Seagate theater...???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Seagate theater...???

Δηλαδή παίζεις ενα ενα τα κομμάτια; :blink:

Ενα ενα ή φτιαχνεις ενα folder με την μουσικη που θες σαν playlist.
Απο το τιποτα......αυτο εκανα εγω τουλαχιστον στο popcorn 110 που ειχα.
Αν εχει αλλαξει κατι ας ενημερωσει καποιος γιατι ειμαι "απ εξω" απο τον χορο κατι μηνες τωρα....

Αυριο θα πάω να δω ενα HTPC που πουλάει ενας φίλος το οποιο το "εφτιαξε" μονο για audio υποτίθεται... 150 (χωρις σκληρό) σε κουτι που μπορεί να μπει στο rack. Τα ακριβή χαρακτηριστικά θα τα δω αυριο...
Απο οτι μου ειπε είναι εντελώς αθορυβο (δεν εχει ανεμιστηράκια) ... αν του βάλω και εναν "σκληρό" τυπου μνήμης (πως λέγονται δεν ξέρω... αλήθεια μέχρι πόση χωρητικότητα εχουν αυτοί; ) συν μια κάρτα γραφικών της προκοπής μήπως είναι καλύτερη λύση τελικά;

...μεχρι να μπορέσω να πάρω το Mac Mini που θα ήθελα κανονικά;;

Αυριο θα πάω να δω ενα HTPC που πουλάει ενας φίλος το οποιο το "εφτιαξε" μονο για audio υποτίθεται... 150 (χωρις σκληρό) σε κουτι που μπορεί να μπει στο rack. Τα ακριβή χαρακτηριστικά θα τα δω αυριο...
Απο οτι μου ειπε είναι εντελώς αθορυβο (δεν εχει ανεμιστηράκια) ... αν του βάλω και εναν "σκληρό" τυπου μνήμης (πως λέγονται δεν ξέρω... αλήθεια μέχρι πόση χωρητικότητα εχουν αυτοί; ) συν μια κάρτα γραφικών της προκοπής μήπως είναι καλύτερη λύση τελικά;

Short answer: OXI

Ενα media player "της σειράς" θες με κόστος όχι μεγαλύτερο από 100 Ευρώ και πολλά λέω. Αυτά που ζητάς τα βρίσκεις σε ένα media player με Realtek 1073+ για παράδειγμα (αλλα και σε πολλά ακομη). Κοίτα ΕΔΩ να δεις το τελευταίο που πήρα, νομίζω σε καλύπτει με το παραπάνω στα 65 Ευρώ περίπου.

Το εχω δει το εν λογω thread...
όμως αυτό που δεν έχω πει είναι οτι πέρα απο την απλή θέαση ταινιών που δεν εχω ιδιέταιρες απαιτήσεις με ενδιαφέρει πάρα πολύ το pc ως αναπαραγωγέας audio... flac (24/96). Εκεί θέλω να έχω όσο καλύτερο απoτέλεσμα γίνεται.
Μέχρι στιγμής παίζω με το laptop (win7-foobar με wasapi plugin -usb to optical μεσω ProdigyCube στο Wolfson DAC)... επόμενο βημα είναι η αντικατάσταση της Prodigy με ενα HiFace της M2Tech.
Το θέμα μου ειναι οτι το laptop κάνει φασαρία...
Αν τελικά πάρω pc (μιας και δεν μπορώ να πάρω το mini mac που θα ήθελα)
θα το συνδέσω στο συστημα πρωτίστως ως Audio player μεσω HiFace όπως είπα ακυρώνωντας το θορυβώδες λαπτοπ και ταυτόχρονα θα έχω και το πλεονέκτημα της θέασης ταινιών...

Δηλαδή στην περίπτωση του pc αλλάζουν κάπως οι προτεραιότητες...

...με ενδιαφέρει πάρα πολύ το pc ως αναπαραγωγέας audio... flac (24/96)

Παίζει flac και ape, το δοκίμασα μόνος μου, διάβασε ΕΔΩ

Και απ' την περιγραφή του:
Q: FLAC 24/96 (24bit / 96KHz)?
A: Yes. HiMedia HD300A Player plays FLAC 24bit / 96KHz audio files, considered by some as high definition ”Studio Master Pro” audio quality.

Παίζει flac και ape, το δοκίμασα μόνος μου, διάβασε ΕΔΩ

Και απ' την περιγραφή του:
Q: FLAC 24/96 (24bit / 96KHz)?
A: Yes. HiMedia HD300A Player plays FLAC 24bit / 96KHz audio files, considered by some as high definition ”Studio Master Pro” audio quality.

ναι φιλε μου σου ειπα το ειδα το thread... το θεμα δεν ειναι μόνο να τα παιζει αλλα και πως τα παίζει πλέον... αν το συγκρίνουμε με ενα pc optimized 4 audio εννοώ!!!

Πάντως αν τελικά δεν το πάρω το pc το εν λόγω player είναι στις βασικες υποψηφιότητες για αγορά...

ναι φιλε μου σου ειπα το ειδα το thread... το θεμα δεν ειναι μόνο να τα παιζει αλλα και πως τα παίζει πλέον... αν το συγκρίνουμε με ενα pc optimized 4 audio εννοώ!!!

Πάντως αν τελικά δεν το πάρω το pc το εν λόγω player είναι στις βασικες υποψηφιότητες για αγορά...

Έχεις δίκιο :)

Τώρα που ξαναδιαβάζω το προηγούμενο ποστ μου ακούγομαι περισσότερo σαν πωλητής που προσπαθώ να πείσω τον πελάτη, sorry ;)

Απάντηση: Re: Seagate theater...???

Έχεις δίκιο :)

Τώρα που ξαναδιαβάζω το προηγούμενο ποστ μου ακούγομαι περισσότερo σαν πωλητής που προσπαθώ να πείσω τον πελάτη, sorry ;)

δεν πιστεύω να παίρνεις προμήθεια για κάθε μηχάνημα που παίρνουμε?:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Seagate theater...???

δεν πιστεύω να παίρνεις προμήθεια για κάθε μηχάνημα που παίρνουμε?:BDGBGDB55:

Χαχαχα ναι μου στέλνει κι ένα παγωτό με κάθε νέα αγορά! :flipout: