Σεισμός...

Η αληθεια ειναι οτι τον καταλαβα διαφορετικα απο τους άλλους σεισμους. (Γαλατσι γαρ)

Αλλά τι καταλαβε που κουνησε;

Απλα με αναγκασε να σηκωθω απο το χουζουρεμα και να φτιαξω καφε... :P

Η αληθεια ειναι οτι τον καταλαβα διαφορετικα απο τους άλλους σεισμους. (Γαλατσι γαρ)

Το χειρότερο ξυπνητήρι φίλε!

Εγώ ήμουν τυχερός.
Δεν άκουσα το ξυπνητήρι το οποίο προφανώς ενόχλησε το Λενικό μου.
Με ξύπνησε με χαδάκια και γουργουρητά! (ήθελε και να φάει βέβαια! :flipout:)

Ναι ο φούστης!..Στο καλύτερο!

Χθες το βραδυ εγιναν πάλι δυο μικροι σεισμοι έντασης 1.2 καπου εκει. Επικεντρο παλι Αθηνα. Οποτε δεν αιφνιδιασθηκαν ίσα ίσα. Και κανεις δεν ξερει αν ακολουθει κατι πιο δυνατο.

Χθες το βραδυ εγιναν πάλι δυο μικροι σεισμοι έντασης 1.2 καπου εκει. Επικεντρο παλι Αθηνα. Οποτε δεν αιφνιδιασθηκαν ίσα ίσα. Και κανεις δεν ξερει αν ακολουθει κατι πιο δυνατο.

Δλδ ; Τι εννοείς ? φοβάσαι κάτι ?

Προειδοποίηση του Σαμαρά ήταν το σημερινό για να ξέρετε τι θα επακολουθήσει αν βγεί ο Τσίπρας ( χα χα χα χα χα )

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σεισμός προκλήθηκε όταν πήραν μπρος οι μηχανές στο νομισματοκοπείο!! :laugh:

Τελικά ή πολύ λίγοι Κρητικοί γράφουμε στο φόρουμ ή αν δε γίνει στην πρωτεύουσα είναι ως μη γενόμενος..6,1 μεταξύ Κάσου και Ιεράπετρας,τρελό κούνημα και διάρκεια..21:07 τοπική.

Νικόλα, όλα εντάξει στα ωραία σας τα μέρη με τους καλούς ανθρώπους?

Απάντηση: Re: Σεισμός...

Τελικά ή πολύ λίγοι Κρητικοί γράφουμε στο φόρουμ ή αν δε γίνει στην πρωτεύουσα είναι ως μη γενόμενος..6,1 μεταξύ Κάσου και Ιεράπετρας,τρελό κούνημα και διάρκεια..21:07 τοπική.

Κι εδώ κουνηθήκαμε, αλλά όχι έντονα (λόγω απόστασης βέβαια), είχε όμως σχετική διάρκεια...

Χρηστάρα μου όλα καλά,είμαστε σχετικά μακρυά απο το επίκεντρο,αλλά και πάλι ήταν εντονότατος.Οι άνθρωποι στην Ανατολική Κρήτη πρέπει να τα είδαν όλα,μπάρμπας μου στη Σητεία μου είπε πως άνοιξαν τα ντουλάπια της κουζίνας!

Μαλλον ειναι προειδοποιηση απ τον θεο να κατεβω στο νησι αρκετα με τις διακοπες του Πασχα...:p
Η αληθεια ειναι πως υπαρχει μια εντονη σεισμικη δραστηριοτητα καθως υπηρχε και ενας μετασεισμος 5,4R στις 5:05 και αρκετοι μικροτεροι απο 4.0-4,9R