Σεισμός...

Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Καλημερα ε δεν θα τον ελεγα και μικρο τουλαχιστον στην Καλλιθεα ειχε διαρκεια τουλαχιστον 10-15 δευτερολεπτα και εχω την αισθηση οτι ηταν δυο σεισμοι και οχι ενας!

Οντως, 2 κύματα ήταν, και κουνηθήκαμε καλά, αλλά έχοντας ζήσει από κοντά αυτόν της Πάρνηθας αυτός μου φάνηκε μικρός... Πάντως ας ελπίσουμε να ήταν ο κύριος σεισμός...

Aρκετά μεγάλος σε μέγεθος και διάρκεια.Καλαμάτα.

Εσεις έχετε ιστορία εκεί κάτω, αν και αυτή την φορά έπιασε από την άλλη πλευρά της Πελοπονήσου...

Απάντηση: Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Καλημερα ε δεν θα τον ελεγα και μικρο τουλαχιστον στην Καλλιθεα ειχε διαρκεια τουλαχιστον 10-15 δευτερολεπτα και εχω την αισθηση οτι ηταν δυο σεισμοι και οχι ενας!
Αρκετά ισχυρός..ο σεισμός η ραφήνα ξύπνησε..και χωρίς να είμαι προκατειλημμενος είναι των ΦΩΤΩΝ σήμερα,,

Re: Απάντηση: Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Αρκετά ισχυρός..ο σεισμός η ραφήνα ξύπνησε..και χωρίς να είμαι προκατειλημμενος είναι των ΦΩΤΩΝ σήμερα,,

Λες να το έκοψαν τελικά το δεντρο οι καλικάντζαροι πριν φύγουν ?
Είναι και αρρωστος ο Χριστόδουλος που θα τους ξόρκιζε...

Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Πάμε για ύπνο πάλι...

Κατσε ρε συ... εχασα τον κυριως σεισμο, μην χασω και ενδεχομενο μετασεισμο, αν και ειπαν οτι αυτου του ειδους οι σεισμοι δεν κανουν ευκολα μετασεισμους..:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Λες να το έκοψαν τελικά το δεντρο οι καλικάντζαροι πριν φύγουν ?
Είναι και αρρωστος ο Χριστόδουλος που θα τους ξόρκιζε...
Εχουμε δει πολλά τον τελευταίο καιρό..

Κατσε ρε συ... εχασα τον κυριως σεισμο, μην χασω και ενδεχομενο μετασεισμο, αν και ειπαν οτι αυτου του ειδους οι σεισμοι δεν κανουν ευκολα μετασεισμους..:flipout::flipout:
Οι αμερικάνοι έδωσαν εστιακό βάθος 3.5χλμ σχεδόν επιφανειακός!!

Όντως μας ταρακούνησε λιγάκι, πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι το AVclub δεν κοιμάται ποτέ.

Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 09:20

Ισχυρή σεισμική δόνηση έντασης 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:14 το πρωί της Κυριακής με επίκεντρο 150 χλμ. νοτιοδυτικά της Αθήνας, κοντά στο Λεωνίδιο.

Λόγω μεγάλου εστιακού βάθους, περίπου 60-80 χιλιομέτρων, από την σφοδρή δόνηση δεν προκλήθηκαν θύματα ή αξιόλογες υλικές ζημιές.

Ακόμα και στις περιοχές γύρω από το επίκεντρο, στην περιοχή της Κυνουρίας και τα χωριά του Ζάρακα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές.

Για τον ίδιο λόγο, το μεγάλο εστιακό βάθος, η δόνηση έγινε αισθητή σε όλη σχεδόν την Ελλάδα μέχρι και τη νότια Ιταλία.
Οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί, καθώς χαρακτηριστικό αυτών των σεισμών είναι η απουσία αξιόλογης μετασεισμικής ακολουθίας.

Αντίθετα από την αίσθηση πολλών πολιτών, οι οποίοι αισθάνθηκαν δύο δονήσεις, επρόκειτο για μία ισχυρή δόνηση διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων.

Newsroom ΔΟΛ
από in.gr

απο το 99 ειχαμε να κουνηθουμε ετσι....

Εγω παντως που κατοικω ψηλα ειχα βουτηξει το μικρο και ορμαγα ταρατσα....

Η διαρκεια ηταν μεγαλη......

Re: Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Ας ελπίσουμε να τελειώσει και να ξεχαστεί γρήγορα.

Καλα θα ηταν να μην ξεχαστει γρηγορα.....

Απο ποτε εχουν να γινουν ασκησεις πληθυσμου για εκτακτες αναγκες?

"Κουνιστό" μας ηρθε το 2008 ….
Εεε με τόσες τρύπες που έχει τι να περιμένει κανείς ?