Σειρές που βλέπαμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες

G+Force.jpg

To Shaka Zulu πρωτη φορα το ακουω στη ζωη μου.

@teddy743 To frasier που το επαιζε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες;;; Εγω παντως το θυμαμαι στα 20+ μου (2000-2004) να το παιζει 4-5 τα χαραματα το mega.Ειχε παιξει ποτε σε ποιο φυσιολογικη ωρα;

Βίντεο κασέτες Vhs :flipout: Τηλεόραση δεν έχω απο πολύ πιτσιρικάς (ούτε καν κεραία) (μετά το αγόρασα και σε dvd) τωρα υπάρχει ονλινε και σε καλύτερη ποιότητα. Ατελείωτο γέλιο! Ο Ναιλς απλά θεός....βασικά όλοι ήταν ένας κι ένας.

Βίντεο κασέτες Vhs :flipout: Τηλεόραση δεν έχω απο πολύ πιτσιρικάς (ούτε καν κεραία) (μετά το αγόρασα και σε dvd) τωρα υπάρχει ονλινε και σε καλύτερη ποιότητα. Ατελείωτο γέλιο! Ο Ναιλς απλά θεός....βασικά όλοι ήταν ένας κι ένας.

συμφωνω σε ολα και παραμεινει η αγαπημενη μου "κωμικη" σειρα ολων των εποχων. Βαζω το κωμικη σε εισαγωγικα επειδη αν και εβγαζε γελιο συχνα-πυκνα φλερταρε με την καταθλιψη και το δραμα.

Εκτος απο αυτa που ειπωθηκαν πρεπει να εβλεπα που και που jump street 21 , Sledge Hammer! , Degrassi High και φυσικα beverly hills 90210

Εβλεπα και μια ζορικη σειρα με κατι καταραμενα (?) αντικειμενα της οποιας τον τιτλο δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα αυτη την στιγμη :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Married with Children - (1986 - 1997)

Επική σειρά!! :music-smiley-005:

Epic.....τα χω ολα σε dvd!!!

Re: Απάντηση: Σειρές που βλέπαμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες

το πλοίο της αγάπης ..

Και αυτό το έβλεπα! :p

Ο γιατρός είχε επιτυχίες!! :cool: