Σειρές στη NOVA

jimmy0077

AVClub Addicted Member
15 January 2013
2,488
Αθήνα
Ανοίγω αυτό το thread προσπαθώντας να βρω πληροφορίες για αξιόλογες σειρές που προβάλλονται στην Nova χωρίς να αναγκαστώ να ξεψαχνίσω όλο τον οδηγό της Nova.

Πιστεύω είναι χρήσιμο για κάποιον που θέλει να δει καμία σειρά μέσω της συνδρομής του.

Καλό θα ήταν να μπαίνουν πληροφορίες όπως κανάλι προβολής,πρόγραμμα προβολής,σεζόν κτλ Και φυσικά κριτικές

Εγώ προσωπικά βλέπω το Agents of Shield στο Fox.

Προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.30 και σε επανάληψη στις 0.45.

Αν σε κάποιον αρέσουν οι ταινίες της Marvel, θα του αρέσει και η σειρά. Είναι ας πούμε συνέχεια των Avengers. Συμμετέχουν αρκετοί που συμμετείχαν και στην ταινία.

Eίναι στην 1η σεζόν. Αυτή την Πέμπτη θα προβληθεί το 3ο επεισόδιο.

Re: Σειρές στην Nova

Και εγω θεωρω χρησιμο ενα τετοιο θεμα .
Δεν ειχα παρει ειδηση οτι προβαλετε τετοιου ειδους σειρα .
Θα της ριξω μια ματια την Πεμπτη .

Re: Σειρές στην Nova

Εγώ είδα διαφήμιση για καινούρια σειρά. "Grand Hotel" λέγεται και θα παίζει στην θέση του Hannibal κάθε Κυριακή βράδυ. Dowton Abbey μου θυμίζει λίγο!

Φυσικά οι δύο σημαντικότερες σειρές του FOX:
•Homeland, κατασκοπευτικό δράμα / θρίλερ, αυτήν την στιγμή ολοκληρώνει τον τρίτο του κύκλο. Να το έχετε στο νου σας, αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τελευταίο, αλλιώς χάνει τη μαγεία του.
•The Walking Dead, θρίλερ επιβίωσης. Σαν τις κλασσικές ταινίες με ζόμπι, πολλές φορές με στοιχεία σαπουνόπερας. Εκπληκτικός πρώτος κύκλος, πιο μονότονος δεύτερος, αρκετά καλός τρίτος. Τώρα βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο.

Από κωμωδίες, ξεχωρίζω το How I Met Your Mother, το οποίο προβάλλεται πολλές φορές στο FOX (όχι αυτήν την περίοδο), και τα νεότερα επεισόδια (μία σεζόν πίσω συγκριτικά με Αμερική) στο NovaCinema.
Αξίζει μία ευκαιρία και στο Arrested Development (καθημερινά στο FOX οι τρεις πρώτοι κύκλοι), για πολλούς η καλύτερη αλλά και πιο αδικημένη κωμωδία όλων των εποχών. Σειρά με ιδιαίτερο χιούμορ, πολυβραβευμένη, παίχτηκε τρεις σεζόν, κόπηκε κι επέστρεψε φέτος με τέταρτο κύκλο στο Netflix. Στην ουσία το "μπαμ" το έκανε αφού κόπηκε.

Θα ελέγξω τι άλλο αξιόλογο προβάλλεται και θα ενημερώσω.

Να σας πω κάποιες που έχω δεί και θα συνεχιστουν να προβάλλονται και το 2014:

NovaCinema 1 & HD
Person of Interest - Παρασκευή 21:00
NCIS - Πέμπτη 21:00
How I Met Your Mother
Hannibal - Πέμπτη 01:20
The Following - Αναμένεται ο 2ος κύκλος
The Newsroom - Αναμένεται ο 3ος κύκλος
Broadwork Empire - Αναμένεται ο 5ος κύκλος

Άλλες που ξέρω:
CSI - Σάββατο 21:00
The Mentalist - Τετάρτη 21:00

Επίσης στο site του Novacinema: http://www.novacinema.gr/tv/series

FOX
Marvel's Agents of Shield - Πέμπτη 21:30
American Horror Story: Coven - Κυριακή 23:30
Homeland - Αναμένεται ο 4ος κύκλος

Ξεχωριστές ιστορίες είναι σε κάθε σεζόν, παίχτηκε το επεισόδιο 6 τη προηγούμενη εβδομάδα στο Fox.

Καλησπερα και χρονια πολλα!
Για μενα το καλυτερο σιριαλ της Νοβα ειναι το Game of thrones στα Novacinema και on demand. Ειναι βεβαια φαουλ τους που δεν παιζουν το τι εγινε στα προηγουμενα επεισοδια (εχει απειρους χαρακτηρες) αλλα η σειρα ειναι απιστευτη! Γενικα οι παραγωγες του HBO ειναι εγγυηση και ειναι κριμα που η Νοβα παιζει μονο 3 (thrones-Broadwalk empire-Newsroom, το τελευταιο οχι ταυτοχρονα με Αμερικη).

Απο κωμωδιες τα Rules of engagement, Raising Hope, Modern family, Simpsons, Family guy και επισης το Arrested development οντως τα σπαει. Ανετα γινεται ριμεικ στα ελληνικα, οποιος το εχει δει καταλαβαινει ;)

Tην Τετάρτη ξεκινάει στο Fox το "Τhe Americans".

Καλά πράγματα ακούγονται για την σειρά η οποία θα συνεχίσει και με 2η σεζόν στην Αμερική.
Τοποθετείται χρονικά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και αφορά αμερικανο-ρώσικη κατασκοπεία.

http://www.fox-greece.gr/the-americans

Re: Απάντηση: Σειρές στη NOVA

Είδα τηλεοπτικό σποτάκι για μια νέα σειρά στην Nova που ξεκινάει 1 Ιουλίου. Πρόκειται για την σειρά The Leftovers και αν κρίνω από το σενάριο πρέπει να είναι άκρως ενδιαφέρουσα

Re: Απάντηση: Σειρές στη NOVA

Να αφήσετε τις σειρές και να διαβάσετε το βιβλίο :flipout:

Δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, με το μισό πληθυσμό εξαφανισμένο...