Σεισμός...

Re: Απάντηση: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Μπα που να φάτε τη γλώσσα σας!!!!!:slapface:

Προσπαθώ να "αφυπνίσω" τους Αθηναίους! Εσείς οι Κορίνθιοι είσαστε πάντα σε επιφυλακή (χωρίς πλάκα .......... μακρυά απ' όλους μας, φτού - φτού)!-bye-

Απάντηση: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Πέστο ψέμματα...ακόμα κοιμάμαι με τη φόρμα το χειμώνα και τον φακό δίπλα στο μαξιλάρι...

Re: Απάντηση: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Πέστο ψέμματα...ακόμα κοιμάμαι με τη φόρμα το χειμώνα και τον φακό δίπλα στο μαξιλάρι...

Εκτός από φακό (καί εφεδρικές μπαταρίες), βάλε σε μία τσάντα καί μερικά μπουκάλια νερό, κινητό (κι αυτό με εφεδρική μπαταρία), ραδιοφωνάκι μπαταρίας, ταυτότητα καί το βιβλιάριο καταθέσεων. :idea:

Re: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ?
ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ......

Απάντηση: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Eίχα και το διαβατήριο, αλλά κάπου την έβαλε η γυναίκα μου και από τότε αγνοείται η τύχη της...:flipout:

Πλάκα-πλάκα, δεν είναι άσχημη ιδέα...

Last edited:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ?
ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ......

Σωστός!!!!!!!!!!! Να προστεθούν στη τσάντα! (αφου ελεγχθεί πρώτα η ημερομηνία λήξεως). :operator:

ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΙΝΤΑΝΑΟ 3 ΣΕΙΣΜΟΙ 7,4Ρ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΗ.....

Re: Απάντηση: Σεισμός...

Mας κούνησε λιγουλάκι πριν από λίγο 2,1 R - 15.55
Λέτε το βράδυ να έχουμε περισσότερα ;( Τούμπα !!) :award:
Αυτό είναι σίγουρο. Θα κάνει μεγαλύτερο σεισμό το βράδυ στη Τούμπα .......... γιά 3-1 το κόβω! :award:

Κούνησε για τα καλά πριν από λίγο εδώ(25 χιλιόμετρα δυτικά της Σητείας) και μάλιστα με τη χαρακτηριστική βροντή, ελπίζω να ήτανε ψαράδες..

Re: Νεο σημα ομαδας ΒΑΝ

Ρε ταιγκερ της αντισεισμικης προστασιας πολιτη εισαι και γραφεις το ιδιο πραγμα σε οτι νημα υπαρχει για τον σεισμο..?