Σεισμός...

Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Μακαρι να ηταν αυτος (εφοσον φυσικα δεν υπηρχαν ζημιες και θυματα) ο μεγαλος πανω απο 7 ριχτερ που περιμενουν μεχρι τον επομενο μηνα....αν και οι μελετες αναφεροντουσαν σε αλλο επικεντρο.

Παρακαλώ ηρεμία, μην αγχώνεστε, χαλαρώστε και καθήστε στις θέσεις σας.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Argi αγόρασε καινούργιο subwoofer και το ρυθμίζει με το audysey.

Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Το αστεροσκοπείο Αθήνων μιλάει για 6.5°, ενώ αυτό της Αμερικής αναφέρεται σε σεισμό μεγέθους 7.3°!!! Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν ζημιες και να ήταν αυτός ο κύριος σεισμός.

Re: Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Το αστεροσκοπείο Αθήνων μιλάει για 6.5°, ενώ αυτό της Αμερικής αναφέρεται σε σεισμό μεγέθους 7.3°!!! Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν ζημιες και να ήταν αυτός ο κύριος σεισμός.
Αυτή ήταν η αρχική αναφορά (spot και αναφορά ως preliminary…) τώρα που έχουν τελικό 6.7 R...

Η ΔΟ του avclub καταδικάζει την ενέργεια. Ο λογαριασμός του μέλος egelados κλειδώνεται.

Υ.Γ. Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα;

τώρα που λέτε για γουργούρισμα.

βρε λες.....

την ώρα που......

Λευτερη πλησιαζει ΣΚ μην κολωνεις:ADFADF1::ADFADF1:

Στην Κηφισιά πάντως ίσα-ίσα που κουνήθηκαν τα διαχωριστικά!! τρίχες πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς.

Εμείς πάντως στο Μαρούσι (Παράδεισο) τον καταλάβαμε για τα καλά.
Οι δικοί μου στην Καλαμάτα μου λένε ότι βγήκε όλος ο κόσμος στους δρόμους πανικόβλητος, αν και μαθημένοι σε τέτοια.
Αυτή την ώρα έχουν επιστρέψει όλοι στις δουλειές τους, εκτός από τις δημόσιες υπηρεσίες φυσικά, χαχαχαχα.........