Σειρές τηλεόρασης σε 720p. Αξίζουν;

nickmavros

New member
17 October 2007
44
Ξέρει κανείς αν αξίζουν όσον αφορά την ποιότητα οι σειρές τηλεόρασης που κυκλοφορούν στο δίκτιο και είναι HDTV 720p;

Έχουν διαφορά από τις απλές HDTV;

Ξέρει κανείς αν αξίζουν όσον αφορά την ποιότητα οι σειρές τηλεόρασης που κυκλοφορούν στο δίκτιο και είναι HDTV 720p;

Έχουν διαφορά από τις απλές HDTV;

Γενικοτερα ναι...
Παντως(προσωπικη εμπειρια κ αποψη))ακολουθωντας τους οδηγους που υπαρχουν στο αναλογο thread(zoom,ffdshow κ.τ.λ) για να παιξεις sd-dvd,μπορεις να εχεις παραπλησια αποτελεσματα,ειδικα αν το encode δεν ειναι πολυ καλο...
:ernaehrung004:

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά αναφέρομαι σε συμπιεσμένο βίντεο έτσι;
Οπότε προτείνεται να κατεβάζω τα 720p επεισόδια.
Είναι εμφανής η διαφορά; διότι πιάνουν διπλάσιο χώρο άρα θα χρειάζονται κ διπλάσιο χρόνο για να κατέβουν.
Με οποιαδήποτε τηλεόραση θα καταλάβεις τη διαφορά ή θα πρέπει ας πούμε να είναι HD ready;

ναι η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης!
αν δεν εχεις προβλημα χωρου κατεβασε!!

προτεινω ομως, αν σου αρεσει πολυ η σειρα βεβαια, να κατεβασεις τα απλα avi και στο τελος του χρονου να πας να αγορασεις την σειρα σε hd-dvd, bd or dvd για να σου μεινουν.

για παραδειγμα βγηκε ο πρωτος κυκλος heroes σε hd-dvd!!

Το θέμα είναι ότι αργούν πολύ να βγουν στην Ελλάδα κ πολλές φορές δεν βγαίνουν καν. Αλήθεια βγήκε το Heroes, αυτό είναι μια καλή είδηση...
Θα μπορώ να παίζω τα αρχεία αυτά από divx player μου;
Πώς καταλαβαίνω αν κάποιο dvd είναι hd-dvd;

Οκ thanks τώρα που μου είπες ότι χρειάζεται άλλος player κατάλαβα τι παίζει...

Με λίγα λόγια για να δει κάποιος ταινία σε 720p στην Ελλάδα μάλλον θα περιμένει καιρό πόσο μάλλον 1080p.

Άρα για πιο λόγο να αγοράσει κάποιος τηλεόραση Full HD; Για να είναι καλυμένος για το μέλλον;

Χάρηκα για το Heroes αλλά μετά μου το δείχνεις στο Amazon άρα στην Ελλάδα σε κανά χρόνο....

Οχι όχι όχι , μην μπερδεύεσαι ... Αλλο τα δισκάκια , και άλλο το υλικό που βρίσκεις στο internet ... Στο σύνολο αυτών που βλέπουν τις ταινίες σε 720p , τις έχουν βρει στο internet ή από HD satellites ή από HD cable ( κυρίως Αμερική ) και τις παίζουν από το pc ή κάποιο player που μπορεί να παίξει 720p , 1080i/p αρχεία ... Τα δισκάκια είναι 1080p/24 και θέλουν δικό τους player ή drive για το pc ...

Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι players που παίζουν τέτοια αρχεία, είναι αρκετοί ... Ομως επειδή είναι αδύναμοι και παρουσιάζουν κοψίματα και ασυμβατότητες με την ελληνική γραμματοσειρά , όλοι προτιμούν ένα htpc , δλδ ένα pc σε κομψό κουτί που θυμίζει rack από hi-end ...

ΥΓ βλέπω το smallville , αλλά σε SD ανάλυση , αφού δεν έχει λεπτομέριες να ψάχνεις στην εικόνα , όπως κάνουμε πχ στο lost ... !!!!