Σεισμός...

Ο σεισμός εγινε στη περιοχη του μεγαλου σεισμου του 78.
Ηρθε σχεδον απροειδοποιητα αφου γινανε μονο 2 προσεισμοι
των 1,5 ριχτερ 2-3 ωρες πριν απο τον κυριως σεισμο.
Βεβαια εδω και 2 χρονια περιπου, η περιοχη δινει απο
κανενα 3,5 που και που.
Ας ελπισουμε να ειναι απλως ενας εκτονωτικος σεισμος,
και να εχει ομαλη μετασεισμικη ακολουθια.

Το emsc δίνει ένα 6άκι (αρχική εκτίμηση φαντάζομαι), 74 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά (στη θάλασσα δηλαδή)

Πριν λίγο ένοιωσα σα να ζαλίστηκα και ενώ ήδη κατηγορούσα την άμστελ
βλέπω φωτιστικά να κουνιούνται
δεν ξέρω την απόσταση Κρήτης Κιάτου αλλά πήρε πάνω από λεπτό για να το νιώσω
πρώτη φορά ένιωσα τέτοιου είδους σεισμό

Πέρα από το κούνημα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο Αιμίλιε, ζημιές κλπ, δεν έχουν αναφερθεί για την ώρα...

Πέρα από το κούνημα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο Αιμίλιε, ζημιές κλπ, δεν έχουν αναφερθεί για την ώρα...

Σύμφωνα με το flashnews, στο νησί έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες λαμβάνουν συνεχώς κλήσεις από τους κατοίκους του νησιού ενώ αυτή την ώρα έχει εκδηλωθεί φωτιά σε σπίτι στα Περιβόλια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=244615&catid=3

Γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στην μπούρδα το newsit(Κλπ).....

Τhanx Soto....

Αιμίλιε μεγάλη διάρκεια,διαμήκες κούνημα.Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα τραμπάλα,συναγερμοί να βαράνε,κόσμος στους δρόμους.Στο σούπερμάρκετ ενός ξαδέρφου,ήταν και η μάνα μου μέσα,έπεσαν αρκετά μπουκάλια,πανδαιμόνιο.Άν δε βαρεθώ θα πάρω το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας του και θα τις ανεβάσω.Κατα τα λοιπά κάποια στιγμή θα πρέπει οι Σεισμολόγοι με τους Μετεορολόγους να τα πούν λίγο,και να ακούσουν κάτι γέροντες που απο προχτές την περίμεναν λόγω ασυνήθιστου καιρού.