dimitra1967
Senior Member
Περίεργος λαός.. Στο τηλεοπτικό τους σύστημα αντέγραψαν τους Αμερικάνους (NTSC) αλλά οδηγούν δεξιοτίμονα..![]()
http://coolweb.gr/timoni-odhghsh-aristera-deksia/
Περίεργος λαός.. Στο τηλεοπτικό τους σύστημα αντέγραψαν τους Αμερικάνους (NTSC) αλλά οδηγούν δεξιοτίμονα..![]()
Οδηγούν δεξιά γιατι είναι κράτος νησί (το ίδιο γίνετε και στην Αγγλία, Αυστραλία, Κύπρο, κλπ.) ... κάπου το είχα διαβάσει ότι αυτό έχει σχέση με τα πλοία.... αν θυμηθώ που θα το ποστάρω.
Οδηγούν δεξιά γιατι είναι κράτος νησί (το ίδιο γίνετε και στην Αγγλία, Αυστραλία, Κύπρο, κλπ.) ... κάπου το είχα διαβάσει ότι αυτό έχει σχέση με τα πλοία.... αν θυμηθώ που θα το ποστάρω.
Τα πυρηνικά εργοστάσια ήταν η μόνη λύση που είχαν για την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικού που έχουν.... αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί να γίνουν από την ανατολική πλευρά (ανοιχτός ωκεανός) όπου ενα τσουνάμι θα έφερνε αυτό το αποτέλεσμα.
Καμία σχέση. Τότε γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδονησία κλπ κλπ
Λέγεται ότι είναι συνήθεια που ξεκίνησε από τα μεσαιωνικά χρόνια και τους δρόμους του Λονδίνου, όπου οι έφιπποι έπιαναν τα δεξιά του δρόμου, για να μην βρίσκουν τα σπαθιά τους (τα οποία ως δεξιόχειρες, τα έφεραν από αριστερά) όταν διασταυρώνονταν με άλλους καβαλάρηδες. Μπορεί και αυτό να είναι μύθος πάντως, τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται.
Καμία σχέση. Τότε γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδονησία κλπ κλπ
Τάσο όλοι όσοι αναφέρεις ανήκουν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. Οποτε οδηγούν έτσι. Νομίζω εξαίρεση αποτελεί ο Καναδάς ο οποίος όμως δεν υπήρξε ποτέ καθαρά Βρετανική αποικία. Στην Ισλανδία ας πούμε δεν οδηγούν όπως στη Βρετανία και είναι νησι.
μάλλον δεν το είδατε ότι το ποσταρα πιο πάνω.....
Η εξηγηση θα μπορουσε να ειναι απλη
Μετα λεγαμε τον Εμεριχ υπερβολικο για το 2012 .
ΕΡΧΕΤΑΙ !!!! (μετανοειτε)
Όχι, η Ινδονησία ήταν αποικία των Ολλανδών.
Ψάχνοντας βλέπω ότι αρχαιότερη συνήθεια ήταν στους περισσότερους η χρήση της αριστερής πλευράς της οδού.... και ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την πραγματική αιτία προτίμησης της μιας ή της άλλης εναλλακτικής.
Τα πυρηνικά εργοστάσια ήταν η μόνη λύση που είχαν για την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικού που έχουν.... αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί να γίνουν από την ανατολική πλευρά (ανοιχτός ωκεανός) όπου ενα τσουνάμι θα έφερνε αυτό το αποτέλεσμα.
Βλεπω οτι εναν αντιδραστηρα τον εχουν φτιαξει Ελληνες.
Μιλαω για τον Tomari power station.![]()
Αν μετανοήσουμε δλδ δεν θα 'ρθει...??Μετα λεγαμε τον Εμεριχ υπερβολικο για το 2012 .
ΕΡΧΕΤΑΙ !!!! (μετανοειτε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.