Σειρές με θέμα την Κατασκοπεία

The Ipcress File (2023)

συμπαθεστατο remake της παλιας ταινιας. Γοητευτικοτατοι και οι 3 πρωταγωνιστες. Πηρα τη δοση μου απο tom hollander στο white lotus s2, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετος :)

• Like
Reactions: cacau
The Ipcress File (2023)

συμπαθεστατο remake της παλιας ταινιας. Γοητευτικοτατοι και οι 3 πρωταγωνιστες. Πηρα τη δοση μου απο tom hollander στο white lotus s2, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετος :)

Επιστρέφω, μιας και την έχω σχεδόν τελειώσει (προτελευταίο επεισόδιο). Πραγματικά αξίζει τον χρόνο σας. Γοητευτικοί πρωταγωνιστές, η περίοδος έχει αποδοθεί ωραία, ενώ στο τέλος έχει πάρει μια τροπή η ιστορία, την οποία δεν περίμενα.
Λιγότερο «εγκεφαλικη» από πχ το slow horses, αλλά στυλιστικα πανέμορφη.

Πρροτεινω τη καινουργια σειρα εξι επεισοδειων: SPY / MASTER.
Απο τις ποιο ρεαλιστικες που εχω δει.

Η κοπελίτσα είναι μια χαρά, ο πρωταγωνιστής είναι σαν τον Graham Coxon!!!
Ανατροπές επί ανατροιπών όμως οι οποίες ήταν κουραστικές κατ'εμέ.

• Like
Reactions: avpap
Η κοπελίτσα είναι μια χαρά, ο πρωταγωνιστής είναι σαν τον Graham Coxon!!!
Ανατροπές επί ανατροιπών όμως οι οποίες ήταν κουραστικές κατ'εμέ.
ειχε καλο καστ, αλλα θα μπορουσε να ειχε βγει ΠΟΛΥ καλυτερη

Επιστρεφω στο αγαπημενο μου genre με μια ακομα προταση

The Veil

μπορειτε να το βρειτε στο disney plus, στον θειο ή οπου αλλου βρισκετε το υλικο σας.

Εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια και θεωρω οτι αδικειται απο το 6.4 στο imdb. Γενικα η δουλεια του steven knight μου αρεσει, ενω οι δυο πρωταγωνιστριες ειναι εξαιρετικες.

Ριχτε του μια ματια!

Ποτε δεν θυμαμαι να εχουμε τοσες επιλογες στο συγκεκριμενο genre.
The old man
slow horses
the jackal
the veil
the agency

και αναφερω μονο τις γνωστες παραγωγες, καθως ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλες. Πραγματικα εξαιρετικη εποχη για οσους τους αρεσει αυτο το ειδος!

Είχε βγάλει το 2021 το netflix μια πολύ ωραία σειρά ντοκυμανταίρ 8 επεισοδίων με θέμα την κατασκοπία και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι κατάσκοποι ανά εποχή.Αξίζει να τη δείτε.Λέγεται Spycraft

• Like
Reactions: pepis and avpap