Σεισμος 8.9 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

Το περιεργο ειναι οτι για αυτους δεν ειναι ηρωες. Απλα κανουν την δουλεια τους . Ετσι ειναι ο τροπος που σκεφτονται. Καμια διαθεση αυτοαναδειξης και προβολης της προσπαθειας τους.
Το πολυ πολυ να εχουν εξασφαλισει μια σοβαρη αποζημιωση για τα παιδια τους αν πεθανουν.
Περιεργος λαος . Τους σεβομαι απεριοριστα αλλα δεν θα ηθελα να ειμαι ενας απο αυτους.
Εχουν κι αυτοι τα κουσουρια τους.

Ποιοί είναι εκεί;Ποιοί είναι οι ήρωες;Αφού τους έχουν αποσύρει όλους...Μόνο με ελικόπτερα και μάνικες προσπαθούν...

Οι μ.....ες πληρώνονται...Ολος ο πλανήτης κινδυνεύει απο την ανευθυνότητά τους και τους θαυμάζετε κιόλας;

Ημαρτον...

Ποιοί είναι εκεί;Ποιοί είναι οι ήρωες;Αφού τους έχουν αποσύρει όλους...Μόνο με ελικόπτερα και μάνικες προσπαθούν...

Οι μ.....ες πληρώνονται...Ολος ο πλανήτης κινδυνεύει απο την ανευθυνότητά τους και τους θαυμάζετε κιόλας;

Ημαρτον...

Η ανευθυνότητα επιβαρύνει τις κυβερνήσεις που αποφάσισαν να φτιάξουν τα κωλο-πηρυνικά στην πιο σεισμογενή χώρα στον κόσμο...

Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση για να συνδέσουν ρεύμα,, αντλίες, κλπ. Για αυτούς λέμε.....

Υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για εργασίες σε επιβαρημένο απο ραδιενέργεια περιβάλλον...Και δεν είναι θέμα κυβερνήσεων μόνο...Τα ανθρωπάκια εκεί είναι όλοι ρομποτάκια...

Last edited:
Αρκετά προσβλητικό να θεωρείται ένας ολόκληρος λαός "ρομποτάκια", επειδή η συμπεριφορά του διαφέρει από αυτήν που έχουμε συνηθίσει εμείς...

Αρκετά προσβλητικό να θεωρείται ένας ολόκληρος λαός "ρομποτάκια", επειδή η συμπεριφορά του διαφέρει από αυτήν που έχουμε συνηθίσει εμείς...

Λες να πετύχει ο Διονύσης στο δρόμο (πηγαίνοντας για να φάει σε εστιατόριο) τίποτα Ιάπωνες και να τον αρχίσουν στα γιαούρτια??

Τυχαίο είναι το παράδειγμα......:rolleyes::rolleyes:

Όχι, τίποτ' άλλο, αλλά, δεν θα έχει από δίπλα και μια διμοιρία ματ να τον φροντίζει...

Από Ιάπωνες μάλλον δεν κινδυνεύει, το πολύ να έκαναν κανένα χαρακίρι (οι ίδιοι!) για να ξεπλυθεί η προσβολή! Αν ήταν Έλληνες, δεν έχω καμία αμφιβολία όμως :D

Κι εδώ αποκλίνουσα είναι αφού βγάλανε τον Γιώργο και τον Πάγκαλο,αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για ρομποτάκια.:music-smiley-005:

my wife σήμερα είχε γραμμή με Τόκιο με Ελληνοιαπονοκάτι κυρία για τικέτα προς τα εδώ

το μόνο που μένει όρθιο ακόμα είναι το Τόκιο

στην υπόλοιπη χώρα το κλίμα είναι πολεμικό ,, δεν έχει μεινει τίποτα !!
έχει διαλυθεί το σύμπαν έχει παραλύσει κάθε μορφή ζωής

Tα ίδια μαθαίνω και εγώ... αν και δεν μου εξαίρεσαν το Τόκιο...

Βασικά στο βόρειο-ανατολικό τμήμα δεν είναι εύκολο ακόμα και το πόσιμο νερό!

Re: Απάντηση: Σεισμος 8.9 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

Ημαρτον...
Λαθος κανεις . Υπαρχουν και επιγειες δυναμεις μερος του προσωπικου των εγκαταστασεων που εργαζεται σε ολιγοωρες βαρδιες για να μην εκτεθουν πολυ...

Θαυμαζω τους 50 μ....ες που θα πεθανουν προφανως μπας και μπαλωσουν τους αντιδραστηρες και δεν επερθει η τηξη τους.

Τα πολιτικα ζωα που ηγουνται σε ολον τον κοσμο ιδια ειναι δεν με αφορουν. Απλα πιστευω οτι σε εμας δυσκολο οι εργαζομενοι θα πηγαιναν να -πεθανουν- σχεδον για να κανουν απλα την δουλεια τους.

Tα ίδια μαθαίνω και εγώ... αν και δεν μου εξαίρεσαν το Τόκιο...

Βασικά στο βόρειο-ανατολικό τμήμα δεν είναι εύκολο ακόμα και το πόσιμο νερό!

Απο ιντερνετ πως πανε ρε συ ? Την πρωτη μερα τα κινητα τους ειχαν πεσει αλλα αποκατασταθηκαν.
Αλλα προσπαθω καποιες μερες τωρα να επικοινωνησω μεσω διαδικτυου με συναδερφους μου και δεν εχω απαντηση...

Με τον ατζέντη που μιλάμε δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, αλλά είναι νότια στην Οσάκα.

Στο βορά έχουν ξηλωθεί (στη κυριολεξία) όλα τα λιμάνια ("washed away" μας είπε) και οι σχετικές εγκαταστάσεις και υποδομές... δεν ξέρω.

Το γεγονός με τους αντιδραστήρες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, ενώ και από το σεισμό καθεαυτό τα πράγματα είναι τραγικά για εκατομμύρια κόσμο...