Σεισμος?

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Μολις εγινε σεισμος ή μου φανηκε?
Εδω στα παραθαλασσια (προς Σουνιο) τον καταλαβαμε. Κανεις αλλος?

Είσαι τελικά πολύ τυχερή να μένεις Ν. Σμύρνη και να δουλεύεις Καλλιθέα, αλλοίμονο σε κάτι σαν & μένα που από τον Ταύρο κάθε μέρα πηγαίνω στην Κάτω Κηφισιά

Απάντηση: Re: Σεισμος?

Είσαι τελικά πολύ τυχερή να μένεις Ν. Σμύρνη και να δουλεύεις Καλλιθέα, αλλοίμονο σε κάτι σαν & μένα που από τον Ταύρο κάθε μέρα πηγαίνω στην Κάτω Κηφισιά

Πριν 3 μήνες επέστρεψα Ν. Σμύρνη, για 3 χρόνια έμενα Χασιά και είχα καθημερινά το δρομολόγιο Καλλιθέα-Χασιά..... ευτυχώς τώρα ηρέμησα!!!!!!
komhst κι εσύ Νεοσμυρνιώτης ε; :Banane0:

Ε ενταξει μια ευθεια ειναι.Κι εγω απο Μαρουσι-Ν.Κοσμο μονο που εγω παω πιο κατω και βλεπω και ...θαλασσα καθημερινα

:music-smiley-005: :music-smiley-005:
Ειδατε? με μια ερωτηση ασχετη ηρθατε ποιο κοντα.

Eπρεπε να δεις πόσο κοντά είμαστε το Σάββατο το βράδυ( α και είμαστε Νέα Σμύρνη ), στο τέλος είχαμε κολλήσει από το φαγητό!!!:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Eπρεπε να δεις πόσο κοντά είμαστε το Σάββατο το βράδυ( α και είμαστε Νέα Σμύρνη ), στο τέλος είχαμε κολλήσει από το φαγητό!!!:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Το γνωρίζω και μάλιστα είσασταν δίπλα στο σπίτι μου και δεν είπατε κουβέντα σαν δεν ντρέπεστε!!!!!!!:damnyou: :twoguns: