Senheizer px200II ή 100ΙΙi

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Έχει κανείς εμπειρία από τα εν λόγω ακουστικά; Ξέρω πως το ένα είναι ανοιχτού τύπου κ το άλλο κλειστού.
Θέλω ένα ζευγάρι μικρά ακουστικά για να τα έχω μόνιμα στο τσαντάκι μου για χρήση (και) ως hands free.
Το θέμα μου είναι όμως πως δεν έχω καταλάβει αν ταιριάζουν μόνο με i-devices ή και με android που έχω...
Ευχαριστώ!

Έχει κανείς εμπειρία από τα εν λόγω ακουστικά; Ξέρω πως το ένα είναι ανοιχτού τύπου κ το άλλο κλειστού.
Θέλω ένα ζευγάρι μικρά ακουστικά για να τα έχω μόνιμα στο τσαντάκι μου για χρήση (και) ως hands free.
Το θέμα μου είναι όμως πως δεν έχω καταλάβει αν ταιριάζουν μόνο με i-devices ή και με android που έχω...
Ευχαριστώ!
Για τα δικά μου γούστα και για το λόγο που τα θέλεις, τα Sennheiser PX 100-II είναι παραπάνω από επαρκή. Τα διαθέτω αυτό το διάστημα, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις...

δεν ειναι η εκδοση για κινητά ε;
θα ήθελα να δω και πως συνεργάζονται με το android κινητό μου
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!!

δεν ειναι η εκδοση για κινητά ε;
θα ήθελα να δω και πως συνεργάζονται με το android κινητό μου
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!!
Όχι, δεν είναι η έκδοση i με το χειριστήριο και το μικρόφωνο, αλλά μπορείς να πάρεις γεύση ήχου και από το απλό (η δοκιμή γίνεται εύκολα, και τα δύο, κινητό και ακουστικά μεταφέρονται εύκολα και παντού). Η τιμή, πάντως στα PX-100 IIi, από τα 45Ε των απλών φτάνει τα 65Ε.