Σεισμός...

Γνωριζετε βεβαια οτι Ιονια, Κρητη, Ροδος βρισκονται πανω στο τοξο του αιγαιου,
που το 350 μΧ εδωσε σεισμο 8,5 ριχτερ !!!

8.jpg

Από τα αποτελέσματα του, όπως για παράδειγμα τα 9 μέτρα ανύψωσης στη δυτική Κρήτη, το τσουνάμι που έφτασε ως την Αλεξάνδρεια και τις συνέπειες του, κλπ...

ΥΓ. Ο σεισμός έγινε στις 15 Ιουλίου του 365μΧ.

Απάντηση: Re: Σεισμός...

πανε τα πετρελαια και τα αερια, βουλιαξαν!

Κι εδω (Λαρισα) εκουνηθημεν ελαφρως

Απάντηση: Re: Σεισμός...

Σιωνιστικος δαχτυλος δηλαδη (μετα απο τις υπογραφες Τονι!)

Οσοι μπορειτε ... κοιμηθειτε σε μονοκατοικιες. Σε φιλους και γνωστους.
Παρτε ενα ραντσο και κοιμηθειτε στην δουλεια, καπου που να ειναι ισογειο (χωρις οροφους απο πανω).
Για αλλα δυο 24ωρα. Μετα οι πιθανοτητες για μεγαλυτερο σεισμο εξασθενουν σημαντικα.

Με επιφύλαξη:την ώρα του σεισμού,στο Καλαμάκι (κοντινή παραλία) η θάλασσα πήρε παράξενο χρώμα,μωβ μου είπαν,και άρχισε να "βράζει" δηλαδή εκτόξευε κατακόρυφα κύματα.Μου το είπαν δύο μάρτυρες.

Με επιφύλαξη:την ώρα του σεισμού,στο Καλαμάκι (κοντινή παραλία) η θάλασσα πήρε παράξενο χρώμα,μωβ μου είπαν,και άρχισε να "βράζει" δηλαδή εκτόξευε κατακόρυφα κύματα.Μου το είπαν δύο μάρτυρες.

?????

Αιμίλιε ότι μου είπαν μεταφέρω..Δεν ξέρω,αυτοί που το είδαν είναι σοβαροί άνθρωποι.

ναι βρε...Αν υπάρχει κανείς να μας πει τι διάολο παίζει μετά απο τέτοιας κλίμακας σεισμούς...λέω. Τι ήταν αυτό που είδαν οι άνθρωποι, μάγμα π.χ.??

Εικάζω ότι λόγω γεωγραφικής θέσης της συγκεκριμμένης παραλίας κάποια απο τα σεισμικά κύματα ανακλάστηκαν και λόγω φαινομένων συμβολής έδωσαν το εν λόγω αποτέλεσμα.Αν δούμε σε ένα χάρτη πρόκειται για τη μοναδική παραλία της νότιας Κρήτης που δέχτηκε τα σεισμικά κύματα κατα μέτωπο.