Σε τι συχνότητα φτάνουν οι core2duo;

Greg thanks για την άμεση και αναλυτικότατη απάντηση.

No worries. Γιαυτο ειμαστε ολοι εδω.

Καταρχήν από μνήμες έχω 1Gb αυτή εδώ: JetRam Transcend 1GB - DDR2 800. Προφανώς εάν επιλέξω ποσοστιαία αύξηση μπορώ να κάνω την επιλογή που κάνεις και εσύ δηλ.FSB 1200/DDR2-800?
-bye-

Λογικα ναι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μια χαρα μνημες ειναι και η Transcend. Οχι για παραπανω κλοκια βεβαια, ουτε για χαμηλοτερα CAS αλλα οτιδηποτε στην κατηγορια */DDR2-800 το εχεις ανετα.. Δες και πες μας..οχι τιποτα αλλο αλλα περιμενει και ο nek :flipout:

Thanks Greg. θα το δοκιμάσω από βδομάδα γιατί τώρα είμαι ψόφιος
και αύριο φεύγω για ΣΚ (να έχω και στην αναμονή τον νέκταρ:jester: )

-bye-

Καλη και ποιοτικη εταιρια η Gigabyte αλλα 3 κατοσταρικα για ι680 μητρικη απο την στιγμη που εχουνε κυκλοφορησει και τα P35 με 2 κατοσταρικα..τι να σου πω, δεν ξερω..
Εχει βεβαια σημασια και για τι πραγμα το θελεις. Κι εγω ειχα δωσει γυρω στα 280 για μια σουπερ ουαουου EVGA μητρικη και τελικα οταν χαλασε και μου δωσανε πιστωτικο και πηρα μια ASUS P5W-DH Deluxe. Μου κοστισε 100 ευρω λιγοτερα και ειναι μια χαρουλα..απορω γιατι ειχα δωσει τοσα λεφτα την πρωτη φορα..

sorry gia to offtopic::afro:
παίδες για εμένα τον χαλαρό χομπίστα που θέλω νέο pc μόλις πέσουν οι τιμές αρχές Αυγούστου, ποια MB P35 και ποιον CORE2 θα συμβουλευατε και με ποια μνήμη; σε μεσαία τάξη τιμής σκέφτομαι για ASUS PK5, TRANCEND 667 2 GIGA και τον 6420, με κάρτα γραφικών ΑΤΙ 1950 PRO 512 or Nvidia 8600 GT(S; ) 256...ποια εταιρία να προτιμήσω ΑΤΙ ή Ν;
αν κάποιος ξέρει, χωρίς ο/c το παραπάνω σύστημα τα καταφέρνει σε όλα τα HD έργα;
(και αν κάποιος έχει υπομονή να μου πει με PM που στο καλό βρίσκει κανείς HD έργα στο διαδίκτυο γιατί έχω ADSL λίγες βδομαδες κι ειμαι ασχετος...και δεν το έχω να κατεβάζει , κρίμα δεν είναι;;;)