Σειρές που βλέπαμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες

Hart to hart!!! έχω τις σεζόν αλλά μόνον την πρώτη νομίζω με ελληνικούς υπότιτλους!

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχουν για τις υπολοιπες σεζον , σε τι ποιοτητα ειναι ;

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχουν για τις υπολοιπες σεζον , σε τι ποιοτητα ειναι ;
απλα avi ειναι μην νομιζεις αλλα βλεπονται !μερικα ειναι mpg και ειναι χειροτερα απο οτι βλεπω

απλα avi ειναι μην νομιζεις αλλα βλεπονται !μερικα ειναι mpg και ειναι χειροτερα απο οτι βλεπω

Αυτο ειναι το κακο , σειρες που εχουν αφησει ιστορια , δεν υπαρχουν σε καλη ποιοτητα εικονας και ηχου , εκτος απο το προβλημα με τους υποτιτλους που οχι ελληνικοι δεν υπαρχουν αλλα ουτε καν αγγλικοι

Αυτο ειναι το κακο , σειρες που εχουν αφησει ιστορια , δεν υπαρχουν σε καλη ποιοτητα εικονας και ηχου , εκτος απο το προβλημα με τους υποτιτλους που οχι ελληνικοι δεν υπαρχουν αλλα ουτε καν αγγλικοι
σε DVD έστω αγγλικό δεν έχει βγει τουλάχιστον το hart to hart που θέλω; να έχει έστω καλύτερη εικόνα!

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

To frasier που το επαιζε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες;;; Εγω παντως το θυμαμαι στα 20+ μου (2000-2004) να το παιζει 4-5 τα χαραματα το mega.Ειχε παιξει ποτε σε ποιο φυσιολογικη ωρα;
Νεα επεισοδια σε revival στις 12 οκτωβριου. ;)

• Wow
Reactions: avpap
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ξαναβλέπω τώρα από την 1η σεζόν σε πολύ καλή ποιότητα και Full Screen στην TV 16:9 !!

Οι χαρακτήρες ένας και ένας !!! 😂

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ξαναβλέπω τώρα από την 1η σεζόν σε πολύ καλή ποιότητα και Full Screen στην TV 16:9 !!

Οι χαρακτήρες ένας και ένας !!! 😂
Εγώ που θέλω να πάρω το DVD set της σειράς, το original, με την σημαία του Αμερικανικού Νότου κι έχει απαγορευτεί ;;;

Σαν τρελλος εβλεπα απο πολυ μικρος οταν ακομα δεν ειχαμε τηλεοραση σπιτι και πηγαινε στον παπου και γιαγια να τις βλεπω οταν δεν βαριονταν οι γονεις μου.
Και μετεπειτα οταν τελικα πηραμε τηλεοραση (με την προυποθεση να διαβαζω τα μαθηματα μου .... μπαααα)
Μαχη
Χαμενοι στο διαστημα
Χαϊ Σαπαραλ
Διαστημα 1999
συν κατι αστυνομικα Χαβαϊ 0-5, Οι Ρουκις
Κουνγκ Φου και Αγρια Δυση.

Τωρα που το σκεφτομαι σαν κομιξ μου φαινονται πλεον στο μυαλο μου.

Τα κομιξαδικα σηριαλ τοτε δεν ειχαν την προσωπικη ατζεντα (του καθενος).
Ηταν αυτο που αρεσε στους περισσοτερους, οχι στην μειοψηφια.
Δεν εβλεπες ομοφυλοφιλους στην Μαχη και το Χαϊ Σαπαραλ.
Ουτε κοριτσακια με χαλκα στην μυτη και τα χειλια να πιλοταρουν
Αετους στο Διαστημα 1999 η Jupiter-2 στους Χαμενους στο Διαστημα.

Υπηρχε ενας σεβασμος στην γενικη αντιληψη (κοινη συνισταμενη) του τηλεοπτικου κοινου.
Οχι οτι αρεσει στο 5% (και παρακατω). Ηταν εξαιρετικα απλο (και ειναι εξαιρετικα απλο)
να κανεις ενα γκαλοπ και να ΒΡΕΙΣ τι αρεσει στο 95%. Αλλα ....... στου κουφου την πορτα !