second stage loader 72

Λοιπόν μου έτυχε προσωπικά πολύ πρόσφατα αφού 2 φίλοι αγόρασαν τον 800άρη από τον επίσημο εισαγωγέα και υπήρχε πρόβλημα αφού με εντολή επανεκκίνησης από το μενού δεν έκανε reboot το μηχανάκι.
Περιττό να πω πως τα μηχανάκια και τις 2 φορές επεστρέψαν πίσω για αντικατάσταση μιας πλακέτας, οπότε υπάρχει πρόβλημα με μια παρτίδα !
Δεν θα έπρεπε αυτά να αποσταλούν πίσω στο εργοστάσιο ώστε οι αγοραστές να μη ταλαιπωριούνται ?
Γιατί πωλιούνται κανονικά ?
Ρε που μπλέξαμε !!!

Αν και εχω μια υποψια με της πλακετες!!ειναι θεμα πλακετας ομως?ή κατι αλλο πρεπει να μαθουμε.
Μεγαλη εντυπωση με κανει πως στο εργοστασιο δεν κανουν τεστ τους δεκτες και τους στελνουν ετσι,και ταλαιπωρουνται αδικα αυτη που τα αγοραζουν.
Ευλογη η απωρια του λευτερη πρεπει να παρουμε μια απαντηση για το θεμα αυτο.

Πλακέτα ή chip? Ιδού το ερώτημα..

Για όσους διερωτηθούν, η αλλαγή του chip προσαρμόζει τους κλώνους στα νέα δεδομένα, δηλαδή συμβατούς με τους νέους bootloaders.

Ο αντιπρόσωπος θα έπρεπε να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση και εν πάσει περιπτώσει να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην υποβληθούν οι αγοραστές του δέκτη σε αυτή την ταλαιπωρία.
Δεν είναι λίγο πράγμα να ανυπομονείς να παραλάβεις τον ακριβοπληρωμένο σου δέκτη και μόλις του κάνεις την πρώτη αναβάθμιση να μη μπουτάρει.

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να δημοσιεύσει δελτίο τύπου και να ενημερώνει τον κόσμο και όχι να αφήνει να αιωρούνται υποψίες περί της γνησιότητας του δέκτη, κάτι το οποίο αποβαίνει σε βάρος του.
Υπενθυμίζω ότι βασικό γνώρισμα των κλώνων είναι πως μετά την αναβάθμιση σε πρόσφατο Image με νέο bootloader, ο δέκτης δεν μπουτάρει..

Alex δέν ξέρω αν φταίει η πλακέτα ή το chip αλλά εμένα μου άλλαξαν και τα δύο.Είχα φροντίσει και πήρα φωτογραφίες από τον ελαττωματικό και τις σύγκρινα όταν ήρθε ο δέκτης μετά την επισκευή.Όλα είναι αλλαγμένα.Παρατήρησα όμως κάτι άσχετο με τα παραπάνω.Όταν έβγαλα την βάση για να εγκαταστήσω έναν σκληρό που έχω,είδα από κάτω ότι υπάρχει μια usb και κάτι άλλοι ακροδέκτες.Ξέρει κανείς τι είναι αυτά και αν είναι λειτουργικά?

Αν ανέβαζες μια φωτογραφία θα ήταν πιο εύκολο να απατήσει κάποιος.
Οι μητρικές σχεδόν πάντα έχουν περισσότερες δυνατότητες από αυτές που παρέχονται ως συνδέσεις στην πίσω πλευρά του δέκτη.

Ορίστε και οι φωτογραφίες.Η USB βρίσκεται δίπλα στην θύρα CI.

Attachments

• DSC02719.JPG
    DSC02719.JPG
    140.9 KB · Views: 32
  • DSC02723.JPG
    DSC02723.JPG
    151.7 KB · Views: 31
  • DSC02724.JPG
    DSC02724.JPG
    137.4 KB · Views: 27