Σεισμός...

Άραγε σε τόσο μικρή απόσταση, Ραφήνα - Χαλάνδρι, μπορεί να υπάρχει διαφορά στην ώρα που γίνεται αισθητός?

δεν ξέρω, εγώ πάντως απλά αστειεύτηκα με την ταχύτητά σου, στον χάρτη το βγάζει κλίγο ανατολικά από Ύδρα (25 km από Ύδρα)

άλλο σάιτ γράφει 5.7

Ο σεισμός μήπως έγινε με εντολή Σαμαρά για να σταματήσει η συζήτηση γύρω από μπαλτάκους??

και γω την ακουσα κανονικοτατα παρολο που αλλαζα πλευρο ελεγα μα καλα ακομα κουνιεμαι?χαχαχα

Την άκουσα ελάχιστα έως καθόλου. Το κούνημα ήταν ανεπαίσθητο περίπου 5''. Ευτυχώς, το Κρανίδι είναι χτισμένο πάνω σε βράχο και απ' όσο έμαθα το εστιακό βάθος ήταν αρκετά μεγάλο.

Tα μεσαία προέρχονταν όντως αβίαστα απο τα κεραμίδια που χοροπηδούσαν και τα σκυλιά που αλυχτούσαν.:a0210:

12:26... Μόλις μας κούνησε δυνατά στα παράλια της Ξάνθης. Κράτησε μάλλον πάνω απο 10 δευτερόλεπτα. Πρόλαβα να κατεβώ τις σκάλες, να τις ξαναανεβώ (έπρεπε να πάρω κάτι επειγόντως) και να τις ξανακατεβώ και ακόμα κουνούσε... H περιοχή ιστορικά δεν βγάζει συχνά σεισμούς παρά την γεωγραφική τοποθεσία κοντά στο ρήγμα της Ανατολίας...

Last edited:
Απάντηση: Re: Σεισμός...

Κουνήθηκε ολίγον τι η Θεσσαλονίκη ή μου φάνηκε;

Δεν σου φανηκε...
Κουνηθήκαμε για καμια 10αρια δευτερα αλλα ηταν αρκετα ασθενής η δονηση...
Ισως να ειναι μακρυα απο μας το κεντρο και δεν το καταλάβαμε εντονα..

Κουνήθηκε ολίγον τι η Θεσσαλονίκη ή μου φάνηκε;

Ti σου φάνηκε .. ακόμα κουνιέται το φωτιστικό.

Μόνο πλάγια κίνηση ένοιωσα όμως, μακρυνός θα ήταν (και μάλλον δυνατός ..)

A ρε Billy πότε πρόλαβες !!. .. 6,4R σε τί βάθος ?

Last edited: