινία θρίλερ με ενσωματωμένους ελληνικούς τίτλους μάλιστα σε μορφή AVI. Στον υπολογιστή παίζει κανονικά με όλα τα γνωστά προγράμματα αναπαραγωγής. Θέλω να το γράψω σε dvd για να το δω από την τηλεόραση μου. Το αντέγραψα με την βοήθεια του Nero αλλά το dvd μου δεν το διαβάζει!!! Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω για να το παίζει ένα απλό οικιακό dvd;;; :argue:
Σας ευχαριστώ.....

Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποια διεύθυνση για να τα βρω;;; προσπάθησα αλλά με στέλνει σε άλλες διευθύνσεις και...μπερδεύτηκα πολύ!!! Έχω το Any DVD Converter pro, το κάνω (την ταινία απο το AVI), σε διάφορες μορφές Mpeg, καθώς και σε DVD αλλά δεν μου τα παίζει κανένα!!!!Τι να κάνω;;;;;

Γεια σας
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι απλό για πολλούς αλλά για μένα πολύ δύσκολο....:FSGSFGS4:
Χθες κατέβασα από γνωστό site μια ταινία θρίλερ με ενσωματωμένους ελληνικούς τίτλους μάλιστα σε μορφή AVI. Στον υπολογιστή παίζει κανονικά με όλα τα γνωστά προγράμματα αναπαραγωγής. Θέλω να το γράψω σε dvd για να το δω από την τηλεόραση μου. Το αντέγραψα με την βοήθεια του Nero αλλά το dvd μου δεν το διαβάζει!!! Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω για να το παίζει ένα απλό οικιακό dvd;;; :argue:
Σας ευχαριστώ.....

Επελεξες στο NERO ... NERO VISION μετα DVD VIDEO ;;;;
μετα εκανες ADD το αρχειο απο το φακελο που ειναι στο παραθυρο του ΝΕΡΟ που ανοιξε ;;;;;

αποκλειαιται να μην το γραψει και να μην παιζει σε επιτραπεζιο .....

εγω με αυτο γραφω τα ΑVI μου ..

Έχω το Nero το 6.6 το Ελληνικό και μέσα από αυτό χρησιμοποιώ το express! Που είναι αυτό το .....nero Vision;;;; σε πια "ενότητα";;;;
Τελικά κατέβασα το AVI2DVD.... (αυτό που είναι και Ελληνικό...) Ομολογώ το "παίδευα" 3 ώρες για να το καταλάβω και έβαζα την ταινία μέσα για να μου το κάνει..... Ε! τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Πολύ πολύπλοκο!!!
Αρχίζω να ....απογοητεύομαι!!!!

Έχω το Nero το 6.6 το Ελληνικό και μέσα από αυτό χρησιμοποιώ το express! Που είναι αυτό το .....nero Vision;;;; σε πια "ενότητα";;;;
Τελικά κατέβασα το AVI2DVD.... (αυτό που είναι και Ελληνικό...) Ομολογώ το "παίδευα" 3 ώρες για να το καταλάβω και έβαζα την ταινία μέσα για να μου το κάνει..... Ε! τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Πολύ πολύπλοκο!!!
Αρχίζω να ....απογοητεύομαι!!!!

νομιζω και το ΝΕΡΟ 6,6 το εχει το ΒΙΖΙΟΝ ......

ειναι στις πρωτες πρωτες επιλογες ..... θα το δεις !ειναι στο αρχικο παραθυρο αριστερα στις επιλογες!!!!!!
θα το βρεις σιγουρα!
δεν θυμαμαι ομως αν το εχει η 6,6 εκδοση ....

Όσο για αν προσπάθησα για το Vision από το Nero 6.6 το Ελληνικό, ΔΕΝ το βρήκα! Ίσως να υπάρχει στην νεότερη έκδοση του 7!
Προσπάθησα από το πρόγραμμα του ConvertXtoDvd !
Τώρα είναι ένας γνωστός μου που ίσως καταφέρουμε να το εγκαταστήσουμε "κανονικά"!!!
Θα δούμε.....

φιλε μου με τον τροπο που προσπαθησες πιο πριν ΜΗΠΩΣ στο τελος δεν μετονομασες τα αρχεια σε video_ts και audio_ts???γιατι καπου πρεπει να εχει μια εντολη ,που αν δε την τσεκαρεις ,το dvd σου βλεπει απλα ενα αρχειο....τσεκαρισε το