Σεισμός...

Απάντηση: Re: Σεισμός...

3,5R; Πφφφ...

4,5 μας έριξε το ρήγμα της Ανατολίας γύρω στις 10 το πρωί. ;)

Άσε το είδα... και σε 2 βδομάδες θα είμαι εκεί...

Άντε βρε,κουνηθήκατε με 3.5...
Έλα κάτω να σε εκπαιδεύσω,κάθε λίγο και λιγάκι 5άρια έχουμε.
(Και κάνα 7αράκι κάθε 20ετία,το περιμένουμε όπου να 'ναι. )

Τουλάχιστον φτιάχνετε φραπέ βρε. Με τέτοιες πρίζες που έχεις το λες και καλό αυτό. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Σεισμός...

Τουλάχιστον φτιάχνετε φραπέ βρε. Με τέτοιες πρίζες που έχεις το λες και καλό αυτό. :BDGBGDB55:

Την έφτιαξα βρε την φάση στην φραπεδιέρα και μου έβγαλε πικρή επίγευση και όχι πολύ σφιχτό αφρό.
Θα κοιτάξω και το ματσάρισμα με το ποτήρι,εκεί μπορεί να έχω θέμα.
Αλλιώς θα το αλλάξω πάλι και θα παίζω εκτός φάσης,όπως κάτι καλώδια που θυμάμαι....

Re: Απάντηση: Re: Σεισμός...

Να σου πω την αλήθεια, αν δεν είχα ακούσει νωρίτερα για μία άλλη δόνηση που έγινε τα ξημερώματα, μπορεί να μην τον πρόσεχα.
Ήταν πολύ "μαλακός", νανούρισμα ;)

Ευτυχώς, πολύ μικρός σε διάρκεια και ένταση. Στον α' όροφο τον κατάλαβα. Δυο δεύτερα πριν την έναρξη, 3-4 σκυλιά ειδοποίησαν από απέναντι με γαυγίσματα.

Βάλτε το σωστό App για να είστε πάντα ενήμεροι... :a0210:

Attachments

• ΓŽΒ£ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ―.jpg
    ΓŽΒ£ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ―.jpg
    71.7 KB · Views: 110
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σεισμός...

τίποτα για μετοχές έχεις? :)

0GMBV0I-ACRP78cTYKF4Z8NprQzZYdVfQfpujRohaaN0g4oytH2SpkZjciNIKllqprx1=h900

Re: Απάντηση: Σεισμός...

Ευτυχώς, πολύ μικρός σε διάρκεια και ένταση. Στον α' όροφο τον κατάλαβα. Δυο δεύτερα πριν την έναρξη, 3-4 σκυλιά ειδοποίησαν από απέναντι με γαυγίσματα.

Και μένα η γάτα μου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν, άλλαξε πλευρό.
Ευτυχώς, γιατί δεν ήξερα αν ζούσε( λόγω ζέστης είναι τέζα όλη μέρα) και βαριόμουνα να σηκωθώ να το τσεκάρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεισμός...

Και μένα η γάτα μου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν, άλλαξε πλευρό.
Ευτυχώς, γιατί δεν ήξερα αν ζούσε( λόγω ζέστης είναι τέζα όλη μέρα) και βαριόμουνα να σηκωθώ να το τσεκάρω.

:flipout:

Στο γιώτ επάνω, δεν πήρα χαμπάρι. Αλλά εκείνη την ώρα, αμέσως μετά τις 12, σηκώθηκαν 2 κορίτσια κι έπεσαν στην πισίνα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν μπορούσα να τις ξεφορτωθώ και να διαβάσω το φορουμ. Και τότε διάβασα εδώ, οτι έγινε σεισμός. Αυτές μάλλον κάτι θα κατάλαβαν... πουλιά στον αέρα πιάνουν...

a-user-yacht-girls-500-27.jpg

Και δυο δευτερα μετα ειχες βρεθει κι ολας εξω σε ανοιχτο χωρο. :flipout:

Προσέξτε μόνο μη βάζετε μπίλιες κάτω από τα ηχεία (βάσης) σας...

Όχι σαν ένα φίλο που το 1999 έφτιαξε ντιούϊκα πατάκια με μπίλιες ρουλεμάν και βρήκε τα Ζάναντου σε άλλο δωμάτιο. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο γιώτ επάνω, δεν πήρα χαμπάρι. Αλλά εκείνη την ώρα, αμέσως μετά τις 12, σηκώθηκαν 2 κορίτσια κι έπεσαν στην πισίνα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν μπορούσα να τις ξεφορτωθώ και να διαβάσω το φορουμ. Και τότε διάβασα εδώ, οτι έγινε σεισμός. Αυτές μάλλον κάτι θα κατάλαβαν... πουλιά στον αέρα πιάνουν...

a-user-yacht-girls-500-27.jpg

Σπαλιάρα, εσύ?
:)